Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Raporlar ile daha sık ilgilenin lütfen. Rapor ayrımı, kişi ayrımı yapmadan uygun görülen rapor isteklerini yerine getirmenizi istirham ediyoruz.
Sürekli online konumundayız. Veya şahsım olarak onlineyim. Her rapor ile titizlik ile ilgilenilmektedirr. keza ilgilenmekteyim. Üst yönetim olarak gerekli olan tüm müdahaleler yerine getirilmektedir. Müsterih olunuz.

Anasayfada Daha Fazla Goster'e tikladigimizda sayfa yenilenmesin

sayfa yenilenmiyor orada sadece alt bölmedekileri gösteriyorsunuz, görmüş olduğunuz yenilenme ikonu buton tetiklendikten sonra aktif edilen görsel. eğer bahsetmek istediğiniz şey, alt bölmelerin gözükmemesiyse ayrı.

sayfa yenilenmiyor orada sadece alt bölmedekileri gösteriyorsunuz, görmüş olduğunuz yenilenme ikonu buton tetiklendikten sonra aktif edilen görsel. eğer bahsetmek istediğiniz şey, alt bölmelerin gözükmemesiyse ayrı.
benim anlatmak istedigim sayfa birkac saniyede bir yenilendigi icin Daha Fazla Goster kapaniyor okuyamiyoruz

benim anlatmak istedigim sayfa birkac saniyede bir yenilendigi icin Daha Fazla Goster kapaniyor okuyamiyoruz
haklısınız. " timer " süresi desktop ile mobil farklılık gösteriyor. auto refresh timer 'ı desktop ile aynı süreye çekerlerse eğer sorun çözülmüş olur gibi gözüküyor.

Forumda üyelik silinmesi yoktur diye bir konu açılmış lakin. Üyeliği silinen çok üye var demekki oluyormuş. Ben üyeliğimin silinmesini istiyorum. Şeytana uymamak için bunu istiyorum. Hadi ki ben o şeytana uydum girdiğimde banliymisim giremiyorum diyerek bir of çekmek istiyorum. Dikkate alırsanız sevinirim

Ha siz illa ki böyle bir şey yapamayız derseniz. Size bir yol daha göstereyim kendi adıma beni sınırsız banlayin yani bir tarih olmasın. Bir daha girmemek adına bir ban istiyorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler

oneri:
kisi kendi hesabini inaktif yapabilsin veya istek uzerine hesap dondurulmasi mumkun olsun

Uyenin istedigi zaman banlanmak gibi bir hakki olmali.

Merhaba, üyelik silme işlemimiz yoktur bizim zamanımızda hiç silinmedi sadece, ben forum içi huzur çıkaran arkadaşları uzaklaştırdım defalarca uyardıktan sonra panele tatil modu gibi bir şey yaptırabilirmiyim bir baktıracağım. Eğer olur ise size duyurulardan haber veririm.

Şu siyaset içeren postların vs. olduğu konular için ayrı bir kategori oluştursanız da isteyen o kategoriyi yok sayabilse nasıl olur? Bence mükemmel olur. Kategori farketmeksizin her konuda aynı cıvıklık aldı başını gidiyor.

Şu siyaset içeren postların vs. olduğu konular için ayrı bir kategori oluştursanız da isteyen o kategoriyi yok sayabilse nasıl olur? Bence mükemmel olur. Kategori farketmeksizin her konuda aynı cıvıklık aldı başını gidiyor.
@Arkhe

Konu başlıklarında aşırılığa kaçıldığı takdirde ilgili yorumlar siliniyor.

Siyasi başlıklar genelde aynı kategorilere açılır ve yanlış açılmışsa da taşınır. Her kategorideki içerik türü farklıdır ve haber konusu ile özgün içerikleri ayrı tutmaya çalışıyoruz.

- Siyaset Meydanı
- Güncel Politik
- Türkiye'den haberler
- Köşe yazısı / makaleler
- Serbest Kürsü

Aşağıdaki bölümde anlatıldığı şekilde, kategori olarak yok sayabilir veya açılan konuları yok sayabilirsiniz.

Geri