pietà ( tırmık )

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
popülerliği seviyo her yerden zırt diye çıkıyo. bulaşmadığı konu görmedim. kediye benzetiyorum. kafasına göre takılıyo, kendisini kabul ettiriyo, sinir bozucu olabiliyo bazen ama sevmedende duramıyosun. datlı. gelirim sonra yine

İnan olsun ki hiç tanımam seni sen de biliyosun :D ama ne bilim kafamda ufak tefek pıtır pıtır cıtır cıtır katur kutur çıtı pıtı falan öyle bişey biri gibisin sanki.
Anlatamadım evet ama öylesin :D

insanları gülümseten yorumlarına denk geliyorum ,zararsız sevimli biri
ve benden korkuyor :p

pietà ilk üye olduğu zamanlardaki kullanıcı ismi ile ,
bir çok kişi gibi benimde dikkatimi çekmişti.
Bir insanı yorumlamak için illaki tanımak gerekmiyo olsa gerek , izlenim gözlemlerlede insanlar okadarıylada tanıyabilir veya tanıdığını zannedebilir bende tanıyabildiğim kadarı ile dile getireyim.
Az biraz her insanda olduğu gibi benimde zahaflarım var ön yargı gibi.
Eskiye nazaran daha az olsada halla üzerimde barındırmaktayım.
Yaptığı yorumları üstü kapalı baktığımdan olsa gerek insanları hep makaraya alıp dalga geçercesine hitap ettiğini zannetmiş vede tanımadığım halde bir soğukluk edinmiştim..

Sonra günlerden birgün kafamın güzel olduğu vakitlerde bir yorumu olmuştu .
Vede o an bişeyler beynimde zınk edip bakan kör modundan çıkıp , hitap ettiği tarzda görmeye başladım o vakit nekadar hayat dolu nekadar eğlenceli bir karaktere sahip olduğunu onu tanıyanlar gibi bende görmüş oldum kimi zamanlar keyifsizken iki kelam yazdığı espri dolu yorumlarıyla yüzümde tebbesüm ettirdi.. Her insan makara yapamaz her insan hayat dolu olamaz bu denli yansıtamaz bu şekilde içten.
Doğasında olması gerekiyo benliğinde barındırması gerekiyo..

Sizin yapınızdaki insanlar geç yaşlanır der efendim eskiler :)

Kimi zaman yaptığı yorumlardaki incelikleri kaçırmayın derim , güzel şeylere değiniyio..
Vede kelimelerin hitap şekline uyguladığın kelimelerin içinde bulunan cümle mimiklerin yaptığın yorumlara daha bir güzellik katıyo..

Her insan espiri yapmayı beceremez , her insanada bu denli yakışmaz espirilerinden mağrum bırakma bizleri..
Foruma karakter vede duruşunla renk kattığını düşünmekteyim.
Yansıtmış olduğun üzere hayatın boyunca hep hayat dolu olman temenisi ile..

tırmık olarak kalsaymış keşke daha şapşik olurdu

10 numara 5 yıldız ^^
kopek kopekk xd

23.03.2015

insana astral seyahat öğrettirir, bi gün öğrenip gelicem oraya xd

22 Ocak 2015 - 21:20

Fazla iyi niyetli, melek gibi bi insan. Forumdaki dedikodu iftira arkadan konuşma ortamını gördükçe onun burda ne işi var diyorum.

21 Haziran 2015 - 02:22
güneş balçıkla sıvanmaz, ki o güneşin bile yanında sönük kaldığı Sirius A'dır
o yüzden hiç uğraşmayın, başaramazsınız

15 Temmuz 2015 - 23:47
2013 de forumuzda takılmıştım çok az, insanlar beni sevmemişlerdi ve sitemli bi mesaj yazmıştım, hiç tanımamasına rağmen gelip kim ne dedi sana diye sorandır o güzel insan, sonra bakmadım daha bıraktım orayı, 2014 de burada tanıştığımda sonradan öğrendim deanın kendisi olduğunu
bu da aramızdaki güzel bi tesadüftür

Geçenlerde çok konusuyon demiştim. alınmıştı sanırım. :p
Sen konuş dünya konuşsun piyetaa :p

Eski nicki simdi kedimin adi.
Seda Sayan avatarli zamani unutulmaz.
Bu kizi bi de bos yere banladilar ya.

bayılıyorum bu kıza ben yaa:srl: dobra başı dik kimseye papuç bırakmıyan eli maşalı hatun :D
hemde gelinim :p kimse yan gözle bakmasın oyarım :kiki: hee şunuda diyim sen daha güzelsin :D herşey gönlünce olsun canım benim ömrünce hep mutlu ol doktor civanım :D

Tanışmışlığımız Yok Fakat,
Takip Ettiğim Kadarıyla;
Yorumlarıyla Beni Gülümseten, Oldukça Akıllı, Açık Sözlü ve Biraz Sivri Bir Arkadaş.
Avatardaki Bayan da Kendisiyse Oldukça da Hoş..

20.11.2014

Bana Sürekli Forum Çapkını Diyor, Sinir Oluyorum.. :T:
Ona, Buna Asılsam Dert Etmeyeceğim de, İşte Asılmadığımdan Dert Ediyorum..

Ama Yine de , :sanabayiliyorum: :D

Çok uzun zamandır tanıyorum, sanırım en azından 2 yıla yakın oldu. Ama hala kendisini tanımlayabilecek bir cümle bulamıyorum :D

Gözlerim aramıyor değil kendisini, sevimli eğlenceli artı umursamaz tavırlarına hasta olduğum bir hatundur pietà ilk geldigi günlerdeki o talihsiz olayı saymıyorum bile :T:

Ona karşı olan hislerimi, sevgimi bilir pietà doktor civanım.
Erkek olsam asılmakla kalmayıp dağ evine kapatacağım kadın. xdxd
O erkek olsa zorla sevgili yapardım. Arsızlık eder, yüzsüzlük eder kedi gibi sırnaşırdım. :dyg:
Çok tatlı ve forumun en sevilen üyesi.
Allah her şeyi gönlüne göre versin s... kadın. :D Umarım anladın. :p

Canım çok sıkkın olunca da, mutluluktan ölünce de yanına koştuğum birkaç kişiden biri. Can kulağıyla dinler, anlamaya, yardımcı olmaya çalışır, başından savmaz, samimidir yerim. Forumda ki en güzel kadın bir de en çekici :çpkn: kalbi de yüzü gibi güzel. Hep mutlu ol, çok mutlu ol. :*

xd'yi bu ablamız buldu galiba, şüpheliyim. Forumun güleryüzlerinden. Bir de kendisine buradan o nicki değiş ya la xd demek istiyorum. Bir de dayıma selam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri