ibadeath
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Liverpool kazansın
Sen git lgbtlilerinle sokaklarda dans et, meme göster. Konuyu kasma, anlamazsın bu işlerden buggy. Tamam istanbul sözleşmesi geri gelsin diye destekliypiosun kılışdarı, işine yarayacak biliyorum ama pkk olmayaydı işin içinde iyiydialphanın nisan ayı maaşı yatmış..... geçende harcama geri öderken kolaylık olur dedim ama dinlemiyor..... neyse kaldı 1 ay......
Yüzde yüz aynı fikirdeyim.Pkk nın diyelim gerçekten niyeti KK nun kazanması. Peki bunu niye belirtsin? Bu açıklamanın Akp ye yarayacağını düşünemiyor mu?
Pkk nın ekmeğine yap süren Kürt açılımını başlatan Akp dir. Pkk, Akp nin sağ koludur!
abi beni lgbtli yapmış...... kk başa gelirse istanbul sözleşmesi işime yarayacakmış..... ne sanıyo kendine evlenme teklifi edicem falan mı sanıyo acaba.....La bu Jesse trolü önüne geleni PKK sevicisi yapıyor. Ne çok seveni varmış bu PKK'nın sjskfh?
Aynen öyle sen lgbt'lisin, ben zaten ilk baştan beri PKK'lıyım, neyse bugün hemen hemen herkesin benim gibi olduğunu öğrendim. Bayağı çoğunluktayız. Zaten topumuz 13 kişi etmiyor hepimiz buraya gelmişiz. Neyse Sülo bizi burada zor bulur Jesse kadar uyanık değil.jesse
abi beni lgbtli yapmış...... kk başa gelirse istanbul sözleşmesi işime yarayacakmış..... ne sanıyo kendine evlenme teklifi edicem falan mı sanıyo acaba.....
Tabiiki öyle sayın doktor, mektup yazdırıp o mektubu TRT'de okutturdukları Öcalan'dan bahsetmiyor.PKK PKK diye mızıkladığın HDP ise eğer, en az 6.000.000 seçmenden bahsediyorsun. Dünya uzerinde bu kadar teröristi olan örgüt mü olur. Siz manyak mısınız.
Gelsinler, tepeden bakan beylik lafları Diyarbakır’da Şırnak’ta söylesinler. HDP’ye oy verenler terörist desinler. Yiyorsa tabi. Klavye başında söylenenler ile seçim sonuçları neden örtüşmüyor, daha iyi görürler, hatta fazlasını görürler.PKK PKK diye mızıkladığın HDP ise eğer, en az 6.000.000 seçmenden bahsediyorsun. Dünya uzerinde bu kadar teröristi olan örgüt mü olur. Siz manyak mısınız.
PKK PKK diye mızıkladığın HDP ise eğer, en az 6.000.000 seçmenden bahsediyorsun. Dünya uzerinde bu kadar teröristi olan örgüt mü olur. Siz manyak mısınız.
Yok Kandildekiler oy kullanıyor da bizim mi haberimiz yok? Zaten kullansalar 13 oy ile mi seçim sonucunu etkileyecekler? 13 kişi olduklarını da Sülo söylüyor.Konu ne ara Hdp'ye oradan da Hdp seçmeninin terörist olasına geldi onu anlamadım. Burada kim Hdp seçmenine terörist diyor? Kendi kendinize mağduriyet yaratıp, bunun üzerine Hdp'yi parlatmaya çalışmanız harika. :d
Burada konumuz Pkk'lıların Kılıçdaroğlu lehine yaptığı açıklamalar. Bana sorarsan bunların dikkate bile alınamaması gerekir ama konu çok başka yerlere bilinçli olarak çekiliyor.Yok Kandildekiler oy kullanıyor da bizim mi haberimiz yok? Zaten kullansalar 13 oy ile mi seçim sonucunu etkileyecekler? 13 kişi olduklarını da Sülo söylüyor.
Kandil üzerinden aslında hangi partinin kadt edildiğini biz çok iyi biliyoruz. Kimse kaçak oynsmasın.
Dalga mı geçiyorsun serçe. Kandile sandık mi kurdukKonu ne ara Hdp'ye oradan da Hdp seçmeninin terörist olasına geldi onu anlamadım. Burada kim Hdp seçmenine terörist diyor? Kendi kendinize mağduriyet yaratıp, bunun üzerine Hdp'yi parlatmaya çalışmanız harika. :d