Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sürekli online konumundayız. Veya şahsım olarak onlineyim. Her rapor ile titizlik ile ilgilenilmektedirr. keza ilgilenmekteyim. Üst yönetim olarak gerekli olan tüm müdahaleler yerine getirilmektedir. Müsterih olunuz.Raporlar ile daha sık ilgilenin lütfen. Rapor ayrımı, kişi ayrımı yapmadan uygun görülen rapor isteklerini yerine getirmenizi istirham ediyoruz.
yenilendiğine emin misiniz ?Anasayfada Daha Fazla Goster'e tikladigimizda sayfa yenilenmesin
benim anlatmak istedigim sayfa birkac saniyede bir yenilendigi icin Daha Fazla Goster kapaniyor okuyamiyoruzsayfa yenilenmiyor orada sadece alt bölmedekileri gösteriyorsunuz, görmüş olduğunuz yenilenme ikonu buton tetiklendikten sonra aktif edilen görsel. eğer bahsetmek istediğiniz şey, alt bölmelerin gözükmemesiyse ayrı.
haklısınız. " timer " süresi desktop ile mobil farklılık gösteriyor. auto refresh timer 'ı desktop ile aynı süreye çekerlerse eğer sorun çözülmüş olur gibi gözüküyor.benim anlatmak istedigim sayfa birkac saniyede bir yenilendigi icin Daha Fazla Goster kapaniyor okuyamiyoruz
Günaydın Teknik arkadaşa baktırırım bir yada yosun halledebilirse hallederhaklısınız. " timer " süresi desktop ile mobil farklılık gösteriyor. auto refresh timer 'ı desktop ile aynı süreye çekerlerse eğer sorun çözülmüş olur gibi gözüküyor.
halledildi kontrol eder misiniz?benim anlatmak istedigim sayfa birkac saniyede bir yenilendigi icin Daha Fazla Goster kapaniyor okuyamiyoruz
@ArkheŞu siyaset içeren postların vs. olduğu konular için ayrı bir kategori oluştursanız da isteyen o kategoriyi yok sayabilse nasıl olur? Bence mükemmel olur. Kategori farketmeksizin her konuda aynı cıvıklık aldı başını gidiyor.