Beauty
Üye
ben avatarımı değiştirmedim:S
birşeyler yaptım ama
birşeyler yaptım ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben avatarımı değiştirmedim:S
birşeyler yaptım ama
Arkadaşlar son yazdığım mesaj forum laga girdiği için üç kere arka arkaya yazılmış olarak sisteme kayıt edildi. Lütfen ikisini silelim.
Profil gizliliğimi "sadece arkadaşlar " yapıyorum, aradan biraz zaman geçince bir bakıyorum " herkes " olmuş. Lütfen düzeltebilir misiniz ?
Selâm arkadaşlar, bugün gün içerisinde genel sohbet bölümüne attığım mesajı bulamıyorum. Acaba forumda gün içinde veriler ile ilgili geriye gidiş oldu mu? Yanlış anlaşılmaya yol açan bir durum oldu, bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler @X fena trip yedim, en azından bu mesajın beni kurtarmış olacak. Yalancı durumuna düşmemiş olacağım, iyi çalışmalar.
Benim de genel sohbet kısmına yazdığım, çok kıymetli ve nadide mesajım kayboldu-ciddi-. Bulan varsa buraya bıraksın. Teşekkürler.
Bir de mümkünse forumsaldan gelen smileylerin kodları değişmiş. Kimisi absürt derecede uzun ve saçma. Bunlara bir el atsanız. Sürekli tablodan seçmek işkence. :o
Akşama düzeltelim bunu ben ya kafama göre kelime eklicem yada siz bu işi görev bilip şimdiki ismini ve olmasını istediginiz ismi bana pm atıcaksınız. Yardımcı olursanız sevinirim bunun içinde
angie o temayı nasıl ayarladın ya? Benim temada alıntı bile yapamıyorum ben. Kullanmayı bilmiyorum
Sitenin en altinda tema bolumu var oradan secim yapabilirsiniz.
Oldu şimdi çok sağol dostum
Seçenek ayarlarında da tema ayarı var. Nick şifreni girdiğin an seçtiğin temaya dönüşüyor.