PKK Kılıçdaroğlunu neden destekliyor?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bak bak cevaplara bak (:
Heh şöyle gösterin gerçek yüzünüzü. Pkk seviciliğinizi (;
Bir sürü video koyduk, tüm pkk itlerinin şimdi millet ittifakını, geçmişte İmamınoğlunu desteklediği kpnuşmalarını gösterdik, nasıl bir körlük, fanatiklik yada herneyse anlatamadık. Agaapee liler şoyle, böyle.
Lan konu Akp değil, Başlığı oku
Şu anda bu itler neden illede kılışdar diyo onu sorgulasana !

alphanın nisan ayı maaşı yatmış..... geçende harcama geri öderken kolaylık olur dedim ama dinlemiyor..... neyse kaldı 1 ay......
Sen git lgbtlilerinle sokaklarda dans et, meme göster. Konuyu kasma, anlamazsın bu işlerden buggy. Tamam istanbul sözleşmesi geri gelsin diye destekliypiosun kılışdarı, işine yarayacak biliyorum ama pkk olmayaydı işin içinde iyiydi

La bu Jesse trolü önüne geleni PKK sevicisi yapıyor. Ne çok seveni varmış bu PKK'nın sjskfh?

Pkk nın diyelim gerçekten niyeti KK nun kazanması. Peki bunu niye belirtsin? Bu açıklamanın Akp ye yarayacağını düşünemiyor mu?

Pkk nın ekmeğine yap süren Kürt açılımını başlatan Akp dir. Pkk, Akp nin sağ koludur!

Pkk nın diyelim gerçekten niyeti KK nun kazanması. Peki bunu niye belirtsin? Bu açıklamanın Akp ye yarayacağını düşünemiyor mu?

Pkk nın ekmeğine yap süren Kürt açılımını başlatan Akp dir. Pkk, Akp nin sağ koludur!
Yüzde yüz aynı fikirdeyim.

Pkk "Kılıçdaroğlunu destekliyoruz" diye açıkça söylüyorsa eğer, AKP nin kazanmasını istiyordur, ülkenin düze çıkmasını istemiyordur daha fazla kaos yaratmak için yahut yeni bir açılım süreci vs beklentisi vardır.

HDP bile ülkede vebalı pozisyonda olduğu için korkudan açıktan destek vermiyor, aday çıkarmayacağız vs diyor.

jesse
La bu Jesse trolü önüne geleni PKK sevicisi yapıyor. Ne çok seveni varmış bu PKK'nın sjskfh?
abi beni lgbtli yapmış...... kk başa gelirse istanbul sözleşmesi işime yarayacakmış..... ne sanıyo kendine evlenme teklifi edicem falan mı sanıyo acaba.....

Jesse’yi görünce Nedim Şener’i izliyormuşum hissine kapılıyorum.

jesse

abi beni lgbtli yapmış...... kk başa gelirse istanbul sözleşmesi işime yarayacakmış..... ne sanıyo kendine evlenme teklifi edicem falan mı sanıyo acaba.....
Aynen öyle sen lgbt'lisin, ben zaten ilk baştan beri PKK'lıyım, neyse bugün hemen hemen herkesin benim gibi olduğunu öğrendim. Bayağı çoğunluktayız. Zaten topumuz 13 kişi etmiyor hepimiz buraya gelmişiz. Neyse Sülo bizi burada zor bulur Jesse kadar uyanık değil.

PKK PKK diye mızıkladığın HDP ise eğer, en az 6.000.000 seçmenden bahsediyorsun. Dünya uzerinde bu kadar teröristi olan örgüt mü olur. Siz manyak mısınız.
Tabiiki öyle sayın doktor, mektup yazdırıp o mektubu TRT'de okutturdukları Öcalan'dan bahsetmiyor.
Öcalan onların can somidi.

PKK PKK diye mızıkladığın HDP ise eğer, en az 6.000.000 seçmenden bahsediyorsun. Dünya uzerinde bu kadar teröristi olan örgüt mü olur. Siz manyak mısınız.
Gelsinler, tepeden bakan beylik lafları Diyarbakır’da Şırnak’ta söylesinler. HDP’ye oy verenler terörist desinler. Yiyorsa tabi. Klavye başında söylenenler ile seçim sonuçları neden örtüşmüyor, daha iyi görürler, hatta fazlasını görürler.

Ha bi de şu var.
Sen bir otobüse biniyorsun.
Aynı otobüse hdpli bindi diye iniyor musun.

Ulan benim adayım Kılıçdaroğluysa ve başka parti seçmenleri de bu adama oy verecekse naapmam lazım. Vermeyin olm benim adayıma oy mu diyim. Sana verse melemeye devam eder miydin.

Kudurun.

bu şekilde miziklanmalarinin sebebi bu seçimde HDP'nin tavrının her şeyden daha fazla belirgin olması abi.
bu seçimin seyrini iki taraf için de HDP secmeni belirleyecek.
14 gibi bir oy oranı yabana atılır bir oy oranı değil, bu yuzden terorize ederek algı yaratma pesindeler.

Konu ne ara Hdp'ye oradan da Hdp seçmeninin terörist olasına geldi onu anlamadım. Burada kim Hdp seçmenine terörist diyor? Kendi kendinize mağduriyet yaratıp, bunun üzerine Hdp'yi parlatmaya çalışmanız harika. :d

Konu ne ara Hdp'ye oradan da Hdp seçmeninin terörist olasına geldi onu anlamadım. Burada kim Hdp seçmenine terörist diyor? Kendi kendinize mağduriyet yaratıp, bunun üzerine Hdp'yi parlatmaya çalışmanız harika. :d
Yok Kandildekiler oy kullanıyor da bizim mi haberimiz yok? Zaten kullansalar 13 oy ile mi seçim sonucunu etkileyecekler? 13 kişi olduklarını da Sülo söylüyor.
Kandil üzerinden aslında hangi partinin kadt edildiğini biz çok iyi biliyoruz. Kimse kaçak oynsmasın.

Seyit Rıza diyen dersim katliamı diyen adam chp ye oy verecek he mi.

Niye peki.

Haaa çünkü CHP değişti. Y- CHP oldu. Chxpkk oldu... Öyle mi?

Lan değişti maden niye yüz sene öncesinin CHP si mütedeyyin astı, tek parti zulmü diye diye niye bugünün chpsini suçluyorsunuz.

Karar ver. CHP değişti mi degismedi mi.

Yoksa olan sadece sizin zulmunuzden yılmış farkı görüşteki insanlar sadece insanlık paydasında birleşmek durumunda mi kaldı.

Yettiniz artık. Ne istiyorsun lan. Ne olsun istiyorsunuz

Yok Kandildekiler oy kullanıyor da bizim mi haberimiz yok? Zaten kullansalar 13 oy ile mi seçim sonucunu etkileyecekler? 13 kişi olduklarını da Sülo söylüyor.
Kandil üzerinden aslında hangi partinin kadt edildiğini biz çok iyi biliyoruz. Kimse kaçak oynsmasın.
Burada konumuz Pkk'lıların Kılıçdaroğlu lehine yaptığı açıklamalar. Bana sorarsan bunların dikkate bile alınamaması gerekir ama konu çok başka yerlere bilinçli olarak çekiliyor.

Dalga mı geçiyorsun serçe. Kandile sandık mi kurduk

Geri