Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KATILMAMAK ELDE DEĞİL:d30 yaş üstü forum üyeleri hep yaşını göstermediğini söylüyor çünkü göstermiyoruz... ama yeni nesil öyle mi? 15 yaşında kızlar anneannem gibi duruyor. bizim zamanımızda ilkokulda 1.30 olan erkekler şanslılarsa lisede 1.80'i görürlerdi şimdi ilkokulda 1.98'ler... bunlar erken çökecek ama biz dimdik, bebeksiliğimizle markete gidip corega alacağız.
Ben seninle hep 28im uzgun pandam<3geldik, burdayız. 30 üstü olanlar yolun yarısını bitirmişsiniz. zamanınız az kalmış.
Bundan sonra arama motoruna çok yazacaksın canım orta yaş ile ilgili şeyleri aratmak için.Ne zaman yılmaz savunucusu oldum ya. Ajsnsjdn 30 yaş çok güzelmiş, bayıldım.<3
Psikolojik ve fiziksel olarak çok iyi hissediyorum, 20'li yaşlarım bitirmiş beni...Bundan sonra arama motoruna çok yazacaksın canım orta yaş ile ilgili şeyleri aratmak için.
Hem psikolojik hem fiziksel değişimler artık daha keskin..
Ben önümüzdeki ay 38 oluyorum, yaşıtlarım kayınbaba olmuş torun sevecek ben hâlâ forumda bu tür konularda geziyorum ahahah.
İşte püf noktası asıl buradaYalnız hem 30 yaş üstü hem de bekâr olanlara ne demeli, ben acilen sayfayı terk ediyorum.. iyice bunalıma girdim, bekâr olmayı bırak flört bile yok kimsenin ahahah.
Milletin yaş 40'a dayandı aman tanrım, ışık hızıyla kaçayım.
Neyse ki çok genç gösteriyorum ahah.