pietà ( tırmık )

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok değişik bir ilişkimiz var bu kızla bizim. birimizden biri gidici ya hadi bakalım asdfj :D bir gün aynı hastanede aynı hastalara bakmak dileğiyle ,he birde çok güzel. :)

Yorumlardan anladigim kadarıyla buranin en popüler hatunu :p beni çok sıcak karşıladı.:d samimi birine benziyor zamanla yine yazarim

Dil dokusunun örümcek ağı ile bir alakası olduğunu düşnüyorum. Asıl merak ettiğim neyle beslendiğidir?

sen yoksun diye forum diyete girdi la sanki.
böyle tatsız tuzsuz........

özledik hatun, haberin olsun.

Ahretlik....nerden baslasam bilemiyorum. Uzun zaman once birden cikti karsima ''Hindi Zahra'' dedi. Ondan once Hindi Zahra dinleyen biri degildim ben.Sevdim hep dinledim o hatunu biliyor musun :)
Sonra aramiza onunda dedigi gibi sacma sapan seyler girdi. Aradan uzuuun zaman gecti biz konusmadigimiz zaman icersinde birbirimze karsi hic cirkeflesmedik. Bu cok onemli bir sey. Insan sinirliyken,kus iken belli eder kendini. Darginken bile ozenli davrandik birbirimize :) Bu yuzden olsa gerek Yapragin yeri ve degeri ayri bende. Karakter olarak cok hassas oldugunu biliyorum fakat bunu hic yansitmiyor. Hep gulen tarafini hep eglenceli tarafini yansitiyor bize. Hastalarinin ona ''doktor bey'' demesini bile bozmadan sevkatle ''anneeeeeem'' diyebiliyor .). Kusuru acmiyor kapatiyor. Bu cok guzel bir ahlak doktor hanim sen farkinda olmasan bile :) son olarak sunu soylemek isterim, damak zevklerimiz uyustugundan olsa gerek ortak sevdigimiz yemegi yapip birlikte yemek isterdim. Nasip diyelim :)

07.03.2015

Sen guzeli ararken vardigin Niksari guzellestirdin. Buyudukce genclestin,yillar sende eskiyince sen yenilendin. Sikayet yok degil mi ? calismak var,umut var.

11 Temmuz 2015 - 20:12

Uzman olmasini bekliyorum :hey:

tektir pietà;

"yanına yoldaş, canına candır... bir gülüşüyle karanlıgı aydınlatan, bir sözüyle dünyanı yakandır.
biriciktir,
gidişiyle en çok acıtandır, gelişiyle en çok sevindiren olduğu gibi...
zamana rağmen içini titreten, çokluğa rağmen daha da artarak kalbini canlandırandır...
üçüncü tekillerin silikleşip birinci çoğulun önüne kimsenin geçemediğidir...
biriciktir; bitane değil, birtanedir... o, tek harfteki farkın anlamını bilendir...
oyle biridir ki o, sarildiginda kocaman acilari yok eder... en kocaman mutluluklari yasatir. en kocaman acıları hafifletir. gozundeki ışıltının nedenidir. ayni zamanda o ışıltının ta kendisidir. yoklugu senin de yoklugundur. o varsa her seyin vardır.. sahip olunan en guzel seydir o.."

not: mübalağsız...
5 Temmuz 2015 - 20:17
özlediğimdir, (sohbetini, arkadaşlıgını, mizahını)

Çok güzel bir insan.. Çok olduğu gibi.. Hep olması gerektiği gibi.. Çok özel.. Çok seviliyorsun Piyeta..

Başka bir şey dicektim ama sabırlı diyesim geldi birden :))
Bilmiyorum yorum yazdım mi buraya baya bi yazan yazana olmuş çünkü burası iyi yada kötü hakkında 70 post yaziliyorsa en azından konuşulacak birşeyleri olan birisi demektir bu.
Dobraligini iticiligini acikligini laf sokmalarini ve olumlu şeylerini de samimi bulduğum birisi.

Enerjisini sevîyorum ben bu kızın. Fazla muhabbetimiz yok ama o benim dilimi anlıyor ben de onu.

Bazen uzun cümlelere gerek yok .

Tam ben bu konuya yazacaktım kalbim temiz Ezel konuyu güncellenmiş.

Sağ olsun bacağımda çıkan o berbat şeye pat diye teşhis koydu ve doğru :/
Teşekkür ederim doktor yapragaaam ♡

üye olduktan sonra ilk yorumlarını okuduğumda bu kız saçmalıyor dedim okumaya devam ettiğimde ama mantıklı saçmalıyor dedim..şimdi saçmalasa da okusak diyorum:)...Sen hep saçmala biz hep okuyalım..

Dört mevsim gibisin, her günün ayrı güzel,
Seninle uğraşanlar, kaybolur gider.

