Gamer
Gümüş Üye
ndgmlföMavi hapi sen yutmussun.s
şuan bitane aldım pembe, süper
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ndgmlföMavi hapi sen yutmussun.s
Bebek aspirin mi?ndgmlfö
şuan bitane aldım pembe, süper
solgar b12Bebek aspirin mi?
Anliyorum.solgar b12
Online çalışmak..
HES kodu
Karantina varken kapıdan ihtiyacını almak..
Maske takılı kaldı ben de. Daha kullanıyorum..
GÜLÜM :p ağır kronik hastalarla evi paylaştığında dikkat seviyen arşa çıkıyor. Elimle resmen dezenfektanla geziyordum..Kapı kulpları çeşme başlıkları lamba tuşları vs.. Hastane olsun otobüste her yerde kullanıyorum. Keza yaşlılarda görüyorum genç kesim nerdeyse hiç maske takmıyor. Ben mi hastalıklıyım yoksa onlar mı normal bilemiciğiimm. Yirin..maske bende de kaldı, hastaneye gittiğimde takıyorum halen. Hamileliğimde de her türlü kalabalık ortamda takardım. O zaruriydi tabii.
Bende daha büyük izler bıraktı. örneğin: aldığım bütün ürünlerin ambalajlarını yıkıyorum yıkanamaz olanları siliyorsun vs bildiğin masumlar apartmanı safiye oldumOnline çalışmak..
HES kodu
Karantina varken kapıdan ihtiyacını almak..
Maske takılı kaldı ben de. Daha kullanıyorum..
Oralara gelirsek biraz hafiflettim kendimi.. Safiye ıspanaklarla resmen sınav veriyordu ya hahah.Bende daha büyük izler bıraktı. örneğin: aldığım bütün ürünlerin ambalajlarını yıkıyorum yıkanamaz olanları siliyorsun vs bildiğin masumlar apartmanı safiye oldum![]()