R4bia

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Oldu kardeşim oldu ilk 2 gün olaylara katılmadın sen, bilmiyorsun 2.500 den fazla yaralı oldu taksim ve beşiktaş ve akaretlerdi olaylarda 2.500 ü geçti 2 günde olan yaralı sayısı gitmediğin için bilmiyorsun, biber gazı yedin mi hiç vücuduna sen peh diyorsun adamlar kafalara nişan aldı, helikopterden plastik mermi sıktılar. :hi: Daha ne yapacaklar. Gerçek silaha başvurdular kimi zaman videolar dolaşıyor sivillerin elinde silah sıka sıka beşiktaşa girerken ne çabuk unuttun onları ?

Diğer görüşlere de önem vermek gerek. Gezi olaylarının arkasında İsrail ve ABD'nin parmağı var; gizli emeller, faiz lobisi, vs. Bir şey biliyorlar da söylüyorlar. Mesela ben yarı kan Yahudiyim, çeyrek kan İskandinav, çeyrek kan da Spartalıyım. Dış mihrakların bir oyunuyum ben.

Ama iş Mısır olaylarına gelince, Müslüman kanı dökülüyor, yetiş ya Muhammed; yetiş ya mümin. Gizli emeller ve fazi lobisi yok; perde arkasında dönen oyunlar da yok. Sadece zulüm gören bir halk var.

Ogun sen kime neyi anlatiyorsun yahu? Toplumsal duyarlilik bilinci gelismemis bi kere gidip yerinde gormemis ne polisi ne eylemini yapani dinlememis biri seni ne kadar anlayabilir? O hala polis der tas der apo bayragi der.

Sen gittin ne yaptın orda fotograf çekip çekip durdun hareketlere gel, ayaklara gel :) Çok duyarlı vatandaşsın çokkk, hayır amaç öğretmen olamamansa bu şekilde devleti kötülüyorsan. Bu kafayla zaten olamazsın. Ayrıca sözünde dur bu forumda sen siyaset yapmıcaktın. Daha sözlerinin değeri yokki aslında cevap vermemeliydim bile .

He tabi ermenilik veya yahudilik varsa sizlerde Eugene gibi tartışmaya hiç gerek kalmaz. :) Amaç belli .

Sen gittin ne yaptın orda fotograf çekip çekip durdun hareketlere gel, ayaklara gel :) Çok duyarlı vatandaşsın çokkk, hayır amaç öğretmen olamamansa bu şekilde devleti kötülüyorsan. Bu kafayla zaten olamazsın. Ayrıca sözünde dur bu forumda sen siyaset yapmıcaktın. Daha sözlerinin değeri yokki aslında cevap vermemeliydim bile .

:)))))) ben kpss ye girmedim ki henuz:D

Gulyorum kusura bakma ama ben siyaset yapmiyorum kiiiio egleniyorum su an

Kimin ermeni soyundan gelenlerinin arkasında el pençe divan durdukları da belli bir şey hani. Türk kimliğine olan kinini her fırsatta kusan bir ülke idarecisi ve kabinesi için gözü kapalı tutum ve tavır sergileyenlerin amacı da belli.

Öte yandan her şeyden önce insan olmakla övünüyorum oysa ki ben.

Neden taksimdekiler insan değil mi? Bu dünya kötü insanlar yüzünden değil kötü insanlara boyun eğip susanlar yüzünden kötü!
Sen ne hakla ikisini karsilastirma diyorsun ki Misirdakiler insandı da Taksimdekiler değil mi? Oldu koyun gibi her şeye boyun egelim? Kaç çocuk yapacağınıza kadar karışan bir lider? Yakında çocuk yapacaginiz gunlere de karisir daha da ilerisini getirmek istemiyorum bu cumlenin. Koru körüne baglanmayin biseylere bu kadar yahu.
Gencecik gençler öldürüldü, amaclari sadece eylem yapmak olan insanlara ne işkenceler yapıldı? ona rağmen polisimizi koruyalım nutuklari çekildi! Polisin gorevi adam öldürmek ve göz altına alınan kizlari tacizle tehdit etmek mi? Eskiden benim bildiğim kazayla bile olsa suçlu bile olsa vurduğu kişi o polis açığa alinirdi? Şimdi ise serbest kaldı.
Acaba hiç dusunulmez mi bugün onlara oldu yarın bana diye?

He tabi ermenilik veya yahudilik varsa sizlerde Eugene gibi tartışmaya hiç gerek kalmaz. :) Amaç belli .

Pardon da sen nesin? Dunyada seni onemli kilan tek sey insan olman ama sende bunu idrak edecek kapasite yok maalesef. Git facebook ta profiline rabia isareti koy sen.

:)))))) ben kpss ye girmedim ki henuz:D

Gulyorum kusura bakma ama ben siyaset yapmiyorum kiiiio egleniyorum su an

Öğretmen olamadım diye forumda ağlama o zaman canım ya .

Ne güzel, o yaşa gelmişsin daha cok eğlenirsin çok eğlendirirler seni . :)

Neden taksimdekiler insan değil mi? Bu dünya kötü insanlar yüzünden değil kötü insanlara boyun eğip susanlar yüzünden kötü!
Sen ne hakla ikisini karsilastirma diyorsun ki Misirdakiler insandı da Taksimdekiler değil mi? Oldu koyun gibi her şeye boyun egelim? Kaç çocuk yapacağınıza kadar karışan bir lider? Yakında çocuk yapacaginiz gunlere de karisir daha da ilerisini getirmek istemiyorum bu cumlenin. Koru körüne baglanmayin biseylere bu kadar yahu.
Gencecik gençler öldürüldü, amaclari sadece eylem yapmak olan insanlara ne işkenceler yapıldı? ona rağmen polisimizi koruyalım nutuklari çekildi! Polisin gorevi adam öldürmek ve göz altına alınan kizlari tacizle tehdit etmek mi? Eskiden benim bildiğim kazayla bile olsa suçlu bile olsa vurduğu kişi o polis açığa alinirdi? Şimdi ise serbest kaldı.
Acaba hiç dusunulmez mi bugün onlara oldu yarın bana diye?

Altına imzamı atarım dediklerine, Allaha şükür erkek olduğum için taciz değilde sağlam job yediğimi bilirim. Gerçi öküze bir şey olmaz ama :) yediğim var yani o zaman ben insan olmuyorum :) mısırdakilerle kıyaslanınca...

Yazdığınız yorumlara dikkat eder misiniz ? Belki Ermeni belki Yahudi öyle olması senden daha alt seviyede olduğunu mu gösteriyor ? Konuştukça batıyorsunuz.Rabia rabia diye tutuşmak yerine insana insan olduğu için değer verin önce.Çoğu savaşın nedeni insanları ırkları ve dinlerine göre yargılamaktan geçiyor çünkü.

Pardon da sen nesin? Dunyada seni onemli kilan tek sey insan olman ama sende bunu idrak edecek kapasite yok maalesef. Git facebook ta profiline rabia isareti koy sen.

Ben ne miyim müslümanım. Ötesi varmı, en azından haksızlık nerdeyse ordaki insanlara değer veriyorum. Senin gibi photoshoplu resimlere aldanıp, boş beleş şeyler paylaşmıyorum.

Arkadasim sen de algi problemi var. Cidden var teshisi koydum. Anti gayrimuslim ve sovenist milliyetci hastaligi de cok kotu.sayende egleniyorum zaten baska birseye gerek yok..

Hangi dünyada yasiyon sen çözemedim? O kız bi kere bile öğretmen olamadım diye hayiflandigini görmedim.

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandir.

Yazdığınız yorumlara dikkat eder misiniz ? Belki Ermeni belki Yahudi öyle olması senden daha alt seviyede olduğunu mu gösteriyor ? Konuştukça batıyorsunuz.Rabia rabia diye tutuşmak yerine insana insan olduğu için değer verin önce.Çoğu savaşın nedeni insanları ırkları ve dinlerine göre yargılamaktan geçiyor çünkü.

Alt seviyedeler dedim mi ? veya yahudilerle vede ermenilerle dalga mı geçtim. IRK'larla dalgamı geçtim? Gördüğüm kadarıyla bak ermeniler veyahut yahudiler karşımda hep geziparkını savunuyor birde o yönden bakarmısın. Mısır akıllarında bile değil .

Gezi olayları sırasında yaşanmış bir anı. Gazeteci bayanın biri gözaltına alınıyor. Ekip arabasında kendisi gibi bayanlar var. Şoför koltuğunda oturan polis arkadakilere dönerek, yanındaki diğer memura şöyle diyor: 'Haydi arabayı kuytu bir köşeye çekelim de, şunları bir güzel s.kelim.'

Mahallede çocukluğunu bildiğim bir ufaklık gitarıyla Ankara'daki eylemlere destek vermek için gece yarısı Kızılay Meydanı'nda oturmuş, gitarını çalıyor. Yanında dört arkadaşı var. Polisler üç erkek, iki kız olan bu grubu nedensiz yere yaka paça gözaltına alıyor. Bizim çocuklar sinirleniyor, çünkü polisler kızları taciz ediyorlar uzun süre. Hem sözel hem de fiziksel.

Siz hala bu işin fiziksel bir yaralanma olduğunu iddia edecek kadar saf mısınız? Hükümet yıllardır manen halkın, muhaliflerin üzerine oynuyor; bir yerden sonra da kaynayan bu kazanın taşması zaten zaruriydi.

Bu arada dün de aynı şey oldu. Büyük ihtimal forumdan bir zıpır yeni üyelik açarak, küfürlü mesajlar yazıyor. Yönetim neredesiniz? IP'den takip etseniz, kim olduğunu saptayamaz mısın? Ya da gönderin bana, ayriyeten bir kaç kişinin daha IP'sini rica edeyim sizden, ne kadar mesafe var arada, ölçelim bir.

Ben ne miyim müslümanım. Ötesi varmı, en azından haksızlık nerdeyse ordaki insanlara değer veriyorum. Senin gibi photoshoplu resimlere aldanıp, boş beleş şeyler paylaşmıyorum.

Sinirlerimi germeye başladınız.

Bu ne karalama politikasıdır yaa ? doğru düzgün tartışmak yerine karşınızdaki insanı saf dışı etmek için alakaya maydanoz şeyleri konuya dahil etmek neyin nesi ? ayrıca ne biliyorsun belki keyif için okudu öğretmenlik yapmak istemiyor sanane.Yok photoshoplu resimlere bakıyorsunuz yok bilmem ne.Ben 5 yıldır teknik fotoğrafçıyım + senin baktıkların photoshop olmadığı ne malum ? Müslümanlığıda karıştırma ayrıca.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye boşuna demiyorlar.Az tutarlı şeyler yazın gülünç oluyorsunuz.

Kurtaj yasasına karşı değilim 1 :) Küfür etmeden laf yapamıyor musun ki :)

Hangi dünyada yasiyon sen çözemedim? O kız bi kere bile öğretmen olamadım diye hayiflandigini görmedim.

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandir.

Geçmişteki forum yazılanlara bak ben gördüm.

Geri