Muharrem INCE diyor ki Millet ITTIFAK'ında bir ilke sorunu var, o sorunu da şöyle izah ediyor;
Şimdi herkes Balyoz ile Ergenekon davasının kumpas olduğunu biliyor peki bu davalar, kumpaslar kurulurken dönemin adalet bakanı kimdi?
Sadullah ERGİN
O adam DEVA partisinde ve Millet İttifakı başa gelirse milletvekili olacak, belki de tekrardan bakan..
Eski Başbakan Davutoğlu, Suriye'lileri ülkeye sokan adam, Millet Ittifaki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, söz sahibi olacak, imza yetkisi olacak ve bu olmaz dediği şey olmayacak.
Ali BABACAN bir çok yolsuzlukta imzası var, KILIÇDAROĞLU' Babacan için onu YÜCE DİVAN'A göndereceğim diyordu, şimdi kendi oturduğu koltuğa oturtmuş. Millet Ittifaki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, söz sahibi olacak, imza yetkisi olacak ve bu olmaz dediği şey olmayacak.
Bu ülkenin ve iktidarın 15 senesinde vardı DAVUTOĞLU ve BABACAN...
CHP'liler bu zihniyete oy veriyor ne yazık ki o yüzden Muharrem'e bölücü demeleri çok normal.
SIRF CHP ve AKP'ye inat INCE'ye vereceğim, kararımı da değiştirmeyeceğim. Vermeyen de vermesin nasıl ki ben insanların oylarına müdahale edemeyeceğim gibi onlarda bana müdahale etmesin. Taa en başından beri demiştim bu ülkeyi iki kesime oy vermeye zorluyorlar vatandaşları, ben bu dayatmaya da karşıyım. INCE aday olmasaydı millet ittifakı ile bir olsaydı, INCE'ye vermez Sinan'a verirdim.