Psinoza

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarkan'ı aday göstersinler başka türlü mümkün değil kazanmaları.
k.bakma melo türk telekomla bu aralar sorun yaşıyoruz, neyse ki bölge de savaş olmadığı için elon musk abimiz starlink uydusu göndermiyor buraya...
çok değil üç gün oldu gidiş gelişim, en çokta senin hikayelerinden mahrum kaldığım için üzülüyordum, şükür kavuşturana...
türk telekom bile sana zıt gidiyor anlaşılan, bi anlayamadılar seni.
yokluğunda cümlelerim kısaldı, hikayelerimin boynu büküldü, dedim ne oluyor... hafızam neden hiçbir şeyi anımsayamıyor...
meğer senin yokluğundanmış, ne büyük ilhammışsın hepimize... (yazarken bi inandırıcılığını yitirdi gibi ama olsun, önemli olan niyet ve dönmen)
şükürler olsun.

Forumdan böyle aralıklarla kaybolmak en çok Psinoza kardeşime yakışıyor. İnsanın gözleri arıyor hafifçe, çünkü tarzı herkesten farklı. Kendini okutuyor, ve kimse itiraf etmiyor ama fazlasıyla komik.
En çok insanların onun yazdıklarını tam anlayamıyor oluşunu seviyorum, çünkü kelimelerin gücüne inanmak lazım. Görmek istediğin şeye değil de anlatılmak istenene odaklanmak gerek. Neyse fazla tüyo vermek istemiyorum..
Foruma geldiği günden bu zamana kadar yaşamış olduğu insan ilişkileri belgesel tadında. Nickini "çekim yasası" olarak değiştirse yeridir..
İnsanlar değişken canlıdır diye her zaman söylerim ve yazarım. Düşünceleri negatif durumdan pozitife çeviren sevgili dostum, iyi ki varsın..
(Kiminle konuşup, arkadaşlık yaptığınıza dikkat edin)
- kumarbaz aforizmalar

bir yazısıyla dikkatimi çekmişti. çok eski. bulursam eklerim. daha önce de yazdığım bir şey var onun hakkında: tartıştığı konuyu, o başlıkta bırakıyor. kişiselleştirmiyor. bu benim genel olarak forumlarda sevdiğim bir şey.
pozitif bulduğu kişileri dürtüklemeyi seviyor. tatlı tatlı dalgasını geçiyor ya da ben böyle sanıyorum :D
hem geyik adamı hem arifane bir yönü var. bu anna'da ve kimbuhatun'da da var ama konumuz onlar değil. ulan durup dururken yine anna'yı övdük -.-
psi... evet psi, dur ondan bahsediyorduk jdjd sevilir ve okunur tarafımca.

bahsettiğim yazısı da şu:

Screenshot_20220329-213505_Chrome.jpg

samimi ve içten yazılar dikkatimi çeker... aze de böyle yazar. o da özletti. selam söyle.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
düşünce ve yorumun için teşekkürler lari. şu forumun karanlık dehlizlerinden yorumları nasıl çıkarıp getiriyorsun şaşkınım. ben bazen kendi açtığım konuları bulamıyorum ahaha.

yazdığım yorum pandemi döneminin en can alıcı zamanlarından. bilakis o zamanlar sokaga çıkma ve maske takmama cezası yetmiyormuş gibi üzerine açık havada sigara içme cezası üzerine konuşuluyordu. yoksa şubatın ortasında sevgili yapacanda, bilmem gidip artistlik yapıp, camının altında sigara içecende, yahu g'tü donar adamın

bir kac yorumuna denk geldim ve itici buldum. normalde pek sevilen birisi ama.

