PKK Kılıçdaroğlunu neden destekliyor?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ben Hdp'nin kürt sorunlarına ilişkin taleplerinden, çozüm önerilerinden bahsediyorum. Akp'yi mi tartışıyoruz? Her yazılandan kendi kafana göre anlam çıkarıyorsun.
Her şeyi tek tek almaya gerek yok bence. Bakın Hüda Par ve YRP neler diyor ve istiyorlar kimlerle kan bağları var.

Ezberlemişsin bir şeyleri alakalı alakasız karşındaki ne diyor bakmadan döşüyorsun. @climax bu tartışmayı bitiriyorum.

Ezberlemişsin bir şeyleri alakalı alakasız karşındaki ne diyor bakmadan döşüyorsun. @climax bu tartışmayı bitiriyorum.
Kaç tabi. Çünkü biliyorsun ihaneti. Parçası olmak ağır geliyor. Bu sevindirici. İçinde vicdan olduğunu gösterir.

@No Pasaran, geleceği türk değil kürt seçmen belirleyecek. Islamcı kemalist milliyetçi türkçü ideolojilere rağbet azaldı .hdp ve hudapar parlayacak. Hisse olsa alınır

@No Pasaran, akp ve mhp yaptıkları yanlış politikalar ile hdpnin önünü açıyor .farkındalar mi bilmiyorum gelecekte türkiyeyi hdp suriye ve afgan halkı yönetecek. Oraya doğru gidiyor

@No Pasaran, akp ve mhp yaptıkları yanlış politikalar ile hdpnin önünü açıyor .farkındalar mi bilmiyorum gelecekte türkiyeyi hdp suriye ve afgan halkı yönetecek. Oraya doğru gidiyor
Almanya'da da gelecekte biz Türkler ve Araplar ülkeyi yönetecekler diye serzenişte bulunan Almanlar var. Vakti geldiğinde hepinizi Almanya'ya getiririz iktidarı ele geçirdiğimizde. Böylece sizi HDP, Suriye ve Afgan koalisyonundan, yönetiminden kurtarırız. Almanlar düṣünsün skdkfhk.

@No Pasaran, geleceği türk değil kürt seçmen belirleyecek. Islamcı kemalist milliyetçi türkçü ideolojilere rağbet azaldı .hdp ve hudapar parlayacak. Hisse olsa alınır
Kürt seçmenin önemli bir ağırlığı var çünkü Kürt seçmen partisinde örgütlü. Partisi seçmeniyle hareket ediyor, seçmen de partisinin kararına riayet ediyor. Örneğin AKP, CHP ve MHP’den bir sürü parti türedi. Kurulan her partinin bir seçmeni oluştu. Ama HDP’den türeyen doğru düzgün bir parti var mı? Varsa da herhangi bir etkisinden söz edilebilir mi? Yani Kürtlerin yer aldığı siyasal hatta bir kafa karışıklığı yok. Gücünü de buradan alıyor.
Siyaset sokaktan beslenirse güçlüdür. Sermayeden, para babalarından değil.

@melnur, partiler bendeki part vei ideoloji aşkını öldürdü . Türk mü geliyor afgan mi tacik mi birisi yada kadro gelsin düzeltsin

@ZaLim ne diyorsun CHP liler yine gider oyunu verir mi bunlara Muharrem e bölücü diyorlar

@ZaLim ne diyorsun CHP liler yine gider oyunu verir mi bunlara Muharrem e bölücü diyorlar

Muharrem INCE diyor ki Millet ITTIFAK'ında bir ilke sorunu var, o sorunu da şöyle izah ediyor;

Şimdi herkes Balyoz ile Ergenekon davasının kumpas olduğunu biliyor peki bu davalar, kumpaslar kurulurken dönemin adalet bakanı kimdi?
Sadullah ERGİN
O adam DEVA partisinde ve Millet İttifakı başa gelirse milletvekili olacak, belki de tekrardan bakan..
Eski Başbakan Davutoğlu, Suriye'lileri ülkeye sokan adam, Millet Ittifaki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, söz sahibi olacak, imza yetkisi olacak ve bu olmaz dediği şey olmayacak.
Ali BABACAN bir çok yolsuzlukta imzası var, KILIÇDAROĞLU' Babacan için onu YÜCE DİVAN'A göndereceğim diyordu, şimdi kendi oturduğu koltuğa oturtmuş. Millet Ittifaki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, söz sahibi olacak, imza yetkisi olacak ve bu olmaz dediği şey olmayacak.
Bu ülkenin ve iktidarın 15 senesinde vardı DAVUTOĞLU ve BABACAN...

