Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Webden girdiğimde ve sayfa yenilediğimde tekrar şifremi giriş yapmamı istiyor neden bu ?
Şikayet öneri bölümüne konu açılmıyor sanırım ben de buradan yazdım , konularımı bulamıyorum , göremiyorum. Bir konu görünüyor sadece .Biri yardımcı olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 7519
Yoksaydığımız kişi bizim yazılarımızı göremese ? yoksayınca bizim onu görmememiz onun bizi görmesi nebilim
Tema style v1 için bir güncelleme söz konusu olabilir mi? o temayı kullanınca smileler çok büyük gözüküyor da @X
Merhaba @Ashriel sistem alt yapı degişikligi oldugu için profilinizden konulara erişilemiyor sizlik bir hata degil. Konular ve mesajlar duruyor en kısa zamanda güncelleme yapıp bu sorunuda çözücez.Merhaba. Uzun süredir foruma girmediğim için birçok şeyden haberim yok. Konularıma bakmak istedigimde sadece bu ikisini goruntuleyebildim. Acaba ben mi bir hata yaptım yoksa konular mi uçtu? Tşklr. 
Ekli dosyayı görüntüle 19404
Allah Allah olmuyor ama bir de pcye geçince deneyeyim, tekrar yazayım size. Teşekkürler.
Çözdük alper, lena çözdü asda benim gibi aynı problemi yaşayan varsa
Ekli dosyayı görüntüle 20276
Bu şekilde halledebilir.
Sağ olasın alper