Perii |Çalışmalarım

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 4520 gün önce görüldü
aaa sadece ismi yazdım güzel oldu diyorsun sende ha :D eski yaptıklarıma baksana :) güzel olanlara teşekkür et :p

yahu sen benim tembel olduğumu öğrenemedin mi :zuha:

şimdi kim gidecek geri bakacak seçecek beğenecek :icon_cagara:

yahu sen benim tembel olduğumu öğrenemedin mi :zuha:

şimdi kim gidecek geri bakacak seçecek beğenecek :icon_cagara:

Bilemeyecem artık :D git geriye seç çok yok zaten :D ayrıca sohbete çevirme burayı yaptıklarım geride kalıyor :D

hepsi superrrr olmus ellerine saglik

simdide hansini secsem diye dusunuyoryum..
1 tane yazsan olmaz mı :D profilden yaz bana cevap yazarım sana :D buraya yazdırmıyorum ben :p

OnlyDream al bakalım seninde isteğini yaptım farklı seyler öğrenecem artık :) Güle güle kullan :)

Aynen adamın tipi tarzım dicem olmıcak ama anlaşıldı sanırım. : )
ilk üçünün yaz şekli de güzel baya ayrıca.

Bir gün avatarı kullanacaksan arkandan konusurum bak :D Varmı avatar at profilime yada buraya edim sana bacım :p

Napim bacım değişiklik iyi oluyor ,şuanki avatarımı pek severim ama .:p Sen bul bidene zevkli hatunsun ,kullanırım artık ne kadar olursa.:icon_uyuyorum:

Aynen adamın tipi tarzım dicem olmıcak ama anlaşıldı sanırım. : )
ilk üçünün yaz şekli de güzel baya ayrıca.

Teşekkrü ederim onlynin yasına göre olsun dedim 25 den küçük gösteriyor o avatar :D Erkek avatarı bulmak çok zor zaten :) Teşekkrü ederim :)

Akla Kara 5 dklığına bari profilini açda oradan hangi avatarı edim sana sorayım :D Konumau mahfetmeylim millet sohbet değil benim yaptıklarımı görsün dimi :D En az burada konusuyorum ben :p

5 gündür açıktı ,daha yeni kapadım .:D Kız sen kafana göre yap ,kabulüm .Kolay gelsin .:D

Akla Kara yaptım :) Resimi begenecek misn bakalım :p

üçüncü aynen kalsın dörtteki kalpler yerine renkli kelebek bir iki tane üçün üstüne eklersen daha güsel olacak sanki yazı olarak ise ikinin yazı tipi güzel üçtede aynısı kullan ;)

düşünceleri belirttim umarım bunları yorumlarsın :cici:

üçüncü aynen kalsın dörtteki kalpler yerine renkli kelebek bir iki tane üçün üstüne eklersen daha güsel olacak sanki yazı olarak ise ikinin yazı tipi güzel üçtede aynısı kullan ;)

düşünceleri belirttim umarım bunları yorumlarsın :cici:

Tamam kelebek brushu indirm ben en iyisi :D Kalp yıldız var hep :D farklı olsun dedim böyle ettim işte :D Neyse fikir lazım teşekkür ederim fikirlerin için :)[/B]

Geri