Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Arkadaşlar son yazdığım mesaj forum laga girdiği için üç kere arka arkaya yazılmış olarak sisteme kayıt edildi. Lütfen ikisini silelim.

• Beğen
Tepkiler: X
Profil gizliliğimi "sadece arkadaşlar " yapıyorum, aradan biraz zaman geçince bir bakıyorum " herkes " olmuş. Lütfen düzeltebilir misiniz ?

Selâm arkadaşlar, bugün gün içerisinde genel sohbet bölümüne attığım mesajı bulamıyorum. Acaba forumda gün içinde veriler ile ilgili geriye gidiş oldu mu? Yanlış anlaşılmaya yol açan bir durum oldu, bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Profil gizliliğimi "sadece arkadaşlar " yapıyorum, aradan biraz zaman geçince bir bakıyorum " herkes " olmuş. Lütfen düzeltebilir misiniz ?

Merhaba, tekrar denermisiniz?

Selâm arkadaşlar, bugün gün içerisinde genel sohbet bölümüne attığım mesajı bulamıyorum. Acaba forumda gün içinde veriler ile ilgili geriye gidiş oldu mu? Yanlış anlaşılmaya yol açan bir durum oldu, bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba

Evet makine tasindi, cok ufak bir veri kaybi var bunun sebebi nic.tr’nin sacma sapan dns yonlendirme kurgusu.

Bilgilendirme için teşekkürler @X fena trip yedim, en azından bu mesajın beni kurtarmış olacak. Yalancı durumuna düşmemiş olacağım, iyi çalışmalar.

Benim de genel sohbet kısmına yazdığım, çok kıymetli ve nadide mesajım kayboldu-ciddi-. Bulan varsa buraya bıraksın. Teşekkürler.

Bilgilendirme için teşekkürler @X fena trip yedim, en azından bu mesajın beni kurtarmış olacak. Yalancı durumuna düşmemiş olacağım, iyi çalışmalar.

Benim de genel sohbet kısmına yazdığım, çok kıymetli ve nadide mesajım kayboldu-ciddi-. Bulan varsa buraya bıraksın. Teşekkürler.

Gerekli aciklamayi yaptim ama tekrae sizede yapayim juju hanim. Forum baska bir yere tasindi, cok ufak bir veri kaybi oldu, maalesef.

Görünmeyen seslenme bildirimleri nedir? Göremiyorum ben. Aynı dakikada birkaç seslenme var ama silinmiş ya da görme erişimimin olmadığı alanda yapılmış sanırım. Nedir bu?

• Beğen
Tepkiler: X

Görünmeyen seslenme bildirimleri nedir? Göremiyorum ben. Aynı dakikada birkaç seslenme var ama silinmiş ya da görme erişimimin olmadığı alanda yapılmış sanırım. Nedir bu?

Merhaba ;

Raporladiginiz mesajlarda yoneticilere giden bildirim uyarilari, yonetim ozel bolumunde oldugu icin gorme sansiniz yok, tesekkur ederim.

Bir de mümkünse forumsaldan gelen smileylerin kodları değişmiş. Kimisi absürt derecede uzun ve saçma. Bunlara bir el atsanız. Sürekli tablodan seçmek işkence. :o

Bir de mümkünse forumsaldan gelen smileylerin kodları değişmiş. Kimisi absürt derecede uzun ve saçma. Bunlara bir el atsanız. Sürekli tablodan seçmek işkence. :o

Akşama düzeltelim bunu ben ya kafama göre kelime eklicem yada siz bu işi görev bilip şimdiki ismini ve olmasını istediginiz ismi bana pm atıcaksınız. Yardımcı olursanız sevinirim bunun içinde

Geri