Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
biraz önce fark ettim, mesaj silemiyoruz. belli bir süre içerisinde yazdığımız mesajı silebiliyorduk. tekrar aktif hale getirilmeli bence.

honk smileyi olsun, böyle kendimi ifade edemiyorum .s.s

konu icinde sayfalama yerine en altta daha fazla mesaj goster diye bi buton olsa ayni sayfa icinde mesajlar yuklense mütüş olur sayfa yuklenmesi yasamadan rahat okumus oluruz
resim hepsiburada'dan temsili

Screenshot from 2022-10-14 00-32-10.png

Elmas ve platin üyelerin süresiz mesaj düzenleme ve tamamen silme özelliği nin tekrar aktif olmasını istiyoruz teşekkürler

Merhaba şey ben bişey isteyecektim acaba emojilerin arasına kalp emojiisi de koyar mısınız ? Mesela çok hüzünlü ve hoşuma giden bir post oluyor yada kalbimi bıraktığım bir post ama beğeni atıyorum o da çok soğuk oluyor.
Lütfen lütfen lütfeeen

• Beğen
Tepkiler: 0
kendi mesajlarımızı süresiz silebilme düzenleyebilme yetkisi verilmeli. biz raporlamakla ugrasmayız sizde bizimle

kendi mesajlarımızı süresiz silebilme düzenleyebilme yetkisi verilmeli. biz raporlamakla ugrasmayız sizde bizimle
10 dk olan süre 60 dk olarak ayarlandı limitsiz süre uygulanmayacak tşkler.

Foruma girdiğimiz de müzik çalsa ?

Spor Haberleri başlığının altına 2022 Dünya Kupası Başlığı açarsanız, paylaşımları orada yapmış oluruz ve bu da daha derli toplu bir iş olur.

@Chelt @yoSun @Swat

Duyuru Alani'ni kapatinca surekli kapali kalsa guzel olur siteye her girdigimizde kapatmakla ugrasmayalim

Haftanın Tartışması başlığının tekrardan faal hale geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Merhaba, İlerleyen Günlerde Yeniden Aktifleştirilmiş olacaktır.

Duyuru Alani'ni kapatinca surekli kapali kalsa guzel olur siteye her girdigimizde kapatmakla ugrasmayalim

Duyuru alanının Otomatik olarak kapatılması mümkün değildir. Girdiğinizde manuel olarak kapatılması gerekmekte.

Anlayışınız için teşekkürler.

Raporlar ile daha sık ilgilenin lütfen. Rapor ayrımı, kişi ayrımı yapmadan uygun görülen rapor isteklerini yerine getirmenizi istirham ediyoruz.

Geri