Perii |Çalışmalarım

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü

Merhaba buda benim yaptıklarım ama ben yavaş yavaş yapacağım pek bilgim yok googleden bakarak yapıyorum işte o yüzden basitmiş, güzel değilmiş demeyin :)

ss10.gif

Yahu basit bile diyemeyeceksek konuyu niye açtın :D

avatarlar için 170x300 ve ya 168x270 denemelisin :) daha güzel durur gibi böyle geniş olmuş sanki

Kimse anasının karnında öğrenmiyor Perii zamanla güzel şeyler çıkacaktır. Kurcalaya kurcalaya gelişiyor bu tarz şeyler. Edison ampulü icat edene kadar sayısız denemeler yapmıştır. Lakin olumsuz eleştirilere de açık olmalısın, çünkü onlar seni yönlendirir, bi adım öne geçirir unutma. Başarılar! :)

Buda şimdiki avatarım :)

Kimse anasının karnında öğrenmiyor Perii zamanla güzel şeyler çıkacaktır. Kurcalaya kurcalaya gelişiyor bu tarz şeyler. Edison ampulü icat edene kadar sayısız denemeler yapmıştır. Lakin olumsuz eleştirilere de açık olmalısın, çünkü onlar seni yönlendirir, bi adım öne geçirir unutma. Başarılar! :)

Şimdi daha yeni başladığım için basittir demelerini istemedim zamanla gelişir işte :) Türkçe olsaydı daha iyi yapardım ingilizcem iyi değil o yüzden :) basitten başlıyorum.. Güzel örneğin için tşkler :)

Şimdi daha yeni başladığım için basittir demelerini istemedim zamanla gelişir işte :) Türkçe olsaydı daha iyi yapardım ingilizcem iyi değil o yüzden :) basitten başlıyorum.. Güzel örneğin için tşkler :)

Rica ederim :) avatar sen yaptıysan güzel olmuş.

oov çok güzel olmuş cadım eline sağlık:)

konu sabitlendi umarım çok geyik olmaz konudada çalışmaların sönük kalmaz. :)

Geri