Otuz yaş altı forum üyesi kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar bugün de emeklilik muhabbetine daldık ve yaşlar ortaya çıktı, forum bildiğin bizim mahallede gittiğim emekliler kahvesi gibi.
30 yaş altı çıtır sayılır bu forumda artık.

30 yaş altı sokak röportajlarında telefonu çeşitli bölgelere itelemekle meşgul, forumda napsınlar... biz ablaları abileri olarak forumda ülkeyi kurtaracağımıza inanıyoruz, içleri rahat olsun... ne biçim yaşlanmış herkes, ben gözüme kırmızı kalem çekerken şiir konusu açıyordum. nerden nereye....

çocuğumdan çok gördüğüm forum üyeleri var benim... misal @Melis 2008 civarlarından beri...
çocuğum olmamasının konuyla ilgisi yok.
@Hilal de hala çıtırpıtırlardan...

Hayır yani gelmişler kaç yaşına forum beni bitirdi, yaşlandırdı :) ulan şu motivasyon kaynağına bak ya, bu kadınlara mermi atsan işlemez ahhaha.
Liseli yıllarını bildiğim kişileri görmek yine de hoşuma gidiyor ya. Yalnız hissetmiyor insan :)

Ben 14 yaşından beri forumlardayım, yaş oldu 32 :)
eskidik artık, gençler telefon sokuyor birilerine, biz onların yaşında ban yerdik :D

çocuğumdan çok gördüğüm forum üyeleri var benim... misal @Melis 2008 civarlarından beri...
çocuğum olmamasının konuyla ilgisi yok.
@Hilal de hala çıtırpıtırlardan...
hühahöjb çocuklarımızdan çok birbirimizi görüyor oluşumuz.... gerisini karıştırma. acımasız yıllara bakar mısın, gözyaşım pıt.

ayrıca ben de bi çıtırım... listeye eklerseniz sevinirim, tşk.

Hakkaten oyle. Eskiden gensler coktu.

Simdi yoklar. Neyseki uye oldugum zamandaki akranlarla birlikte yaslandik. (:

Bu guzel bi duygu

ben aslinda arkadaslarima (30 YAS ALTI) burdan bahsetmistim. uye olsaniza dedigimde boyleydiler:

maxresdefault.jpg

• Beğen
Tepkiler: X
Hayır yani gelmişler kaç yaşına forum beni bitirdi, yaşlandırdı :) ulan şu motivasyon kaynağına bak ya, bu kadınlara mermi atsan işlemez ahhaha.
Liseli yıllarını bildiğim kişileri görmek yine de hoşuma gidiyor ya. Yalnız hissetmiyor insan :)
Napalim Ran beycigim?
Forumun üstüne atiyoruz.dd

2003'de forum hayatına başladım. 2005-2007 arası başka nickle bir forumda yöneticilik yapmıştım,orda ki kullanıcı adımla google aramalarda bile önde çıkardım,çok sert bir yöneticiydim.orası kapandı bir iki gezi sitesinde yazılarım ve yöneticiklerim devam ediyor.sonra buraya geldim uzun yıllardır da burdayım.memnunum seviyorum bu forumu.forumdan görüştüğüm kimse yok ( yüz yüze ) çok arkadaşımda yok,arkadaş edinmeyi pek sevmem,ama konuşmak isteyenle hep konusurum buda benim yaşımın tecrübesi.neyse :)

Yaşımı Tayyibi Takvime göre hesaplayarak bütün yaş komplekslerimden ve orta yaş krizinden kurtuldum. Bu formülle 10 yaş gençleştim.

Napalim Ran beycigim?
Forumun üstüne atiyoruz.dd
Biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak mesela..
Az önce kıskanç @Sanem hanıma bir şey dedim ve yapmadı..
Hırsız adidas eşofmanları ile ev işleri sonrasında çekilmiş olduğum fotoğrafı sana atmadı.. üstelik saçsız bir fotoğraf off.
Sanıyorlar ki ben manito bulunca herkesle diyaloğu keseceğim, kesmem :) ama Süreyya için herkesi satarım ahah.
Bugün yine çok güzelsin canıms. Sana özel dm açık bugün, sadece Süreyya hanımcığım için :)

Geri