Perii |Çalışmalarım

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
Nasıl yapıyosunuz gıı bunları ,ben de yapiciiim :( Beğendim ,kullanacağım inşallah . :)

Adamın birine ettim zaten koymuş imzasına :D

Yanlış anlamayın bunu dün ikimzi ettik diye öyle oldu :D ikimzin zevki berbatmış :p

Manga al bir tane yapacaktım yaptım sözü umarım begenirsin :p

Bir tane daha edim dedim sana :p

ide@list Manga begenecek misiniz bakalım :)
Bu arada idealist Periyi diğer arkadaşlar yanlış anlamayın :) Arkadaşlımıza nazar değmesin sadece :)

Perii cok büyük yapmayinca daha cici durmus daha kibar süper gidiosun cidden helal olsun berriii :D

Perii cok büyük yapmayinca daha cici durmus daha kibar süper gidiosun cidden helal olsun berriii :D

Teşekkrü ederim Öyle deyince bende küçük yapayım bide fond indir demiştin bende indirdim :D Öyle yarın değişik şeyler deneyecem :D

Teşekkrü ederim Öyle deyince bende küçük yapayım bide fond indir demiştin bende indirdim :D Öyle yarın değişik şeyler deneyecem :D

dene dene denedikce daha güzel oluyor birton yeni imza yaptim calabilirsin :D biliosun dimi örnek olarak

dene dene denedikce daha güzel oluyor birton yeni imza yaptim calabilirsin :D biliosun dimi örnek olarak

Şimdi baktım güzelmişler :) Bende onun gibi yapacam işte png resimler de olacak işin içinde :DÖyle biraz uğraş lazım ama olsun :D

SessizLiq abi yaptım güle güle kulaln umarım begenirsin birde kız arkadasın nikini değişsin y büyük olsun :p

Peri[B' Alıntı:
@SessizLiq abi yaptım güle güle kulaln umarım begenirsin birde kız arkadasın nikini değişsin y büyük olsun :p[/B]

ben kız arkadasımı değişmeyı düşünuyorum Peri :):) Ben bole uzun askLara alıskın değiLim :D:D:D

emekLerine saqLık Kardeşim

The_First umarım begenriisn :D Yorum etmene gerek yok profilden edebilrisn :D Sonra sohbet bitmiyor :p​

Perii imzamı yapıyorsun :D

Kolay gelsin bacım
JC_cupidgirl.gif

Geri