Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
evet, twitter biraz daha şahsi bir yer diye düşündüm kimse ana hesaplarıyla katılmak istemez, hesap da açmak istemez bence......... :emoji_thinking:
abi direkt twitter ile bağlansınlar demiyor
twitterdaki ses odaları gibi
burada da sesli sohbet olsun diyor

abi direkt twitter ile bağlansınlar demiyor
twitterdaki ses odaları gibi
burada da sesli sohbet olsun diyor
twiter da ses odaları mı vardı ? Discord da değil miydi o ? işte yayına konuk alabiliyorlar napalım forumu sesli sohbete mi çevirelim, yazısarak yetmedi birde sesli mi küfür yiyim ne olsun istiyorsunuz :D

twiter da ses odaları mı vardı ? Discord da değil miydi o ? işte yayına konuk alabiliyorlar napalım forumu sesli sohbete mi çevirelim, yazısarak yetmedi birde sesli mi küfür yiyim ne olsun istiyorsunuz :D
radyo konukluğu için diyolar :d

öyle bir forum altyapısı düşünemediğimden 3. parti yerleri ihtimal ediyorum, varsa ne ala :emoji_thinking:
radyoda yapılsın diyo
sen de aynı örneği twitchten vermişsin
aynı şeyden bahsedip farklı yerlerden örnek verip anlaşılamamak büyük iş yemin ediyom :ddddd

şu imzalardaki resim koyma konusuna en azından bir boyut sınırlandırılması gerekli, forumda gezerken koca koca resimli imzalar görsel olarak insanı rahatsız ediyor, bir nevi konuyu bile sabote ediyor. 500x500 px imza konulmasına müsaade edildiği başka bir forum görmedim hayatımda.

şu imzalardaki resim koyma konusuna en azından bir boyut sınırlandırılması gerekli, forumda gezerken koca koca resimli imzalar görsel olarak insanı rahatsız ediyor, bir nevi konuyu bile sabote ediyor. 500x500 px imza konulmasına müsaade edildiği başka bir forum görmedim hayatımda.

Hem biz imzalarla oynamamış oluruz hem de imzayı görmek isteyene sayfayı aşağı çekip bakabilme imkanı verebiliriz diye düşünerek imza kısmını bir süre 200px deneyelim dedik.
Kullanışlı olup olmayacağını görelim.
Tepkilere göre yeniden düzenleme yapabiliriz.

İmzalardaki ranklar kaldırılsın. Çok kötü görünüyor ya

benim hiç hoşuma gitmedi..... çünkü eskiden gözükmüyordu imzalar ^65

Geri