Osmanlı'yı Kimler Sevmez ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Şimdi uzun uzun nedenlerle buraya yazasım vardı.
Sonra osmanlı sömürgeci ve emperyalisti o yüzden sevmiyorum yorumunu görünce vazgeçtim.
Cünkü dünya cumhuriyetle demokrası ile yönetiliyordu değil mi.
Gücü gücüne yeten bir dönemde ,bir köşeye sıkıştırılıp yem olsaydın sevilirdin belki Osmanlı.

Ben çok severim,hatta hayranıyım.
Şu zihniyetine hayran kaldığım(!) insanları o zamanlar nasıl hoşgörü içerisinde tutabilmiş.

Görüyoruz ki köylü akp zihniyeti cumhuriyete olan nefretini Osmanlı yağcılığı yaparak gösteriyor.

mesela. kendı oglunu oldurtmesi malum kısının

Boynumda tuğra ile geziyorum ..Yeterlidir sanırım ..
Yorumları okudumda çok ilginç tespitler var ..
Zıplamasın kimse ..Devletlerin politikaları olmak zorundadır .
Ayakta durmak için ,kendini saydırmak için ..Güç için.
Zamanında dünyayaı titreten Osman'lı nerede ?
Herşeyi bırakın kenara topraklarımızı ölçün ..Dahada küçültmeye uğraşılıyor gözünüzü açın.
Ezik büzük kul otoriteyle yönetiliorsunuz ..Uyanın .

osmanlıyı hep kötülerler ama bilmezler soyun osmanlıdan geliyor neden inkar edersin ve sevmezsin ki.

Oysa Cumhuriyetin temeli olarak görülen Çanakkale savaşı Osmanlının zaferi diye biliyorum /: 1915
En azından saygıyı hak ediyordur.

Boynumda tuğra ile geziyorum ..Yeterlidir sanırım ..
Yorumları okudumda çok ilginç tespitler var ..
Tarihini bilmeyen , sevmeyen halk pi.tir.
Zıplamasın kimse ..Devletlerin politikaları olmak zorundadır .
Ayakta durmak için ,kendini saydırmak için ..Güç için.
Zamanında dünyayaı titreten Osman'lı nerede ?
Herşeyi bırakın kenara topraklarımızı ölçün ..Dahada küçültmeye uğraşılıyor gözünüzü açın.
Ezik büzük kul otoriteyle yönetiliorsunuz ..Uyanın .

Bugün aynı tarzda bir hükümet vardı başımızda dayatmalarla, baskıcı politikalarla otobüste bile hakkında konuşmaya korktuğumuz bir hükümet vardı ne oldu şimdi koalisyon telaşındalar. İnsanı titretmek afedersiniz ama bir boka yaramıyor, hobi olarak yine titretin ama bir yandan da başını okşamayı unutmayın.

Ben severim saygı duyarım kimin sevmediği de onları ilgilendirir.

konu güzel paylaşımı baştan sona okudum (ilk mesajdakini kast ediyorum) akşam detaylıca bu konuya dair fikrimi arz edeceğim.

Bugün aynı tarzda bir hükümet vardı başımızda dayatmalarla, baskıcı politikalarla otobüste bile hakkında konuşmaya korktuğumuz bir hükümet vardı ne oldu şimdi koalisyon telaşındalar. İnsanı titretmek afedersiniz ama bir boka yaramıyor, hobi olarak yine titretin ama bir yandan da başını okşamayı unutmayın.

Bugünkü hükümet ile Osmanlıyı bir tutuyorsan git bi elini yüzünü yıka derim arkadaşım .
Devlet demek otorite demektir ..Bunu bilmiyorsanız öğrenin .

Osmanlıdan en çok çekenler Yunanlar.
Yunanlar Osmanlıyı hiç sevmiyor bence

Bugünkü hükümet ile Osmanlıyı bir tutuyorsan git bi elini yüzünü yıka derim arkadaşım .
Devlet demek otorite demektir ..Bunu bilmiyorsanız öğrenin .

Dövlöt dömök otorite dömöktör ulan ben bilim olsam size gelmem yeminle

Uzay yine meydanlarda..
Cumhuriyeti savunup milletin oy verdiği partiye dil uzatan dostum hoşgeldin :D

Kafanızın ezilmesinden siz hoşlanıyor olabilirsiniz ben hoşlanmıyorum itaat etmeye devam edin.

Geri