Perii |Çalışmalarım

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü

Denemelerim işte :) ikili dost avatarı bulamadım öyle idealist kulaln diye etmedim ha :)
Proya iimza etmiştim onun imzası
mangayada bir haftadır etmemiştim ettim :)

İnsallah tamamlarsın:) bende istiyorum bi imza :p

Bravo Perii :) Git gide çalışmaların güzelleşiyor, başarılı şeyler çıkıyor ortaya. İlk yaptıklarınla kıyaslanırsa şimdikiler süper. Hayırlı çalışmalar.. :)

Suanki imzamdaki soz olabilit.sende bulabilirsin:) bana ozel bisiler olsun:)

Perii tebrik ediyorum seni azminden dolayı. Öğrenicem dedin öğrendin.. Başarılı şeyler yapıyorsun :cici:

Sinem umarım begenirisn :) Kaiken bana değişik imza yapmayı öğretecek öğretsin başka ederim sana :)

iNNocent geç oldu ama sonunda yaptım.. Umarım begenirisn :cici:

Bana da avatar yaparmisin Perii iki resimden :cici: Nickim yazsin felan takil kafana göre iste :)

1)
lcqcc.jpg

2)
ljqtk.jpg

LaL beklettim seni kusura bakma sen uyudun şimdi yarın sabah süpriz olur sana umarım :p Umarım begenirsin :cici:​

Perii canim cok tsk ederim begendim tabi hepsini bilgisayara atiyorum simdi hatta kullanmak istiyorum hemen su an :cici:

Perii canim cok tsk ederim begendim tabi hepsini bilgisayara atiyorum simdi hatta kullanmak istiyorum hemen su an :cici:
Hani sen yatıyordun :Dbende üzülmüştüm avatarlarını görmeden gittin diye :) begenmene sevindim :) İstediğin zaman avatar edebilirim sana :)

Hani sen yatıyordun :Dbende üzülmüştüm avatarlarını görmeden gittin diye :) begenmene sevindim :) İstediğin zaman avatar edebilirim sana :)

merak ettigim icin yatmadim bekledim :D

o zaman sey yapsana canim kenari tirtilli, ama nickimin pembe yazdigi bi avatar istiyorum :D
yani sunun aynisinin pembesi olcak nicki :D vaktin ve sabrin varsa tabi yada yarin yaparsin sorun degil:cici:

lvUWIhF.jpg

merak ettigim icin yatmadim bekledim :D

o zaman sey yapsana canim kenari tirtilli, ama nickimin pembe yazdigi bi avatar istiyorum :D
yani sunun aynisinin pembesi olcak nicki :D vaktin ve sabrin varsa tabi yada yarin yaparsin sorun degil:cici:

lvUWIhF.jpg

:)

Perii

1."Düşmanların mı var"?
Ne güzel.
Demek ki, hayatının bir zamanında, bir şey için savaş vermişsin.

2.Sakın aklından çıkmasın...!
Açtığın her yaradan, Hesap soracak "Yaradan"!

3."Birisi tarafından sevilmek
bize Güç verir,
Birisini delice sevmek ise
Cesaret."

4.Aşk bazen,
Asla sahipi
olamayacağın Birini sevmektir.

5.Hayat işte..!
Bir merhaba ile
Bir hoşçakal arasıdır..

şimdilik bu kadar yetermi.:p

Geri