CHP'liler bu zihniyete oy veriyor ne yazık ki o yüzden Muharrem'e bölücü demeleri çok normal.

SIRF CHP ve AKP'ye inat INCE'ye vereceğim, kararımı da değiştirmeyeceğim. Vermeyen de vermesin nasıl ki ben insanların oylarına müdahale edemeyeceğim gibi onlarda bana müdahale etmesin. Taa en başından beri demiştim bu ülkeyi iki kesime oy vermeye zorluyorlar vatandaşları, ben bu dayatmaya da karşıyım. INCE aday olmasaydı millet ittifakı ile bir olsaydı, INCE'ye vermez Sinan'a verirdim.

Muharrem INCE diyor ki Millet ITTIFAK'ında bir ilke sorunu var, o sorunu da şöyle izah ediyor;

Şimdi herkes Balyoz ile Ergenekon davasının kumpas olduğunu biliyor peki bu davalar, kumpaslar kurulurken dönemin adalet bakanı kimdi?
Sadullah ERGİN
O adam DEVA partisinde ve Millet İttifakı başa gelirse milletvekili olacak, belki de tekrardan bakan..
Eski Başbakan Davutoğlu, Suriye'lileri ülkeye sokan adam, Millet Ittifaki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, söz sahibi olacak, imza yetkisi olacak ve bu olmaz dediği şey olmayacak.
Ali BABACAN bir çok yolsuzlukta imzası var, KILIÇDAROĞLU' Babacan için onu YÜCE DİVAN'A göndereceğim diyordu, şimdi kendi oturduğu koltuğa oturtmuş. Millet Ittifaki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, söz sahibi olacak, imza yetkisi olacak ve bu olmaz dediği şey olmayacak.
Bu ülkenin ve iktidarın 15 senesinde vardı DAVUTOĞLU ve BABACAN...

CHP'liler bu zihniyete oy veriyor ne yazık ki o yüzden Muharrem'e bölücü demeleri çok normal.

SIRF CHP ve AKP'ye inat INCE'ye vereceğim, kararımı da değiştirmeyeceğim. Vermeyen de vermesin nasıl ki ben insanların oylarına müdahale edemeyeceğim gibi onlarda bana müdahale etmesin. Taa en başından beri demiştim bu ülkeyi iki kesime oy vermeye zorluyorlar vatandaşları, ben bu dayatmaya da karşıyım. INCE aday olmasaydı millet ittifakı ile bir olsaydı, INCE'ye vermez Sinan'a verirdim.
İkşici tura kalırsa cumhur mu millet mi?
Önemli olan bu.

İkşici tura kalırsa cumhur mu millet mi?
Önemli olan bu.
İlk TUR'u atlattıktan sonra seçim ikinci TUR'a kalırsa özellikle bu sorunu cevaplayacağım seçimin akışına göre.. Siyasette kesinlik yoktur, yıllar önce bir adana belediye başkan adayı vardı, ceketimi assam seçimi alırım demişti, ceketini asmıştı ve oyların yarısını bile alamamıştı.

İlk TUR'u atlattıktan sonra seçim ikinci TUR'a kalırsa özellikle bu sorunu cevaplayacağım seçimin akışına göre.. Siyasette kesinlik yoktur, yıllar önce bir adana belediye başkan adayı vardı, ceketimi assam seçimi alırım demişti, ceketini asmıştı ve oyların yarısını bile alamamıştı.
Olurda eğer 2. Tura kalırsa İnce ve Ogan Cumhuru işaret eder

Olurda eğer 2. Tura kalırsa İnce ve Ogan Cumhuru işaret eder
İNCE'nin kesin açıklaması var Tayyib'i göndermek için 6'lı masayı destekleyeceğine dair, defalarca söyledi bunu. Öyle bir seçim yapmak zorunda kalırsam parti olarak Millet ittifakını destekleyeceğiz diye. Vaktiniz varsa bu akşam ki canlı yayın programını izlemenizi tavsiye ederim; Oğan'ın böyle bir açıklaması var mı bilmiyorum.

Üstteki yorumumu düzenliyorum, şimdi vaktim yok ama ilk fırsatta dinleyeceğim;

Sinan OĞAN'ın 2 gece önce ki röportajı.

Geri