Birkaç yorumuna denk geldim, çok çekici gelmişti yıllar önce ve o gün karar vermiştim arkadaş olmaya. Aradan yıllar geçti, forumlar değişti, arkadaş çevremiz değişti ve genişledi ama değişmeyen tek şey güzel dostluğumuz. Bazı insanlar hayatınıza girer ve sabitlenmiş bir kazık gibi orada sapasağlam durur, işte sevgili Psinoza bey de benim hayatıma kazık çaktı.. biz kendi yaşam alanımızda genelde siyaset konuşuyoruz şaka şaka hep güzel kızlardan bahsediyoruz.. olmayan ama hayalini kurduğumuz :) geçen bir arkadaşın uyarısını dikkate aldım, kiminle konuştuğunuza dikkat edin diye.. adamı dinlemez olaydım, ölçüp, biçip, tarttım ve daha çok sevmeye başladım.. tarttım derken kucağa almadım, ama bu ara çok kilo aldı..
Ölmeden önce Karga ile birlikte yapılacaklar listesine eklediğim şeyler.
- milyonluk bir grup yorum konserine gitmek
- daha özgür günlerde sağlam bir miting alanında birlikte yürümek
- karadeniz turu
- anıtkabir ziyareti :)

Son görüşme üzerinden çokça zaman geçti, yeni serüvenlere hazır olalım.. zaman geçiyor ve hayat kısa tatlı serseri..
Neyse biz biraz müzik dinleyelim, birkaç bira var ve onlarla öpüşürken dalar giderim düşlere.
Seviliyorsun güzel kardeşim.

images

Aslanın eşi de aslandir.....
Kızma matmazel herkes muptezel.....

*'uf umurumda değil aze kim ne yaparsa yapsın iplemiyorum' deyip saatlerce olaylar ve insanlar hakkında çözümleme yapması.... yerim.

Aslanın eşi de aslandir.....
Kızma matmazel herkes muptezel.....

*'uf umurumda değil aze kim ne yaparsa yapsın iplemiyorum' deyip saatlerce olaylar ve insanlar hakkında çözümleme yapması.... yerim.

geçen gün sokakta vuruldum üç yerimden, ikisi bana biri fotoğrafina geldi.... (kurumuş boğazım fon music)

• Üzgün
Tepkiler: Aze
geçen gün sokakta vuruldum üç yerimden, ikisi bana biri fotoğrafina geldi.... (kurumuş boğazım fon music)

Herkese resti çekebilir.... herkese karşı çıkabilir.... herkese engeli basabilir hfjdjfj
Ama en çok kıyamadığı kişi benim galiba.....
İnsanlar aldaticidir... birine güvenirken iki kere düşünüp hareket edersiniz, ben bu hatayi cok yaptim oncesinde. Ama o bu güveni size sonuna kadar veriyor... kırıldığımız anlar da oluyor elbet ama o bağı onca senelik emekle sağlam kurunca bir tökezlemede yıkılmiyoruz....
Zevkli tercihleri de vardır... aldığın kolye her zaman boynumda sana atarlandigim zamanlar bile.... küpeler biraz büyük olduğundan ve her kombine uymadigindan hep takamiyorum ama onları da seviyorum.....
Ben ne zaman güzel şeyler yazsam sana sonraki gün kavga ediyoruz ya... nazar mıdır nedir bir nas Felak okuyayım....

Severim psiyi.
P.P. Pasolini gibi olmak istese de, Tarantino ya daha yakin gibi.
Ln italyanlari cagristiriyorsun bende.
Yoksa italyan uyruklu musun?Tipin pek benzemiyo ya,neyse.

Bana küsmüş götümün kenarı, geldiğimden beridir pas vermedi, çok mühim değil.. beni en iyi tanıyan kişilerden olduğu için hiç takmıyor olduğumu bilir.. milli, yerli ortağı ile sinsi planlar yapıyor olabilir :)
Bu aralar pamuk gibi olmuş ve bu hâlini hiç sevmedim. O tartışmaların aranan adamı gitmiş, sanki arınmış gibi.. oyna senin ateşli, şehvetli, saldırgan hâlini sevdik.. sek erkek gitmiş, minnoş psi gelmiş ahaha.
Kızgınım ama seviyorum ve iyi dileklerimi iletiyorum.. grupta kızlarla keyif yapıyorum yokluğunda ohh :) kudur canım benim. Yakında büyük bir sürprizle karşında olacağım, by.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri