Otuz yaş altı forum üyesi kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Yalnız hem 30 yaş üstü hem de bekâr olanlara ne demeli, ben acilen sayfayı terk ediyorum.. iyice bunalıma girdim, bekâr olmayı bırak flört bile yok kimsenin ahahah.
Milletin yaş 40'a dayandı aman tanrım, ışık hızıyla kaçayım.
Neyse ki çok genç gösteriyorum ahah.

kardeslerim (30 YAS ALTI) bir forumda takildigimi biliyorlar, ama hangisi? butun forumlarda beni aramakla mesguldular, bulamadilar hala :d bunlar asabimi bozmak icin her seyi ederler :d bi donem birlikte toplanmislar ve laptop basinda takilabilme ihtimali oldugum forumlara uye olup beni ariyorlar. niye? kardeslik iste.. sebepsiz. makara ve dalgasiyla ugrasmak istemedigimden kardeslerimden hala gizli gizli buralarda takiliyorum :') beni bulursalar sizler de yandiniz :') sey gibi ya. sanki deccal'in her bi gecen zamanda ki zincirlerinden kurtulusu gibi. cok yaklastilar :d

geldik, burdayız. 30 üstü olanlar yolun yarısını bitirmişsiniz. zamanınız az kalmış.

thalassa hanıma diyeceğim şey o kadar bariz ki tutamıyorum kendimi...
erkek ve bekar kardeşin varsa gelebilir... utrecht'teyse tabii... ben de forum forum thalassa hanımın kardeşlerini aramaya başlıyorum.

Biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak mesela..
Az önce kıskanç @Sanem hanıma bir şey dedim ve yapmadı..
Hırsız adidas eşofmanları ile ev işleri sonrasında çekilmiş olduğum fotoğrafı sana atmadı.. üstelik saçsız bir fotoğraf off.
Sanıyorlar ki ben manito bulunca herkesle diyaloğu keseceğim, kesmem :) ama Süreyya için herkesi satarım ahah.
Bugün yine çok güzelsin canıms. Sana özel dm açık bugün, sadece Süreyya hanımcığım için :)
O degil de cok yakiskli Run..o hirsiz adidas esofmanini nerden buldun?

30 yaş altı @Morfinyus ve @izmirli kaldı bildiğim çıtır kızlarım benim :)
Ben de 14-15 yaşlarımda falan başlamıştım sanırım forumlara.
Hatta daha erken bile olabilir tripkolik forumu falan vardı orada takıldığımı hatırlıyorum sdsjfkdsfds

Konuya cevap olarak da, artık sosyal medya var.. Gençler napsın forumu tiktokta dans etmek varken..

Yine yaş kompleksine girmeme sebep olan konu -.-
Bir türlü jübile yapıp gidemedik

Yine yaş kompleksine girmeme sebep olan konu -.-
Bir türlü jübile yapıp gidemedik
harbiden giriyor musun? merak ediyorum ben hiç öyle olmadım ama kız kardeşim 28 den sonra komplekse girdi gibi ay 30 olcam ay oldum:D

O degil de cok yakiskli Run..o hirsiz adidas esofmanini nerden buldun?
Canım Adana'da bit pazarı denilen yerde tezgah var benim, başına da iki kişi koydum ve ikinci el her şey satılıyor. Bazı firmaların defolu ürünlerini alıyorum ve satıyoruz.
Evde gündelik giymek için kendim de alıyorum işte bazı şeyler.
Greyder marka ayakkabıları var mesela, onlardan giyiyorum, küçücük bir dikiş hatası olanlar oluyor, sıfır mis gibi ayakkabı.

harbiden giriyor musun? merak ediyorum ben hiç öyle olmadım ama kız kardeşim 28 den sonra komplekse girdi gibi ay 30 olcam ay oldum:D
Çoğu kişi yaşını hiç göstermiyorsun dese bile evet giriyorum.p bu arada keşke 30 olsam.d

Canım Adana'da bit pazarı denilen yerde tezgah var benim, başına da iki kişi koydum ve ikinci el her şey satılıyor. Bazı firmaların defolu ürünlerini alıyorum ve satıyoruz.
Evde gündelik giymek için kendim de alıyorum işte bazı şeyler.
Greyder marka ayakkabıları var mesela, onlardan giyiyorum, küçücük bir dikiş hatası olanlar oluyor, sıfır mis gibi ayakkabı.
Run sen çok açık sözlü neyse ne adamsın. Bazı yorumlarını gülümseyerek okuyorum.

30’a dayandık arkadaşlar. Bir kaç senem kaldı : )

30’a dayandık arkadaşlar. Bir kaç senem kaldı : )
Psikolojik olarak gerçekten 30 sonrası garip bir duyguya bürünüyor insan.
Tabii bunun bilimsel açıklaması vardır, herkes farklı hissediyordur muhtemelen.
Orta yaş bunalımını herkes hisseder hayatında, o yüzden her anın tadını çıkarmak gerekiyor.
Herkesin hayat standardı farklı maalesef ama elindeki fırsatları ve yaşam koşullarını en iyi şekilde yaşamak başarı.
Yoksa Survivor hayatı yaşıyor insanlar ülkede.
Güzel yaşlar dilerim kardeşim, bir üstteki yorumun için teşekkürler, ben de senin yorumları keyifle okuyorum, aile ilişkilerine önem veren birisi olarak seni beğeniyorum.

27 yaşındaki planlarıma göre 32'de dünyanın tüm nimetlerinden faydalanmış olup nihayetinde evlenecektim.
şu an 32 yaşındayım.

Forum dinozorları bu başlığı emekli kahvesine dönüştürmüş. Tüm enerjimle yaşımı reddediyorum..

Geri