Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
nasıl yani ? düzeltelim Sux iletişime geçerseniz sorun ne ise hallederiz
birçok kategoriye giriş engelim var, hangileri olduğunu ben de, ibrahim de bilmiyor! selefiniz, sanırım tüm tuşlara birlikte basmış.

Konudan uzaklaştırma seçeneği aktiftir @Sux
Bazı konularda gerginlik yaşandığında ve tekrarında üye forumdan değil, konudan uzaklaştırılıyordu. Sistemde görünür hangi konular olduğu merak etme.

birçok kategoriye giriş engelim var, hangileri olduğunu ben de, ibrahim de bilmiyor! selefiniz, sanırım tüm tuşlara birlikte basmış.
anladım, bunun için bir günü ayırıp bakabilirim tek tek o sorun değil de bana tam işyeliş oturana kadar müsade ederseniz hallederim yaklaşık 1 hafta kadar siz bana gördüğünüz forum şeklini screen olarak atarsanız hangi bölümleri görüyorsunuz kontrol edelim diğerlerini de tek tek denerim anlayışınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sux
masaustu versiyonda son sayfa ya da son mesaja git butonu yok

en altta bi switch butonu var tiklayinca arkaplan secenekleri aciliyo bi icon ekleseniz ya da yanina yazi yazarsaniz guzel olur

masaustu versiyonda son sayfa ya da son mesaja git butonu yok

en altta bi switch butonu var tiklayinca arkaplan secenekleri aciliyo bi icon ekleseniz ya da yanina yazi yazarsaniz guzel olur
tamam taşıma işlemi bitsin tek tek bakılıcak bu gibi isteklere

Gördüğümüz kadarıyla Nick altı yazı 'tag' - özel başlık - uygulaması sâdece bazı statüdeki profiller için aktif. Bunu eşitlik adına herkese açık hâle getirirseniz güzel olabilir. Tabi takdir yine sizlerin.

@Chelt & @Swat

eğer mümkün ise ben de üyeliğimin silinmesini rica ederim. bir hafta, on gün hiç farketmez değerlendirmeye alınırsa memnun olurum :}
Üye silme gibi bir durum şuan söz konusu değildir . İyi forumlar dileriz.

eğer mümkün ise ben de üyeliğimin silinmesini rica ederim. bir hafta, on gün hiç farketmez değerlendirmeye alınırsa memnun olurum :}
hangi forum olursa olsun üyelik silmiyorlar malesef,öyle olsa bu forumdan çok kere silinmeyi talep ettim silmiyorlar.üye olabilme hakkımız oluyor,silinme hakkımız olmuyor.dediğim gibi tüm forumlarda böyle burası için söylemiyorum,eskiden beri bildiğim birşey.

• Beğen
Tepkiler: 0
hangi forum olursa olsun üyelik silmiyorlar malesef,öyle olsa bu forumdan çok kere silinmeyi talep ettim silmiyorlar.üye olabilme hakkımız oluyor,silinme hakkımız olmuyor.dediğim gibi tüm forumlarda böyle burası için söylemiyorum,eskiden beri bildiğim birşey.
x dışında da üyeliği silinen oldu. geçenlerde de bir talebe karşılık bir süre içerisinde geri dönüş yapılacağı bilgisi iletilince ben de o yüzden talebimi iletmek istedim. en azından askıya alınabilir üyeligim ne bileyim girişim falan engellenebilir, her şey olabilir...

x dışında da üyeliği silinen oldu. geçenlerde de bir talebe karşılık bir süre içerisinde geri dönüş yapılacağı bilgisi iletilince ben de o yüzden talebimi iletmek istedim. en azından askıya alınabilir üyeligim ne bileyim girişim falan engellenebilir, her şey olabilir...
tabi ki,biliyorsun ben yönetici değilim,sadece yıllardır forumlarda olduğum için kendi şahsi fikrimi söyledim.silinmek bir yandan iyi değil,geri dönmek isteyebiliyorsun zamanla,bunu bir çok üyede gördüm,o sebeble üyeliğin sabit kalsın bence,girmek yada girmemek senin elinde,bende uzun zamandır girmiyorum hatta girmediğim dönemde yöneticilik vasıflarımda bildirimsiz elimden alınmış ki bu sorun değil ama seçenekler bizim elimizde.hakkınızda hayırlısı olsun efenim.

en kucuk yazi boyutu 16px olsun bazi yazilari okurken gozumuz cikiyo

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Geri