Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Aze hanımı foruma getirmek için verdiğin ekmeklere yazıklar olsunsenin yokluğunda arkandan iş çeviriyor. Geldiniz forumda benim huzurum kaçtı, sanane millete küfür etmişlerse kardeşim. Hayır benim resmi olarak "insan hakları savunucusu" kimliğim var, sana ne oluyor. Bir şeyler savunmak istiyorsan güncel haberlere yorumlar yap, hiç tanımıyor olduğun hayatına dokunmayan insanlar adına üzül ve duyar kas, beş dakika sonra da forum oyunların da "haahahha" diye postlar at.
Bundan sonra forumu amacına göre kullanacaksın!
Girişte genel sohbet bölümüne "günaydın" yazacaksın. Öğlene doğru yediğin yemeği "anlık" bölümünde paylaşmak önemli ve bunu sakın atlama. Yemek sonrası kim kahve yapacak demen gerek, arada oyunlara girip asansör bineceksin ama kaçıncı katta inmem gerekiyor bunu bilmelisin. Çünkü herkesle yolculuğa çıkılmaz. Flörtüz olarak gözüne kestirdin mi benim gibi hemen duygusal serseri moduna girip şarkıyı atacaksın, altına nick yazmayı unutma. Üstteki üye ne düşünüyor bölümünde "iyi şeyler yaz ki iyi yazsınlar" kafasıyla gereksiz övgü sözleri yazacaksın. Akşam saatlerinde elinde içki şişesi ile poz vermeyi unutma, arada özgün olmayan içeriklere girip bir kaç şey yazmayı atlama.
Sevgili Karga bey, ben burada eleştiri yaptığım şeylerin hiç birisini gerçek hayatta yapmıyorumyüzümde maske var çünkü. İyi bir insan olmak için gerekli donanıma sahip değilim yada uygun şartlar oluşmuyor.. ama tüm olumsuzluklara rağmen direneceğiz hayata, haksızlığa, kime yapıldığının önemli olamadığını anlatacağız, sevinçleri de paylaşacağız hep beraber. Hüzün kokan gecelerde sabahlamak, fütursuzca küfürler etmek istiyorum.. yozlaşmış kafaları nasıl aydınlık yaparız tartışalım istiyorum, hiç sevmem ama kederlenip sigara yakıp ucuz şarap içelim. Eski aşklara sövüp, yalnızlığı konuşalım. Biz kalabalıkta yalnız olanlar, azınlığın sesi olalım. Ucuz olsun ekmek, pahalı olsun insan hayatı, ve bir gün yol ayrımı geldiğin de hatıra kalsın yaşanmışlık hikayesi.
Gözlerinden öperim iki gözüm, başka bir hikâyenin kahramanı olacağım o güne kadar hoşçakal..
Belki de son durakta ineceğim, kim bilir sevgili Aze hanım. Seni seviyorum.Uzun uzun mesajlar sen böyle değildin kimi kestirdin gözüne itiraf et
Hani gelmedi ağıt.Buraya yarın onun için bestelediğim agiti ses olarak atacağım unutmamak için not düşeyim.
Keşke herkesi savunmamayi öğrensen, keşke.