Bizimki hala “talep alındı” görünüyor.Edevletten başvuru yapıp beş maske almistik stoklar tukenmisti resmen bir dönem hfjdjdh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizimki hala “talep alındı” görünüyor.Edevletten başvuru yapıp beş maske almistik stoklar tukenmisti resmen bir dönem hfjdjdh
Bizim bölge daha rahattı galiba ya sıkıntı olmuyordu pekelimizde bir ekmekle sahili turladığımız zamanlar olmuştu polis yakalarsa ekmek almaya gittik demek için....
bi de marketler kapandığı zaman sigara sıkıntısı oluyordu evde üç kişi içtiği için. bir tanıdığımız vardı bakkalcı kendi evinde satıyordu sigaraları njdhaskd
ondan gidip alıyorduk akşam gitmek sıkıntıydı hızlı hızlı böyle saklanarak gidiyorduk salak bir tribe giriyorduk aahahhahaha
Benim hiç sigara sıkıntım olmadı. Mahalle bakkalı eve bile getiriyordu.elimizde bir ekmekle sahili turladığımız zamanlar olmuştu polis yakalarsa ekmek almaya gittik demek için....
bi de marketler kapandığı zaman sigara sıkıntısı oluyordu evde üç kişi içtiği için. bir tanıdığımız vardı bakkalcı kendi evinde satıyordu sigaraları njdhaskd
ondan gidip alıyorduk akşam gitmek sıkıntıydı hızlı hızlı böyle saklanarak gidiyorduk salak bir tribe giriyorduk aahahhahaha
bizde de aslında çok büyük sıkıntı olmadı da ceza yiyen çok arkadaşım oldu özellikle avrupa yakasındakiler, ister istemez geriliyordu insan bi de o hırsız polis misali adrenalin güzeldi bizim işsizlik jashdjkdshBizim bölge daha rahattı galiba ya sıkıntı olmuyordu pek
Arabayla gidiyorsak doktora gidiyoruz diyorduk
nasıl yani dalga geçtilerCok sacma günlerdi.
22 den sonra sokakta birlikte yürümek yasakti.
Ciftler sokaktayken ayrilip,biri karsi tarafa geciyordu.
Eve girdikten sonra ayni yataga girebilmek icin.
Mantik error.
Hayat eve de sigmaz.
Camis mi bu insanlar ya?
Ebeveynler travmatik stresten cocuklarini öldürüyorlardi.
Insanlarla iyi dalga gectiler.
Tuvalet kagidi bulamiyorduk.xD N'alaka?nasıl yani dalga geçtiler
Yaptım tamam haksızsınTuvalet kagidi bulamiyorduk.xD N'alaka?
Baglantiyi sen yap artik.
Mavi hapi sen yutmussun.sYaptım tamam haksızsın