PKK Kılıçdaroğlunu neden destekliyor?

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bu itlerin söyledikleri ne anlama geliyor. Kılıçdaroğlu kazanınca aslında kimler kazanacak, kimler kaybedecek?

teror-orgutu-pkknin-umudu-6li-masa-ve-kilicdaroglu_56acc378.jpg

Birde bunlar, Fetöcülere verilen sözler var.

chpde-khklilarin-gorevlerine-iadesi-konusunda-vaatler-bitmiyor_600c1973.jpg

Allah sonumuzu hayreylesin

Jesse hala algı peṣinde. İmralı'ya elçi yollayıp mektup yazdırmak ne anlama geliyor trol Jesse?

Ya bugün eylem yapsalar suçu hükümete atacak kişiler bunlar ama gerçeği görenlerin sayısı oldukça fazla

Biliyorlar tabii kendi kitlesinin iki satır haber okumayacağını, hoop bir tane görsel görselin üstüne 3-4 cümle hipnozu tamamlayıp haber diye trollerine pompalıyorlar.

Yani hadi her cümleyi anladım da "Kılıçdaroğlu kazansın diye saldırıları durduruyoruz" dediğine inanıyor olamazsınız ya.

Haberin kaynağını da paylaşır mısın Jesse? Görsel özel olarak servis edilmediyse.

HHA
Bese Hozat in aciklamalari yok mu bu konu hakkinda?
Ben mi yanlis hatirliyorum?

HHA
Bese Hozat in aciklamalari yok mu bu konu hakkinda?
Ben mi yanlis hatirliyorum?
Bilmiyorum. Takip etmedim. Açıklaması var mıdır onu da bilmiyorum ama böyle bir açıklama yapılacağını zannetmiyorum, mantıklı değil. Çünkü eğer gerçekten Kılıçdaroğlunun kazanmasını istiyorlarsa böyle bir aciklamanin tam ters bir etki yaratacağını tahmin edebilirler.

O yüzden kaynak istedim. "Kılıçdaroğlu kazansın diye eylem yapmayacaz" gibi bir açıklama fazla ütopik.

İmralı'ya tekrar elçi gönderip Kandildekiler muhalefet için olumlu açıklsmalar yapsın ki biz algı oluşturalım ricasında bulunmadıkları ne malum?
Bu iktidardan her türlü entrikalar beklenir.

Bilmiyorum. Takip etmedim. Açıklaması var mıdır onu da bilmiyorum ama böyle bir açıklama yapılacağını zannetmiyorum, mantıklı değil. Çünkü eğer gerçekten Kılıçdaroğlunun kazanmasını istiyorlarsa böyle bir aciklamanin tam ters bir etki yaratacağını tahmin edebilirler.

O yüzden kaynak istedim. "Kılıçdaroğlu kazansın diye eylem yapmayacaz" gibi bir açıklama fazla ütopik.

Bir bak belki bulursun.

son maaşlarını almış troller, bu ülkede ilginç olan pkk siyasi olarak tarihi boyunca bir tek kılıçtaroğluna suikast düzenledi artvin'de. adama roketatarla saldırdılar burada gelmiş pkk kılıçtaroğlu'nu destekliyor diye trollük yapıyorlar. ülkenin en büyük ana muhalefet başkanına asılsız böyle iddiaalarda bulun yavrum sen, seçimi kaybettikten sonra bunlar senin götünü nasıl tırmalıyor görürsün, ben senin için hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum merak etme. götten uydurma iki ekran görüntüsü kaynağı belirsiz ve asılsız haberler servis et, halkı galeyana getirmeye çalış, kişilik haklarına hakaret et, o çok sevdiğiniz iktidar bakalım o zaman sizi kurtaracak mı.

Akp algı makinalarının çarkları dönmeye başladı. Bir yandan Millet İttifakı'nın Pkk ile kol kola gittiği anlatısını yayarken diğer taraftan tozlu sandıklardan "Erdoğan giderse Kudüs" düşer algısını çıkartıyorlar. Tabii yılların yorgunluğuyla epey bir çuvallıyorlar. Artık bu işler bir fotoğraf üstüne iliştirilen yazılardan oluşan dandik algılarla yürümüyor.

Geri