Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Webden girdiğimde ve sayfa yenilediğimde tekrar şifremi giriş yapmamı istiyor neden bu ?

Vazgeçtim, günler sonra gelecek olan yardımı istemiyorum. İlgisizliğiniz için teşekkürler yönetim.

Son düzenleme:
Yoksaydığımız kişi bizim yazılarımızı göremese ? yoksayınca bizim onu görmememiz onun bizi görmesi nebilim

Tema style v1 için bir güncelleme söz konusu olabilir mi? o temayı kullanınca smileler çok büyük gözüküyor da @X

:emoji_upside_down: :emoji_sunglasses: evet çözülmüş artık smileler küçük olması gerektiği gibi gözüküyor artık style v1 temayı sorunsuz kullanabilirim saolasın ilgin için @X

• Beğen
Tepkiler: X
Biraz önce yazdığım bir mesaj haklı olarak "konu dışı mesaj" olarak silindi. Bu uygulamanız için teşekkür ederim. Bu davranışı diğer tüm başlıklarda görmek istediğimi de forum yöneticilerine belirtmek isterim. Özverili çalışmalarından dolayı yönetimi tebrik ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba. Uzun süredir foruma girmediğim için birçok şeyden haberim yok. Konularıma bakmak istedigimde sadece bu ikisini goruntuleyebildim. Acaba ben mi bir hata yaptım yoksa konular mi uçtu? Tşklr. 
Screenshot_2020-10-26-15-47-51-616_com.android.chrome.jpg

Merhaba. Uzun süredir foruma girmediğim için birçok şeyden haberim yok. Konularıma bakmak istedigimde sadece bu ikisini goruntuleyebildim. Acaba ben mi bir hata yaptım yoksa konular mi uçtu? Tşklr. 
Ekli dosyayı görüntüle 19404
Merhaba @Ashriel sistem alt yapı degişikligi oldugu için profilinizden konulara erişilemiyor sizlik bir hata degil. Konular ve mesajlar duruyor en kısa zamanda güncelleme yapıp bu sorunuda çözücez.

Fotoğraf yüklerken şöyle bir uyarı alıyorum ve yükleyemiyorum, sebep nedir acaba? (Ancak foto yükleme sitelerine yükleyip linki buraya yapıştırarak fotoğraf paylaşabiliyorum)

G88Pdy.jpg

Bazen resimlerin uzantıları .jpg .png dısında .web vs farklı uzantılar oluyor onlar hata veriyor genelde.

Çözdük alper, lena çözdü asda benim gibi aynı problemi yaşayan varsa

Screenshot_20201107-142215_Opera.jpg

Bu şekilde halledebilir.
Sağ olasın alper

dosya ekleden resim yüklüyen kaldımı hala diyordum ki kalmış xd

555.jpg

Geri