karamuratbenim
Üye
@X servere mirc ile giremiyorum.
girişiniz onaylanmadı deyip duruyor.
bi ilgilenir misin.
bi ilgilenir misin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@X servere mirc ile giremiyorum.
bi ilgilenir misin.
Merhaba daha önce üye olduğum kartal rumuzu ile son dönemlerde giriş yapamıyordum ama sonradan fark ettim ki üyeliğim silinmiş tekrar kayıt ettim kim kimler tarafından yapıldı öğrene bilir miyim iyi forumlar.
beğen butonu gibi beğenme butonu da koyabilir miyiz ? bazı konular o kadar kötü ki ya da boş geliyor ki yazmaya tenezzül edesim gelmediğinden beğenmedim diyerek geçmek istiyorum. en azından arkadaş olumsuz da olmuş olsa bir geri dönüş aldığına sevinir ya da yaptıklarını tekrar gözden geçirir.
Bu butonun kullanimi ciddi manada suistimal edilir, suan icin dusunmuyoruz azizim. Onerin icin tesekkur ederim. Saygilar.
Konulara 3 gün geçmeden ard arda post atmak (flood), konu dışı yorum ve ikili muhabbet: Küfür, hakaret, polemik, siyaset, tahrik edici unsur içeren konu/mesaj yasaktır. Herkesin, kendi fikrini saygı ve kurallar çerçevesinde yazma hakkı vardır.
aaa aaa..
Nasıl üç gün
Bişi yazmicaz mi yasak mi yani artık
pekı madem
Nerde yazıyor bu bir karışıklık olmuş olabilir.
aaa aaa..
Nasıl üç gün
Bişi yazmicaz mi yasak mi yani artık
pekı madem
İlgili cümlelere ait kategori kuralı, forum ilk kurulduğunda düzenlenmiş olup "Forum Oyunları" kategorisi içerisinde "Oyun Kuralları ve Kişilik Hakları Hk." başlığı içeriğinde yer almaktadır. Forum kural ve izinleri dahilinde tekrar düzenlenerek yayınlanmıştır.
@X
"Profil Gizliliği" sekmesinde değiştirdiğim ayarlar kaydedilmiyor. Size zahmet kontrol edebilir misiniz?