Psinoza

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben sana kıyamam ya ahaha yine banlandı iki gözüm...
Oysa çok dedim karışma ben hallederim diye de dinletemedim.
Daha geçen gün şarkı yazmıştım ona ve şimdi yine sözlüğünde durup ağlayarak rak rak....
Yine günün ilgi odağı tatlı serserisi ve en nefret edileni oldu...Ve en çok banlanma rekorunu elinde tutanı...
Varsın herkes nefret etsin ondan,iyi ki varsın be kargam benden fevri çıktın söz dinletemiyorum adeta ama ben seni böyle seviyorum, yerim...
Gülüyorum biraz ama kusura bakmazsın biliyorum çünkü çok komik banlandın yav laf ağzımda kaldı yapma karga diyecekken ban geldi ahahahah

Bu şarkıyı da çok severdin paylaşmak bana nasip oldu...

Öperim gözlerinden.

Sürekli sulama yaparsan çürür (her şeyi hemen tüketmemek gerek)
Uzunca süre su vermilmezse kurur (ruhu ve bedeni ara ara okşamak gerek)

Ama olmaz ki ben burada bir ironi bekliyordum. Tamamen hayal kırıklığına uğradım. Gidiyorum.:(

Zeki ve espri yeteneği üst düzey olduğuna eminim. Uzun bir süre ara vermeden önce forum üzerinde güzel diyaloglarımız, paslaşmalarımız olmuştur. Sevdiğim kullanıcılardan.

Sikca banlaniyor. Ama eminimki hepsinde haksiz degil.

Sesi çok güzelmiş (duymak dün gece nasip oldu).​
Öptüm sesinden.​

Forumda seninle birlik olayı ne çok özledim bilemezsin...
Su an forumda kimse ile sorunum olmasa da kavga çıkarsam gelir misin...
Tek bir lafına bakar herhangi birine durduk yere sataşmam olur da gelirsen...
Banlanmayi göze alıp savunur musun beni...
Banlandiktan sonra dakikaları sayar miyiz birlikte yine...

Duruşuna, bilgisine, karakterine, sesine, esprilerine, zekasına, her bir zerresine (küfür edecek gibi ilerledim ama) hayran olduğum çık gel sevindir şu garibi...

Adamı ahmet kaya gibi çatalladıllar o da gitti. Felsefesini anlayamadılar...

@Karga olm madem buradasın neden ışık yakmıyorsun .d ben de girmiyorsun sanıyorum.

selam, naber? sözü çok uzatmayacağım epey zaman oldu dogru dürüst giremedim foruma. eski zamana nazaran da hevesi, heyecanı maalesef kaçtı benim için. sosyal hayatımda yaşadığım sağlık problemleri ve iş hayatının yoğun temposu da eklenince; foruma değil vakit ayırmak, kafayı kaşımak için zamanım yok. altı aydır duş alamadım küflü peynir gibi kokuyorum gerisini siz düşünün...

@Sanem @Noah @bunicktamyirmibirharf ve aklıma gelmeyen beni soran, anan arkadaşlara çok teşekkür ederim, minnettarım var olun.

tabi @Lefty ve çiçeğim canparem @Aze için ayrı bir parantez açmak hasıl oldu fakat ne desem bilemiyorum teşekkür etsem az kalır.. seviyorum sizleri

Selam @Karga cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin, inan sevgili run ve senin yoklugun forumda cok farkediliyor ozledik, aze run ile atismalarinizi umarim en kisa surede senin icin hersey yoluna girer ve yeniden eski guzel gunlere donersin

Son düzenleme:
selam, naber? sözü çok uzatmayacağım epey zaman oldu dogru dürüst giremedim foruma. eski zamana nazaran da hevesi, heyecanı maalesef kaçtı benim için. sosyal hayatımda yaşadığım sağlık problemleri ve iş hayatının yoğun temposu da eklenince; foruma değil vakit ayırmak, kafayı kaşımak için zamanım yok. altı aydır duş alamadım küflü peynir gibi kokuyorum gerisini siz düşünün...

@Sanem @Noah @bunicktamyirmibirharf ve aklıma gelmeyen beni soran, anan arkadaşlara çok teşekkür ederim, minnettarım var olun.

tabi @Lefty ve çiçeğim canparem @Aze için ayrı bir parantez açmak hasıl oldu fakat ne desem bilemiyorum teşekkür etsem az kalır.. seviyorum sizleri
Geçmiş olsun dostum , dikkat et kendine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri