Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Merhaba azizim, uyuyordum tam kapatirken bildirim geldi :)

Hangi ayarlarinizda problem yasiyorsunuz? bir kontrol edelim.

"Herkes" yerine "Senin Arkadaşların" olarak değiştirip kaydediyorum hepsini ama tekrar ayarlara girdiğimde herhangi bir değişiklik olmadığını görüyorum.

Acelesi yok, uykunuzu bölmek istemem.

"Herkes" yerine "Senin Arkadaşların" olarak değiştirip kaydediyorum hepsini ama tekrar ayarlara girdiğimde herhangi bir değişiklik olmadığını görüyorum.

Acelesi yok, uykunuzu bölmek istemem.

Merhaba, siz ayarlarınızı yapıp kaydedin onlar herkes olarak degişicek ama kaydetmiş olucak yinede. Ben kontrol edip sorunu çözücem en kısa sürede.

arkadeşler pcye fifa 2008 yüklemek istedim uzun aradan sonra
cd taktım setup.exe tıklayınca " FIFA{0} is not installed correctly. please reinstall" diye bi hata veriyor.
bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı

Selam arkadaşlar GultaneSi diye bir nick sisteme kayıtlı mı? Arkadaşımı davet ettim de, daha önce üye olduğunu söyledi. Ona göre nick değişim yapacağız.

Arkadaşlar yanlış alarm, diğer forum ile karışıklık oldu. Yeni kayıt yapacağız :)

Son düzenleme:
Merhaba kıymetli yöneticilerimiz,
etiketlendiğimde bildirim gelmiyor

bir de
başka nick like attiğinda gelen bildirime tıklayınca o konuya gidemiyorum

çok mağdurum :)
kolay gelsin

Merhaba kıymetli yöneticilerimiz,
etiketlendiğimde bildirim gelmiyor

bir de
başka nick like attiğinda gelen bildirime tıklayınca o konuya gidemiyorum

çok mağdurum :)
kolay gelsin
Merhaba @Cigdem etiket olayını dün düzelttik ama tekrar kontrol edeyim. Begenilerde maalesef gitmiyor bu sistemsel bir durum.

Düzenle butonu gelmeyecek mi?

Merhaba arkadaşlar

kopy ettiğim haberdekı mevcut lınklerı temızlemek ıcın bır buton eklesenız :/

haber sayfasındakı yerleştırılmıs lınkler de cıkıyor

selamlar

sürekli 525 sslhandshake diye bir hata alıyorum acaba sorun bende mi yoksa genel bir sıkıntı mı var

Selam arkadaşlar, iki gündür foruma attığım YouTube linklerini forum üzerinden açamıyorum. Yani çalışmıyor maalesef, neyden kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz? Problemi sadece ben mi yaşıyorum acaba.

Geri