Öğretmenden Kürtçe Rahatsızlığı.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sen daha geçen ne mutlu türküm diyene sözünden andımızdan rahatsız olmuyor muydun şimdi geri milliyetçi mi olmaya karar verdin?

Hiç samimi değilsiniz..
Yaşıtlarınla oyna abicim hadi ya.

ironinin ne olduğunu anlatacak değilim sabahın 5 inde.

Hayır anlamıyorum bu kadar salak olup nasıl tıp okuyorsun?
Bence bu kadar salak olamazsın kasıtlı olarak yapıyorsun ama yapma! En azından bana yapma. S. Git şimdi

Son düzenleme:
Yaşıtlarınla oyna abicim hadi ya.

ironinin ne olduğunu anlatacak değilim sabahın 5 inde.

Hayır anlamıyorum bu kadar salak olup nasıl tıp okuyorsun?
Bence bu kadar salak olamazsın kasıtlı olarak yapıyorsun ama yapma! En azından bana yapma. S. Git şimdi
İnsamların çelişkilerini çıkarmayı seviyorum diyelim..

İnsamların çelişkilerini çıkarmayı seviyorum diyelim..
‘Andımızın kaldırılmasını doğru buluyorum 36 etnik unsur ve başta kürt kardeşlerimiz ne mutlu Türk’üm diyene demek zorunda değiller(!)’

Yani kardeşim parantez içinde ünlem kullandım. Sen bunun anlamanı bilmeden nasıl tıp kazandın a.k

Ula hadi bilmiyorsun insan der ki bu cümlenin sonunda parantez içinde neden ünlem var merak edip bakar.

La hadi üşendin onu da yapmadın insan yine der ki bu adam 8 yıldır burda yazıp çiziyor öyle bir şeyi ciddi demez.

Eğitim sistemimiz, sen tıp kazanacak kadar gerçekten kötü mü?

Ama olsun iki tane haylaz yeğenim var okumuyolar, seni gösterdim ibret alsınlar diye:)

Çekilebilirsin.

Bir dilin işitsel fonetiğinden rahatsız olabilirsin ki bu çok normal lakin bunu ifade ediş tarzı yaptığı meslek için biraz 'bayağı' olmuş.
Ben de tek bir kelimesini anlamadığım insanlar ile aynı ortamda bulundum, aynı sofrada yemek yedik güldük eğlendik. Bir çocuğun kalbine dokunmadan öğretmenlik yapılacağına inanmıyorum.

Şimdi Cizre'de nergis zamanı, öğrencilerim demet demet nergis getirirdi. Canlarım. <3

Bir dilin işitsel fonetiğinden rahatsız olabilirsin ki bu çok normal lakin bunu ifade ediş tarzı yaptığı meslek için biraz 'bayağı' olmuş.
Ben de tek bir kelimesini anlamadığım insanlar ile aynı ortamda bulundum, aynı sofrada yemek yedik güldük eğlendik. Bir çocuğun kalbine dokunmadan öğretmenlik yapılacağına inanmıyorum.

Şimdi Cizre'de nergis zamanı, öğrencilerim demet demet nergis getirirdi. Canlarım. <3
Hem kendi güzel hem kalbi güzel olan insan nadir bulunur

Büşracım seni nasıl öğretmen yaptılar xd
İnsanlar kendi aralarında anladığı dili konuşucaklar tabi kulağına bir şey tıkaa duymak istemiyosan

Başta Kürtler olmak üzere genelde tüm etnik kökenlilere ve Aleviler nezdinde farklı dine inananlara karşı bu ülkede terör, bölücülük, dıj mihrakların maşası adı altında kin tohumu ekilmektedir. O öğretmenin Kürtçe konuşanlar arasında kendisini rahatsız etmesi gayet normal. O öğretmen başka bir ülkede doğup, büyüyüp öğretmen olup Türkiye'de ise başlamadı. Kafasına yıllardır yukarıda saydığım nefret suçları sokuldu.

Malesef ülkemizin en temel sorunlarından biridir. insanlardaki zihniyeti değiştirmek çok zor. yıllarıdır bu iki milleti düşman etmek için uğraşıldığından toplum artık kürtleri öcü ve kötü olarak görme noktasına gelmiş...

Geri