W
Elmas Üye
Bankaya girerken guvenlik atesimizi olcuyordu desek torunlarimiz bize guler mi...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz de gece 12 den sonra çalan müziğin korona bulaştırdığını anlayamadık mesela Alamanya' nın Netherland' ın kıskanmaktan çatır çatur çatladığı Türkiye' de...Hukumetin 21'den sonra disari cikma yasagini mesela hala anlayamadik Hollandada....
Sahi yolda yururken birden devrilen çinliler ne oldu.....
Ya sizin kitlik olmadi o donem gayet guzel atlattiniz. Biz cok rezil yasadik ahaha. Tuvalet kagidi, sabun, kolonya, maske, temizlik urunleri haftalarca olmadi :d evlere mektup yolladilar fazla maskeniz varsa ev doktorlarina verin diye ahahaha. Hic bu kadar aciz kalmamistik :dBiz de gece 12 den sonra çalan müziğin korona bulaştırdığını anlayamadık mesela Alamanya' nın Netherland' ın kıskanmaktan çatır çatur çatladığı Türkiye' de...
Yoo oldu. ilk solağa çıkma yasağını haftasonuna bir saat kala açıklayan asrın içişleri bakanımız sayesinde marketler ve bakkallarda başta makarna olmak üzere alkol ve tütün mamülleri, temizlik ve hijyen ürünleri, gibi ürünler yok oldu, raflardan silindi, hatta raflarıda bulunamadı bazı bazı... Acizliği de size yedirecek değildik. yedirmedik.Ya sizin kitlik olmadi o donem gayet guzel atlattiniz. Biz cok rezil yasadik ahaha. Tuvalet kagidi, sabun, kolonya, maske, temizlik urunleri haftalarca olmadi :d evlere mektup yolladilar fazla maskeniz varsa ev doktorlarina verin diye ahahaha. Hic bu kadar aciz kalmamistik :d
Bakan sirf bu yuzden istifa edecekti sanki oyle hatirliyorum ahahahaYoo oldu. ilk solağa çıkma yasağını haftasonuna bir saat kala açıklayan asrın içişleri bakanımız sayesinde marketler ve bakkallarda başta makarna olmak üzere alkol ve tütün mamülleri, temizlik ve hijyen ürünleri, gibi ürünler yok oldu, raflardan silindi, hatta raflarıda bulunamadı bazı bazı... Acizliği de size yedirecek değildik. yedirmedik.
Nalaka ya ne istifası istifada neymiş bak deme şöle şeyler. Görevinden affını istedi üst makamlar olur öyle şeyler takma sen kafana işine bak yasakla, iptal et kafana göre dediler devam etti. İstifa da neymiş duymamış olalım lütfen.Bakan sirf bu yuzden istifa edecekti sanki oyle hatirliyorum ahahaha
Ben de ağır şekilde hiç hastalanmadım, hafif geçiyor.Bir de aşının etkisiyle mi bilmiyorum. Pandemiden sonra ben hiç yorgan döşek hastalanıp grip olduğumu hatırlamıyorum şükür.