R4bia

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
şimdi sen beni tanımıyorsun, yazdığım iki mesajdan karakterim hakkında, neye üzülüp neye üzülmediğim hakkında yorum yapamazsın. ben senin şahsınla ilgili herhangi bir yorum yapmadım, rabia'cıların genel profili hakkında yorum yaptım bu bir. "doğu türkistanlık" değil orası, "doğu türkistan" bu da iki. şimdi çekilebilirsin.
-
gezi parkı konusuna gelirsek de, bence mısır'ın gezi parkı ile gayet yakından ilişkisi var.

Karakterin hakkında yazılarında bilgi sahibi oldum. Gezi parkı reyhanlı patlaması veya senin gibi küçük harfle yazmıyım ben Doğu Türkistan'da alaycı yazmaların ve gülme smile lerinle ne kadar gerçekçi ve üzüntü içerisinde olduğun anlaşılıyor. Konuyu ben açtım o yüzden çekilemem, ergen yazılarıyla gelme bana .

Oysa konu R4bia'da değil, insanlık onuru. Hem Filistin'de İsrail'in yaptığı zulme, ölen çocuklara üzülürüz; hem de Hitler'in gaz odalarında boğduğu Yahudi çocuklar için 'beter olsunlar' deriz. Şimdi örnek üzerinden 'yahu alakaya maydonoz, Yahudiler ne alaka, niye soyunu ifşa ediyorsun' diye çirkinleşmeler olmaması ve Türkçe yazınca saptırmak, karalamak dendiği için İngilizce yazayım: "Do you know meaning in paradox?" Anlamazdan gelme, your paradox, canım.

Bugün iyi günümdeyim, malumatfuruş. tarif ediyorum bak, uygula.

http://www.forumbahane.net/usercp.php

"Kontrol Paneliniz" yazan başlığın altında 'Yasaklı Listeni Düzenle' var, tıkla ona. 'Listenize bir üyeyi ilave edin...' diyor, tartışmayı bilmeyen, kişilik ve karakter tahlili konusunda uzman arkadaşlarını buraya ekliyorsun. Sonunda sürprizli yumurta çıkıyor.

mcw7bc.jpg

:p

teşekkür ederim ama ben çatlak sesleri de seviyorum, arada tartışmak güzel oluyor. :p kimseyi engellemem.
-sohbete döndürmüyorum, mesajlarımı silmeyin pls, eheh.-

KaranLIK akpli'leri de seviyoruz yahu, kızma kızma tamam. gel küsme. :p

Arkadaşlar Konuya Post dışı mesajlar atmayınız . Parti karıştırdığınız tüm mesajlarınızı sildim. Bu konu içerisinde tek bir yorumda bulundum ondada gayet açık bir şekilde Konunun partilere bağlanmamasını dile getirdim. Herkesin kişisel görüşlerine Saygı duyulması gereken bir forum burası. Ki öylede olmalı zaten. İnsanların kendi kişisel görüşlerini en ince detayına kadar eleştirebiliceğimiz bir konu içerisinde değiliz. Bu konu içerisindeki amaç Mısır . Mısır ı konuşun A partisini B Partisini muhalif etmeyin Lütfen.

kıyas yapmaktan hoşlanmıyorum, lakin daha iki buçuk ay önce gezi parkı'nda polis şiddeti yüzünden kafası gözü patlayan, hayatını kaybeden insanlara "oh olsun" diyebilenlerin popüler sloganı.
bu hümanist arkadaşların çin'in doğu türkistan zulmünden haberi var mı merak ediyorum, olsa da umrunuzda olmayacağına eminim gerçi. bazılarının zulüme üzülmesi için zulüm gören tarafın müslüman&arap olması gerekiyor zira. aksi pek değerli olmuyor.

:hi: Ali ismail korkmaz icin sizlamayan yüreklerin olmasaydi orda diyenlerin araplar icin üzülmesi vicdanininnsizlamasi ne ironik.

Ustunden siyasi rant saglanan bi selami vermeyrek misir icin uzulmedigimi dusunebilirler hic umurumda olmaz. Ucak duserken okijen maskenizi once yaninizda ki cocuga mi verirsiniz yoksa kendinize mi takarsiniz?

Dağdaki asıl teröristler törenlerle karşılanıp, eski Genelkurmay Başkanı 'terörist' olmakla suçlanıyorken; dolar almış başını gitmiş, ekonomi hiç iyi sinyaller veremiyorken; her gün başka bir yolsuzluk ve ayrımcılık haberi geliyorken; bireysel hak ve özgürlükler her gün ihlal edilip, gencecik bedenler orantısız polis şiddeti yüzünden toprağa veriliyorken, mazlum ve haklının yanındayız, elhamdülillah. Gündemimiz de Mısır, bu da işaretimiz.

Edit : She`

Ona da varim murat profiteroller benden.p

Aklima bi arkadasin dedigi geldi ortadogu oyle lanetli bi yer ki tum peygamberler oraya gonderilmis. Guldururken dusunduren cinsten. Nedir bu islam dunyasinin kendi icinde hala oturmamis bir anlayisinin olmamasi ve kafalarin genelde yanlis yerlere calismasi amaca hizmet etmekte gecikmemeleri sayesinde bugun ortadoguda ki karmasanin muessibi yine araplardir.
Hadi misirdan biraz umutluyum da suudi arabistan, bahreyn falan cok zor .arap bahari da boyle oluyor iste. Osmanli doneminde bu adamlar degil miydi bizi ingilizlerle is birligi yaparak satan ? Nedir bu arap ozentisi anlamiyorum. Ulke olarak ne cok etkilerinde kaliyoruz once donup kendi ulkrnizde olan ekonomik krize bi bakin bakalim. Dolar 2 tl bilmem bu size neyi ifade ediyor.

Zaten benimki namünasip bulunmuş. :o 'Gluteal bölge'nizden sembol üretmeyin, öyleyse. :p

Hahaha benim dedigim de cok uygusuz. Selamunaleykum orsan. Dort parmakli olandan.

Aleyküm selam bacım. Buz parmaklı olandan.

2u7q3gk.png

#direnbuzparmak

Bu arada Rabia'lara üzülüyoruz hani. Başka Rabia'lar da ölüyor Mısır'da. Sembolden yola çıkarak diyorum. Marya Al Rabia, tıp fakültesini kazanmış lokantada ailesi ve arkadaşlarıyla kutlarken El Kaide teröristi bir intihar bombacısının saldırısıyla 8 arkadaşıyla beraber hayatını kaybediyor.

El Kaide'nin ne olduğunu, bölgedeki etkin yapısını, kime, neye hizmet ettiğini, destekçilerini bir araştırın. Demokrasi çığlıkları atan o Müslüman Kardeşler, El Kaide'ye 25 milyon dolar para yardımı yapmış mı, yapmamış mı, bir bakın. Ortadoğu bu, çok sürprizli yumurta çıkıyor.

Kan dökülmesine elbette karşıyız, elhamdülillah. :p Biraz daha makarna?

1186036_624686157576599_713905862_n.jpg

Gözaltında olan Mısır Cumhurbaşkanı Mursi de "Rabia İşareti" ile selam verdi..

Geri