pandemi döneminden akılda kalanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
20 yaş altına sokağa çıkma yasağı vardı o dönemler kapının önüne bile rahatça çıkılmıyordu

gerçekten çok saçma sapan bir dönemdi. Ben kişisel olarak da zor bir dönemden geçiyordum, işsel mevzular. Covid dönemi şehirler arası yolculuk yasağı sebebiyle çok yalnız kaldığım bir dönem oldu, ailemle görüşemediğim ve sosyal çevremden de uzak kaldığım bir dönemdi. Direkt yalnızlık çağrıştırıyor ya bu dönem. Sonra annem çok ağır bir kovid geçirdi. Büyük bir kaygı yaşadım, kimseye belli etmemek için çok uğraştım:d (hüzünlü gülümseme) Saçma sapan sanal iletişimlere sardık.
Aşı tartışmaları, ben tam 3 doz vuruldum kfjd hem de biontech. Varlığım bilime armağan olsun:d
Sonra sağlık personeli alkışlanıyordu saat dokuzda galiba.
Sosyal mesafe diye bir şey çıktı, profil fotim o dönemden kalma. Havalimanında çekmiştim. O çok iyi olmuştu, millet birbirinin burnuna girmeye çok meraklı:d bu dönemin artısı şu oldu benim kişisel tarihim için; covid döneminin sonlarında eşimle tanıştım ve iş sahamı değiştirdim. Aklımda kalan olumlu yönleri bu oldu. Bir de bu dönemin sonuna doğru yani yasakların yavaş yavaş kalktığı dönem if performance armada’da açık hava konserleri düzenlemişti. Sanırım ilk gittiğim konser pinhani idi o dönem. Kfjf Bunları kendim için yazıyorum:d
Geçti gitti. Değişik bir dönemdi.

Online çalışmak..
HES kodu
Karantina varken kapıdan ihtiyacını almak..

Maske takılı kaldı ben de. Daha kullanıyorum..

Pandemiye dair süreci yalnızca televizyondan izledim. Yaşananların hiçbiri bizim köye yansımadı. Maske yok, sokağa çıkma yasağı yok, kısıtlama yok, hastalık yok. Tertemiz.

Online çalışmak..
HES kodu

maske bende de kaldı, hastaneye gittiğimde takıyorum halen. Hamileliğimde de her türlü kalabalık ortamda takardım. O zaruriydi tabii.

maske bende de kaldı, hastaneye gittiğimde takıyorum halen. Hamileliğimde de her türlü kalabalık ortamda takardım. O zaruriydi tabii.
GÜLÜM :p ağır kronik hastalarla evi paylaştığında dikkat seviyen arşa çıkıyor. Elimle resmen dezenfektanla geziyordum..Kapı kulpları çeşme başlıkları lamba tuşları vs.. Hastane olsun otobüste her yerde kullanıyorum. Keza yaşlılarda görüyorum genç kesim nerdeyse hiç maske takmıyor. Ben mi hastalıklıyım yoksa onlar mı normal bilemiciğiimm. Yirin..:*

Daha bugün arkadaşla yemek yerken konuştuk. Eve haftalık ekmek alıp buzdolabına koyuyormuş. Tabi koymadan önce fırıncı ekmeğe elle dokunduğu için ütü ile ütülüyordum dedi. Buharla üzerindeki el izleri gitsin diyormuş. Ne manyaklıklar yapılmış :D

Online çalışmak..
HES kodu

Bende daha büyük izler bıraktı. örneğin: aldığım bütün ürünlerin ambalajlarını yıkıyorum yıkanamaz olanları siliyorsun vs bildiğin masumlar apartmanı safiye oldum :D

Bende daha büyük izler bıraktı. örneğin: aldığım bütün ürünlerin ambalajlarını yıkıyorum yıkanamaz olanları siliyorsun vs bildiğin masumlar apartmanı safiye oldum :D
Oralara gelirsek biraz hafiflettim kendimi.. Safiye ıspanaklarla resmen sınav veriyordu ya hahah.

Ben size kafayı yemişliğimin seviyesinden bahsedeyim. Bir dergi aldım, dışında şeffaf ambalajı var. Normalde ne yaparsınız, ambalajını çıkartacağız zaten, çıkarıp atarsınız. Dergiyi yıkadım dergiyi kfjf ambalajı yıkayayım dedim, dergi ıslandı:d ülen zaten ambalajı atacaksın deli:d çok üstü üste gelmişti her şey, bir daha mental olarak asla o kadar yani pandemideki kadar çökük olmadım. ondan sonra da görece zor zamanlarım oldu, asla saçmalamadım:d ben tam bir survivorım:d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Doktor kimliğini tek kabul etmiyordu kolluk kuvvetleri. Ek olarak görevlendirme kağıdı da göstermek gerekiyordu. Ama o sırada fırından ekmek alan dayılar dokuz mahalle geziyordu elde poşet sallaya sallaya. Bir somun ekmek, sizi stratejik personelin önüne geçiriyordu.

maskeye ulaşım imkanı olmayınca belediyenin verdiği 5'li maskeyi haftalarca döndürüp döndürüp kullanmıştım. tam kapanma, esnek çalışma saatleri derken üç dört ayda toplasan üç beş gün çalışmıştık.

Geri