Sen daha geçen ne mutlu türküm diyene sözünden andımızdan rahatsız olmuyor muydun şimdi geri milliyetçi mi olmaya karar verdin?Ülkücülere olan nefretin İslam a olan nefretin ebeveynlerinden mi geliyor?
Hiç samimi değilsiniz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen daha geçen ne mutlu türküm diyene sözünden andımızdan rahatsız olmuyor muydun şimdi geri milliyetçi mi olmaya karar verdin?Ülkücülere olan nefretin İslam a olan nefretin ebeveynlerinden mi geliyor?
Yaşıtlarınla oyna abicim hadi ya.Sen daha geçen ne mutlu türküm diyene sözünden andımızdan rahatsız olmuyor muydun şimdi geri milliyetçi mi olmaya karar verdin?
Hiç samimi değilsiniz..
İnsamların çelişkilerini çıkarmayı seviyorum diyelim..Yaşıtlarınla oyna abicim hadi ya.
ironinin ne olduğunu anlatacak değilim sabahın 5 inde.
Hayır anlamıyorum bu kadar salak olup nasıl tıp okuyorsun?
Bence bu kadar salak olamazsın kasıtlı olarak yapıyorsun ama yapma! En azından bana yapma. S. Git şimdi
‘Andımızın kaldırılmasını doğru buluyorum 36 etnik unsur ve başta kürt kardeşlerimiz ne mutlu Türk’üm diyene demek zorunda değiller(!)’İnsamların çelişkilerini çıkarmayı seviyorum diyelim..
Hem kendi güzel hem kalbi güzel olan insan nadir bulunurBir dilin işitsel fonetiğinden rahatsız olabilirsin ki bu çok normal lakin bunu ifade ediş tarzı yaptığı meslek için biraz 'bayağı' olmuş.
Ben de tek bir kelimesini anlamadığım insanlar ile aynı ortamda bulundum, aynı sofrada yemek yedik güldük eğlendik. Bir çocuğun kalbine dokunmadan öğretmenlik yapılacağına inanmıyorum.
Şimdi Cizre'de nergis zamanı, öğrencilerim demet demet nergis getirirdi. Canlarım. <3