Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
@X servere mirc ile giremiyorum.
girişiniz onaylanmadı deyip duruyor.
bi ilgilenir misin.

• Beğen
Tepkiler: X
@X Alper Anlık! Konusunda son sayfaya gidemiyorum, benimle ilgili mi, siz de yaşıyor musunuz bunu?

6000 saniye beklemek nedir ?

2083ea4f41bdfb7a1d8c6667f45b8581.jpg

Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi

Alper

Son düzenleme:
6000 saniye beklemek nedir ?

2083ea4f41bdfb7a1d8c6667f45b8581.jpg

Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi

Alper

Merhaba, makinada iyileştirmeler yapıldı ondan kaynaklı kopmalar yaşandı ve bu sebepten ötürü saat bozulması yaşandı. Ama sabah düzenleme yaptık şu anda sorun oldugunu düşünmüyorum. Yine sorun yaşarsanız bildirin tekrar kontrol edeyim.

Merhaba daha önce üye olduğum kartal rumuzu ile son dönemlerde giriş yapamıyordum ama sonradan fark ettim ki üyeliğim silinmiş tekrar kayıt ettim kim kimler tarafından yapıldı öğrene bilir miyim iyi forumlar.

Merhaba daha önce üye olduğum kartal rumuzu ile son dönemlerde giriş yapamıyordum ama sonradan fark ettim ki üyeliğim silinmiş tekrar kayıt ettim kim kimler tarafından yapıldı öğrene bilir miyim iyi forumlar.

Merhaba Forumsal.net sitesindeki kartal nicki farklı Kişiye ait oldugu için birleşim yapıldı nickler dolayısıyla sizin silinen bir nickiniz yoktu.
Kimse nick silme işlemi yapmaz

beğen butonu gibi beğenme butonu da koyabilir miyiz ? bazı konular o kadar kötü ki ya da boş geliyor ki yazmaya tenezzül edesim gelmediğinden beğenmedim diyerek geçmek istiyorum. en azından arkadaş olumsuz da olmuş olsa bir geri dönüş aldığına sevinir ya da yaptıklarını tekrar gözden geçirir.

beğen butonu gibi beğenme butonu da koyabilir miyiz ? bazı konular o kadar kötü ki ya da boş geliyor ki yazmaya tenezzül edesim gelmediğinden beğenmedim diyerek geçmek istiyorum. en azından arkadaş olumsuz da olmuş olsa bir geri dönüş aldığına sevinir ya da yaptıklarını tekrar gözden geçirir.

Bu butonun kullanimi ciddi manada suistimal edilir, suan icin dusunmuyoruz azizim. Onerin icin tesekkur ederim. Saygilar.

Bu butonun kullanimi ciddi manada suistimal edilir, suan icin dusunmuyoruz azizim. Onerin icin tesekkur ederim. Saygilar.

anladım. suistimal edilen o kadar çok şey var ki aslında.. her neyse geri dönüşün için ben teşekkür ederim. iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: X
Konulara 3 gün geçmeden ard arda post atmak (flood), konu dışı yorum ve ikili muhabbet: Küfür, hakaret, polemik, siyaset, tahrik edici unsur içeren konu/mesaj yasaktır. Herkesin, kendi fikrini saygı ve kurallar çerçevesinde yazma hakkı vardır.

aaa aaa..

Nasıl üç gün
Bişi yazmicaz mi yasak mi yani artık
pekı madem

aaa aaa..

Nasıl üç gün
Bişi yazmicaz mi yasak mi yani artık
pekı madem

İlgili cümlelere ait kategori kuralı, forum ilk kurulduğunda düzenlenmiş olup "Forum Oyunları" kategorisi içerisinde "Oyun Kuralları ve Kişilik Hakları Hk." başlığı içeriğinde yer almaktadır. Forum kural ve izinleri dahilinde tekrar düzenlenerek yayınlanmıştır.

İlgili cümlelere ait kategori kuralı, forum ilk kurulduğunda düzenlenmiş olup "Forum Oyunları" kategorisi içerisinde "Oyun Kuralları ve Kişilik Hakları Hk." başlığı içeriğinde yer almaktadır. Forum kural ve izinleri dahilinde tekrar düzenlenerek yayınlanmıştır.

Alakanıza teşekkür ederim Alper & Deep

@X
"Profil Gizliliği" sekmesinde değiştirdiğim ayarlar kaydedilmiyor. Size zahmet kontrol edebilir misiniz?

Geri