Duy şu kalbimin vurduğu sesi,
Öldüresim var,
Sana laf sokan herkesi.
Kulak ver elimden dökülen sözlere,
Bir söz yeter mi seni demeye,
Küfreder misin benimle :D

Sevo El Roman :p

29.04.2015

Gönül rahatlığıyla içimden geçen her şeyi söyleyebildiğim gözümün nuru. Çokça seviyorum seni. Benim en sevmediğim şey durgun yüreğin. Gülerken, mutluyken seni çok seviyorum. O kadar iyi bir kalbin var ki, Seni kızdırsam da gık demiyorsun.

Mesela bugün, senin hiç tanımadığın bir arkadaşıma senden bahsettim. Ulan herkes tanıyor seni neredeyse. Hiç eksik olma. Hep sev beni.

Uzman ol gel bana,
Her gün hastayım sana.

10.05.2015

Mesela Mustafa Ceceli bence Gül Rengi adlı parçasında, "Dünyaları verseler kâr etmez, olmaz ki sen denginde" derken onu tarif etmiş olabilir, açığa kavuşturulmalı.

10 Haziran 2015 - 23:14
Bir gün konuşmasak, bir eksiklik hissettiğim doğrudur.

Forumun nükleer santral kadar enerji dolu biricik üyelerinden.
Şüphesiz çok zeki, mizah anlayışını, açık sözlü oluşunu ve ergenliğini çok seviyorum xD. Uyku problemi var galiba ehh zeki olunca insan uyku tutmuyor tabi xD Çok pis laf sokuyor ben korkuyorum :/ Forum'un doktor hanımlarından. '' Beni Türk hekimlerine emanet edin '' sözünden yola çıkarak beni nüfusuna almasını istiyorum xD Abi kız hem zeki, hem güzel, hem zengin. 3in1 tam evlenilecek hatun o kadar diyim :P Abla olmasaydı iyiydi :o Bu arada o bir 'hunter' dikkat edin. !
Şunu da eklemeden geçemiycem. Nedeni bilinmez ama yek , we , piyeta 'yı kardeş gibi görüyorum. Üç silahşör gibisiniz gözümde xD Dartanyan'ınınz olayım beni de eküriye dahil edin Yaprağımm <3333333333
Seviliyorsun :öp:

Genel olarak sinir ettiğim kişidir :) ama çok severim kendisini doktor hnm çok vefalidir msj yazarsanız anında cvp verir:p forum oyunlarında takılmadan gecemem genelde ağzımı burnumu kırmak ister:p Allah gönlüne gore versin:) tarafımdan seviliyorsun:)

Dobra ve şakacı.
Kendileri forumda gözümün aradığı üyelerdendir. Neşeniz daim olsun.:dyg:

Yorum yazdım mı diye geriye doğru kontrol ettim de nasıl atlamışım şaşırdım : )
forumun en sevileni kanımca her ay bir çok kişinin gönlüne taht kurabiliyor bunun da hakkını verebiliyorsa ki verdiğine şahit oldum ne mutlu ona : )
bazen nükteli mesajlarını okuyorum onda bile ince esprilerini konuşturuyor zeki hatunlara bayılırım :P
öpüyorum koskocaman : )

Ne yazsam bilemedim ki. :) Zamanında sırf yorumlarını okumak için yorum yazdığı konulara giriyordum. Yorumları her zaman bana komik geliyor. Her okuduğumda istemsizce yüzümde bir gülme veya tebessüm oluyor. Enerjisi o kadar çok ki onunla yaşayan insan yaşlanmaz. Hep mutlu olur kesin.Sanalda iyi ki tanımışım dediğim nadir kişilerden kendisi. Söylemeden geçemeyeceğim yeri geldiğinde kapak gibi sert yorumları olan bir ablamızdır. :) Her zaman o güzel yüzü güler umarım hiç asmaz yüzünü. Çünkü gülmek ona çok yakışıyor.
İyi ki varsın Yaprak abla :)

5 Temmuz 2015 - 19:19

Bu aralar sanki canı sıkkın , nedenini bilmiyorum ama az çok tahmin ediyorum neden canının sıkıldığını.
Şu sanalda tanıdığım en değerli insanlardan birisi. Kimsenin onun canını sıkmasını istemem.
O güzel gözleri ve yüzü bir ömür gülmeyi hak ediyor. Ama gel gör ki sen ağlamayı seçiyor gibi duruyor. :T: .
Şurada canım ablam diyebileceğim nadir kişilerdensin.
Ne olursa olsun aramız küs bile olsa senin yerin bende hiç bir zaman değişmeyecek.
Hep canım ablam olarak kalacaksın.
Burada kendini üzme desem de sen dinlemeyip yine kendini üzmek için bir yok bulacaksın demi. ?
Hayat zor ablam bunu en iyi sen biliyorsun şu fani hayatta kimsecikler için üzme o güzel canını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri