pandemi döneminden akılda kalanlar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
evde olduğu gibi iş yerinde de her yeri dezenfektanla doldurmuştuk. stoklar tükenecek diye koli koli şu küçük jellerden almıştık (stoklar tükenmiştir fdklj). o kadar çok almışız ki hala bir yerlerden dokunulmamış dezenfektanlar çıkıyor.dojfg

2e3ab365-8e5f-4d61-a28b-e57d63e16cd0.jpeg

elimizde bir ekmekle sahili turladığımız zamanlar olmuştu polis yakalarsa ekmek almaya gittik demek için....
bi de marketler kapandığı zaman sigara sıkıntısı oluyordu evde üç kişi içtiği için. bir tanıdığımız vardı bakkalcı kendi evinde satıyordu sigaraları njdhaskd
ondan gidip alıyorduk akşam gitmek sıkıntıydı hızlı hızlı böyle saklanarak gidiyorduk salak bir tribe giriyorduk aahahhahaha

elimizde bir ekmekle sahili turladığımız zamanlar olmuştu polis yakalarsa ekmek almaya gittik demek için....
bi de marketler kapandığı zaman sigara sıkıntısı oluyordu evde üç kişi içtiği için. bir tanıdığımız vardı bakkalcı kendi evinde satıyordu sigaraları njdhaskd
ondan gidip alıyorduk akşam gitmek sıkıntıydı hızlı hızlı böyle saklanarak gidiyorduk salak bir tribe giriyorduk aahahhahaha
Bizim bölge daha rahattı galiba ya sıkıntı olmuyordu pek
Arabayla gidiyorsak doktora gidiyoruz diyorduk

Benim hiç sigara sıkıntım olmadı. Mahalle bakkalı eve bile getiriyordu.:D Mahallede sanayi işini görmediğim esnaf kalmadı galiba o yüzden her yerde işimiz yürüyor buralarda.:D

• Hehe
Tepkiler: Aze
Bizim bölge daha rahattı galiba ya sıkıntı olmuyordu pek
Arabayla gidiyorsak doktora gidiyoruz diyorduk
bizde de aslında çok büyük sıkıntı olmadı da ceza yiyen çok arkadaşım oldu özellikle avrupa yakasındakiler, ister istemez geriliyordu insan bi de o hırsız polis misali adrenalin güzeldi bizim işsizlik jashdjkdsh

Cok sacma günlerdi.
22 den sonra sokakta birlikte yürümek yasakti.
Ciftler sokaktayken ayrilip,biri karsi tarafa geciyordu.
Eve girdikten sonra ayni yataga girebilmek icin.
Mantik error.

Hayat eve de sigmaz.
Camis mi bu insanlar ya?

Ebeveynler travmatik stresten cocuklarini öldürüyorlardi.

Insanlarla iyi dalga gectiler.

Cok sacma günlerdi.
22 den sonra sokakta birlikte yürümek yasakti.
Ciftler sokaktayken ayrilip,biri karsi tarafa geciyordu.
Eve girdikten sonra ayni yataga girebilmek icin.
Mantik error.

Hayat eve de sigmaz.
Camis mi bu insanlar ya?

Ebeveynler travmatik stresten cocuklarini öldürüyorlardi.

Insanlarla iyi dalga gectiler.
nasıl yani dalga geçtiler

Okuldan men yemistim asi olmadigim icin.
Online katiliyordum.
Hedefini gözden birakmayan "o" sperm gibi inatciydim.

Of cok doluyum bu konuda ya.

Damacayı ıslak mendille silmem
Islak mendil ambalajını ıslak mendille silmem
Pazar alışverişinde meyveyi elledikten sonra burnuma götürdüm diye burnuma alkol çekmem
Hayatımda hiç otostopçu almayan ben en hard corona döneminde yoldan maskesiz birini almam
Bakkalda maya kuyruğuna girmem

hatırladığım en saçmaları

• Kahkaha
Tepkiler: W
Çocuk büyütme deneyimim oldu. Ufak yeğenim corona zamanları doğdu. Abim ve eşi sağlıkçı oldukları için bize bıraktılar. Haftada bir süt sağıp bize getirirdi. Bize hastalık bulaşmasın diye de kapıya bırakıp giderlerdi. Aylarca öyle devam etti. Benim için yeri ayrı o çocuğun çok emeğim var.

Zor hayat koşulları cabası tabi.:)

samimiyetsiz sohbetlerin olmadığı, gereksiz soruların sorulmadığı akrabasız geçen o yalnız ramazan bayramı.......... seni hiç unutmayacağım korona ramazan bayramı...........

Geri