Öğretmenden Kürtçe Rahatsızlığı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben de Kastamonu kürdüyüm.

Nedense Türk Kürt kavgasında hep Türk olmayanlar rahatsız oluyor geçende birine denk geldim oda Makedon Kürtçeye karşıyım gitsinler burdan demişti ne tuhaf..

Hiçbiri ben türk değilim demez. Ki çoğu Türktür zaten. Bir ben değilim diyorum.:D Bir kısmı da en milliyetçiden daha milliyetçidir. O yüzden diyebilirler.

Hiçbiri ben türk değilim demez. Bir ben diyorum.:D Bir kısmı da en milliyetçiden daha milliyetçidir. O yüzden diyebilirler.
Hah ağzımı öpeyim! Adam Zaza gelmiş bana bozkurt işareti yapıyor. La oğliiim o işaretini yaptiğin bozkurt benim looo

Ama benim asıl komik buldugum pontus olup Türkçülük yapan kuzeyliler :D

Hiçbiri ben türk değilim demez. Ki çoğu Türktür zaten. Bir ben değilim diyorum.:D Bir kısmı da en milliyetçiden daha milliyetçidir. O yüzden diyebilirler.
Ülkücülerin çoğuna bak ya Boşnak ya Gürcü yada Makedon hep göçmen daha bana bi Türk gerçek anlamda denk gelmedi Türk değiller asimile olmuşlar hem Makedon hem Türk olunmaz müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz

Ah pardon yeri gelmişken ülkücülerin ülküsü tam olarak ne?

Hah ağzımı öpeyim! Adam Zaza gelmiş bana bozkurt işareti yapıyor. La oğliiim o işaretini yaptiğin bozkurt benim looo

Ama benim asıl komik buldugum pontus olup Türkçülük yapan kuzeyliler :D

Hem türkçüler hem de islamcılar bir de. Kombo yapıyorlar. Nesline baksan dedesinin adı encaladius çıkacak.

Tabi biz aslında kürtmüşüz 5 nesil önce sonra işte dedelerden biri balkan güzeline gönlünü kaptırmış varmış gitmiş oralara. Güzelliğimiz balkandan ağlaklığımız kürtlerden gelir..
kirmizi odanin butun bolumlerini izledigini itiraf et, sert cevap verme

Ülkücülerin çoğuna bak ya Boşnak ya Gürcü yada Makedon hep göçmen daha bana bi Türk gerçek anlamda denk gelmedi Türk değiller asimile olmuşlar hem Makedon hem Türk olunmaz müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz

Valla öyleler biraz. İşte bir kesimi yugoslavyaya gitmeden önce karaman bölgesinde vs yaşayan asıl türklerden olduğunu iddia ediyor. Ben hiç öyle değilim. Milliyetçilik desen sıfır. Vatana bağlılık desen yok. Ben çekmemişim pek onlara.

Valla bu kavramın mucidi Türkeş açıkça bu topraklar veya ötesinde dinsel bir birlik sevdası gütmediklerini söylemiştir. Şimdi yani sence bunlar Türkeş'ten de mi ülkücü? Mesela şu uçağı düşen neydi topraği bol olsun o mesela ben daha ülkücüyum demiş ve Alparslana baş kaldırmıştı @Yabani

Kökenin sonu yok ki en son maymunda bitiyor soyumuz burdan geliyor peki onların soyu nerden geliyor böyle uzar gider insanlardan nefret ediyorum

Paravanı açacağız gibi hissettim fındık?
benimle evlen diyemem hem evliyim hem de ümmetci birisi sana yakismaz asdddgaf
saka bir yana bir sorum olacak, erkan petekkayanin oynadigi bolumu izkedin mi oyunculugu orada nasil

Juju resmen çok şey değil mi ?

benimle evlen diyemem hem evliyim hem de ümmetci birisi sana yakismaz asdddgaf
saka bir yana bir sorum olacak, erkan petekkayanin oynadigi bolumu izkedin mi oyunculugu orada nasil

Ümmetçiyle olmaz evet. Haklısın...ayrılalım..
Konu ırkçılıktan ne ara kırmızı odaya geldi ya? Erkan Beyin söylemlerini beğenmesem de bence iyi bir oyuncu. İnstagramda kendisine ait bölümleri kısa kısa izlemiştim. Güzel oynamış. Psikolojimin bozulmayacağını bilsem izlerdim.

Geri