Otuz yaş altı forum üyesi kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeni üyeler @Alavarez ve @Aze hanımlar. 30 yaşın yılmaz savunucuları artık.
Sizlerde hoş geldiniz 30 yaş ve üstü ekibine ahahah.

30 yaş üstü forum üyeleri hep yaşını göstermediğini söylüyor çünkü göstermiyoruz... ama yeni nesil öyle mi? 15 yaşında kızlar anneannem gibi duruyor. bizim zamanımızda ilkokulda 1.30 olan erkekler şanslılarsa lisede 1.80'i görürlerdi şimdi ilkokulda 1.98'ler... bunlar erken çökecek ama biz dimdik, bebeksiliğimizle markete gidip corega alacağız.

30 yaş üstü forum üyeleri hep yaşını göstermediğini söylüyor çünkü göstermiyoruz... ama yeni nesil öyle mi? 15 yaşında kızlar anneannem gibi duruyor. bizim zamanımızda ilkokulda 1.30 olan erkekler şanslılarsa lisede 1.80'i görürlerdi şimdi ilkokulda 1.98'ler... bunlar erken çökecek ama biz dimdik, bebeksiliğimizle markete gidip corega alacağız.
KATILMAMAK ELDE DEĞİL:d

Şimdi burada yok şöyle yaşımı göstermiyorum, yok böyle genç hissediyorum, yok efendim çakı gibiyim vs vs diye sallayanlara Ruhen Kaç Yaşında Hissediyorsunuz? diye bir soru yöneltsen, hepsi 60+ yaş moduna girer. ( Ben hariç. ) Kandırmayalım birbirimizi..

Ne zaman yılmaz savunucusu oldum ya. Ajsnsjdn 30 yaş çok güzelmiş, bayıldım.<3
Bundan sonra arama motoruna çok yazacaksın canım orta yaş ile ilgili şeyleri aratmak için.
Hem psikolojik hem fiziksel değişimler artık daha keskin..
Ben önümüzdeki ay 38 oluyorum, yaşıtlarım kayınbaba olmuş torun sevecek ben hâlâ forumda bu tür konularda geziyorum ahahah.

Bundan sonra arama motoruna çok yazacaksın canım orta yaş ile ilgili şeyleri aratmak için.
Hem psikolojik hem fiziksel değişimler artık daha keskin..
Ben önümüzdeki ay 38 oluyorum, yaşıtlarım kayınbaba olmuş torun sevecek ben hâlâ forumda bu tür konularda geziyorum ahahah.
Psikolojik ve fiziksel olarak çok iyi hissediyorum, 20'li yaşlarım bitirmiş beni...

Çocuk sahibi olacakken, Kamil abiye forumu terk etme abi falan diyoruz işte. Aksnsjj

Size ayırdığım vakitti iş hayatına ayırsaydım,bugün gökdelenin en üst katında oturmuş olacaktım.olmadı işte göht üstüne oturduk..

Yalnız hem 30 yaş üstü hem de bekâr olanlara ne demeli, ben acilen sayfayı terk ediyorum.. iyice bunalıma girdim, bekâr olmayı bırak flört bile yok kimsenin ahahah.
Milletin yaş 40'a dayandı aman tanrım, ışık hızıyla kaçayım.
Neyse ki çok genç gösteriyorum ahah.
İşte püf noktası asıl burada:)

30 a şuanlık 5, 1 ay sonra 4 yaş kalmış olacak.. 20ye girdikten sonra doğum günlerime üzülür oldum.. bak yine aklıma geldi......

Konu sahibi banlanmış. Heralde yaş konusunu açtı diye. Hassas konu tabi.....

15 yaşından gün aldım ben..

Geri