Psinoza

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyasi tartismalar yüzünden agzini bozsada degerli bir kardesimizdir.

Run gittikten sonra forum eski güzelliğini kaybetmişti sende gittinya bro öyle olsun

Evet şimdi geldik sana @Psinoza bey! Yani Aze'ye iki tane koyun versen karşıdan karşıya geçiremez ve sen bunun aklına uyup işler yapıyorsun :)
Hayatın her alanında siz değerli dostlar ile ilgili gözlem ve takip devam ediyor canım. Biricik kardeşim, dostum benim. Sizleri bu ortamda özleyince bir geleyim dedim. Neyse ki bu aralar siyasi tartışmaların tek taraflı olduğu zamanlar, o yüzden her şey yolunda gibi. İki bin üç yüz yirminci wp gurubundan sonra biraz da burada takılalım. Tarafını seç lütfen @Aze mi ben mi :)
- Aze ahaha der dediğini duyar gibiyim..
Her zaman yanımda ve destek olduğunuz için teşekkür ederim dostum. Seviliyorsun her daim, biraz buralarda olacağım..

Psinozayi övmeye gelmedim by konuşmuyorum şu an onunla...

@Run senin konun nerede artist bir de konuyu kilitleyip gidiyor ya bir havalar bir havalar....
Run, en zor günlerimde her zaman yanımda olmuştur. Derdime ortak olmuş bazen sinirlendirmis bazen guldurmus. Bazen kendisini bana engelletmistir ahahahahahah
Seviyorum ama ya... Ben arkadaşlarımın sadece iyi yönlerine göre onları kabullenmem. Kötü yönlerini de sahiplenirim. Çünkü arkadaşlık budur... Müzik zevkime laf etmiş çingene, olsun... Onun gibi hep aynı şeyleri dinlemiyoruz ne bilsin...
Birbirimizin en mal haline bile tahammül ederiz, eğlencelidir konuşmak zevklidir onunla. Başkasıyla konuşurken bir süre sonra sıkılıp telefonu icten içte kapatmak isterken onunla konuşmak çok başka ya konudan konuya geçeriz... Mahalledeki kırık adana tayfasini anlatması her zaman kahkaha atmama neden olur... Müthiş taklit yapar... Beni polise şikayet etme taklidi hala aklımdadir... Ahahaha allahin belası....

Sana şarkı yok by

@Aze hanımcığım bugün aşırı derecede yakışıklıyım bye. Başka zaman görüşelim, güzel kızlar dm açık bilginiz olsun..
Şu an @Psinoza ile işimiz var, bu hafta Adana'ya gelecek ve plan yapıyoruz. İstanbul'a seni görmeye gidelim dedi ve ben veto ettim. Aze hanım yeni kankalar edinmiş dedim ahaha. Ama seviyorum seni ne yapayım ya, ne yapsan da vazgeçemiyorum..
Tamam da biz neden başkasının sayfasında konuşuyoruz!
Neyse ben yakışıklıyım bugün, seninle daha fazla konuşamam, yakışıklılık derecem düşüyor sana yazdıkça ahah.

@Psinoza nasıl da güzel bir sesin varmış öyle, şaşırdım. Senden karga gibi bir ses bekliyordum.
@Aze ciğimi saf dışı bırakıp yarışmaya tek başına katılacağını "Aze detone oluyor." dediğin gün tahmin etmiştim zaten.:)
Konuşmamakta haklısın @Aze ciğim ve sen de tek katılıp rakip ol bence.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
@Psinoza nasıl da güzel bir sesin varmış öyle, şaşırdım. Senden karga gibi bir ses bekliyordum.
@Aze ciğimi saf dışı bırakıp yarışmaya tek başına katılacağını "Aze detone oluyor." dediğin gün tahmin etmiştim zaten.:)
Konuşmamakta haklısın @Aze ciğim ve sen de tek katılıp rakip ol bence.
Şarkı mı atmış... Hiç dinlemedim....
Yok sevgili Lefty, onun dediği gibi sesi kullanmayı pek bilmiyorum geçen yarışmada müthiş sesler katıldı ben çok amatör kalıyorum hdjs böyle iyiyim arada belki ufak şekilde atarım ama yarışma için değil. Teşekkür ederim verdiğin gaz için ahahah yerim

1001 gece masallarindaki Duban karekteri canlaniyor gözümde bazen Psinoza yi görünce.
Yani en azindan zemini.
Düsündürüyor beni.
Kacak elektriğe bir cözüm sunacak.Inaniyorum.

Kendini ifade edebilme yetenegine hayranim.Kiskirtici yazilari kah sinirlendirir kah gaza getirir iken, okumaktan keyif aldigim biri.
Bir orient hüznü var kendisinde.

1001 gece masallarindaki Duban karekteri canlaniyor gözümde bazen Psinoza yi görünce.
Yani en azindan zemini.
Düsündürüyor beni.

Kendini ifade edebilme yetenegine hayranim.Kiskirtici yazilari kah sinirlendirir kah gaza getirir iken, okumaktan keyif aldigim biri.

bir zamanlar kendimi katip bartleby ile özdeşleştiriyordum, öyle bir karamsarlık ve vurdumduymazlık. sen duban diyorsan vardır bir bildiğin derim...

kaçak elektirik demiyelim de fahiş fiyatlı haksız kazançlı elektiriği ucuza mal etme ve ücretsiz dağıtabilmeye dair bir çözüm getirelim. bastan sorunun adını dogru koymakta fayda var süreyya arkadaş

ve doğu hüznü de doğuştan malum...hürmetler efenim

kaçak elektirik demiyelim de fahiş fiyatlı haksız kazançlı elektiriği ucuza mal etme ve ücretsiz dağıtabilmeye dair bir çözüm getirelim. bastan sorunun adını dogru koymakta fayda var süreyya arkadaş

Iste bu duban-i bir cakallik.dd

Adamın yemediği ban çeşidi kalmadı, sen misin otoriteye karşı gelip şarkı söylemem diyen ha. Yediğin en haklı ban bugüne kadar :)
Özledik be kardeşim, sen bir tatlı serserisin tamam mı?
Arkandan şarkılar bıraktık, şiirler söyledik.
her du çawe mın

Bu kim @Run sen tanıyor musun ben tanımıyorum da kendisini...
Dostum olur kendisi, biraz asi biraz isyankâr biraz da anarşist olabilir ama severiz.
Artistlik pozları beceremiyor, birazdan erir ve bir çiğ tanesi gibi düşer üzerimize..

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Gelmiş iki gözüm yine foruma, hoş gelmiş. Bu aralar forumdan çok keyif almıyorum ama seninle bu durum değişebilir.
Aze'ye menejeri olarak yasak koydum bir süre, sosyal medya hesapları da dahil hepsini askıya aldı, seninle kaldık başbaşa :)
Birkaç güzel ve eğlenceli konu vardı ama maalesef sen kaçırdın, şimdi yeni bir şeyler üretiriz belki.
Bu ara babam eve ilginç kitaplar getiriyor, değişik kanallar bulup izliyor internette :) onlardan konuşuruz, ısınma turlarını bir geçelim hele önce.
Şırdancı Aze ve ortağı Psinoza :) ahaha. Bir şarkı dinleyelim o zaman.
Bugün bu ülkede Kürtçe şarkı söylüyor diye, sokak sanatçılarını susturdular, neyse ki burada hâlâ serbest.

Yani en azindan zemini.
Düsündürüyor beni.

@Psinoza
Gel buraya Duban im.
Oku burayi.
Yaslanmissin.Hafiza gidik.s.s

Sevgili @Psinoza sanırım ara verme kararı almış ancak biraz kafasını dinleyip yeniden burada olacağını umut ediyorum, yorumlarını ilgi ile takip ettiğim üyelerden birisi ve dilerim süreyi çok uzatmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri