R4bia

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
o fake hesap acip buraya gelipde insanlara kufur edene sesleniyorum.
hem musluman kardesleri destekliyorsun hemde insanlara agiz dolusu kufur ediyosun,sen nasil bi ironi icerisindesin?

biraz insan olun.

DoGu eger tartisacak kapasiten olsaydo insanlara kisiel satasamazdin. O yuzden seni cok gormuyorum.

Sinirlerimi germeye başladınız.

Bu ne karalama politikasıdır yaa ? doğru düzgün tartışmak yerine karşınızdaki insanı saf dışı etmek için alakaya maydanoz şeyleri konuya dahil etmek neyin nesi ? ayrıca ne biliyorsun belki keyif için okudu öğretmenlik yapmak istemiyor sanane.Yok photoshoplu resimlere bakıyorsunuz yok bilmem ne.Ben 5 yıldır teknik fotoğrafçıyım + senin baktıkların photoshop olmadığı ne malum ? Müslümanlığıda karıştırma ayrıca.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye boşuna demiyorlar.Az tutarlı şeyler yazın gülünç oluyorsunuz.

İyi işte 5 yıldır teknik fotografçıysan paylaştığım şeylere bak. Bir yamuk varmı ? Nedir bu agrasiflik ön yargı ? Neyi karıştırıyım peki ? Ne karıştırmamı isterdin nasıl cevap veriyim o zaman.

ortamdaki gerginligi atana kadar konuyu kilitliyorum..
daha sonra yeniden konuyu aktif hale getiririz..

bu arada o fake hesap acip kufur eden malaga sesleniyorum anneye kufur edecegine biraz kitap okuyup dunyadaki gercekleri gorsun arastirsin.

Ben anlamıyorum bu insanları gerçekten! R4Bi4 işareti yapınca herhangi bir partiyi temsil etmiyorsun! Zulme karşıyım diyorsun. Herşeyi siyasete yormaktan bıkmadınız mi?! Hele bir de bu işaretle mi Mısır kurtulacak diyen vicdan yoksunu kişiler size hiç birşey demiyorum zaten!

Not : Konu Tarafımca açılmıştır.

1151077_10151610818896149_1327410770_n.jpg

Konu için Teşekkür ederim...

Keşke Türkiye'de vurulan şehitlerimiz içinde birer "Mehmetçik" selamı verselerdi.
Evet siyasete çekiliyor çünkü bu selamı nedense sadece "Beyaz Parti" zihniyeti yapıyor.

Selam verip bunu siyaset haline getirmektense, bu olanları "İÇTEN" lanetlemek daha mantıklı.

Mısır daki olaylara üzülüyorum gerçekten. Zulmü görüyoruz. Suriye yide unutmuyorum ama. Sürekli bombalanan sınırlarımızıda. Katledilen Türkleride. Havaya uçurulan cephanelerimizi. Helikopterleri düşen kimyagerlerimizi de unutmuyorum. Gezi parkı olaylarında hayatlarını, gözlerini, özgürlüklerini kaybedenleride unutmuyorum ama. Mısır için rahat rahat protesto yapılan ülkemde yönetimi protesto edenlerin uğradığı zulmüde görüyorum. İkiz kuleleride unutmuyorum. Elinde satırla bir kadına saldıran adam resmini gördüklerinde o adamın elinde ne işi var demek yerine o kadının orada ne işi var diyip Rabia diye ağlayanlarıda samimi bulmuyorum açıkcası. İnsanlıksa eğer tartışılan şey adil olmak lazım. Müslümanlıksa kendine müslüman olmamak lazım. Bir ülke karışıyorsa bunu hiç bir örgüt yapamaz. Yönetimi sağlamsa şayet. İçeride çatlaklar yoksa.

Mısıra üzülüyorum evet ama aynı zaman Rojova da katledilen insanlara Gezi de öldürülen insanlara ve daha nicesine de üzülüyorum
İnsana insan olduğu için değer verilmelidir
Her insan kıymetlidir din,dil,ırk ayrımı yapılmadan
Acıları ve insanları ayrıştırmak yerine hepsine sahip çıktığımız gün biz gerçekten insan olmuşuzdur işte

Bir ekleme daha" Mısır'a" selam verileceğine önce "Reyhanlı" patlaması için birer selam türetseydiniz daha iyiydi sakallı abiler.

Keşke TÜRK milleti araplar kadar değerli olsaydı gözünüzde..

Bunun altına imzamı atabilirim.

Ayrıca:

"İran, Esad'ı destekliyor.
Körfez ülkeleri ise Esad'a karşı.
Esad, Müslüman Kardeşler'e karşı.
Müslüman Kardeşler ve Obama, General Sisi'ye karşı.
Ama Körfez ülkeleri Sisi'yi destekliyor. Dolayısıyla Müslüman Kardeşler'e karşılar.
İran, Hamas'ı destekliyor, Hamas da Müslüman Kardeşler'i.
Obama, Müslüman Kardeşler'i destekliyor ama Hamas ABD karşıtı!
Körfez Ülkeleri ABD yanlısı. Ama Türkiye ve Körfez ülkeleri Esad'a karşı ama Türkiye aynı zamanda Müslüman Kardeşler tarafında, General Sisi'ye karşı.
Ama General Sisi, Körfez ülkeleri tarafından destekleniyor.
Ortadoğu'ya hoşgeldiniz, iyi günler dileriz."

...diye bir sitede arkadaşın teki yorum yapmış. Zamanında Osmanlı'yı sırtından bıçaklamış, dünün ve bugünün kargaşa merkezi haline gelen Ortadoğu, yıllardır kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilen bir anlayışa sahip olamadı. Önce bunun nedeni sorgulanmalı? Soğuk savaş dönemindeki gibi bu ayrılıklar niye sürüyor? Büyük devletlerin buradaki yeri ve çıkarları nedir?

Çocukların ölmesi politikanın çok mu umurunda? Oysa Roboski'de kendi çocuklarının üzerine bomba yağdıran; 35 aydınını yakıp, kendi çocuklarını öksüz, yetim bırakan; sırf kendisi gibi düşünmüyor ve karşısında duruyor diye kolluk kuvvetleriyle beş çocuğunu hayattan koparanları da biliyoruz. Kimse ağlamıyor o zaman.

Büyük bir üzüntüyle yazıyorum ki. Bu forumda konular hep saptırılıyor. Hep bir önyargı tavırları ve yargısız infaz yaparak arkadaşlarını savunan kişiler var. Mısırda çocuklar ölüyor masum insanlar katlediliyor, buna üzülmemiz gerekirken hep olaylar saptırılıyor hep haklı çıkma çabaları hep farklı ülkelerden örnekler gösteriliyor. She ye teşekkür ediyorum tekrar açtığı için konuyu .

Geri