Öğretmenden Kürtçe Rahatsızlığı.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@juju climax hocam dile getirdi bence uygun söylem oydu

Ümmetçiyle olmaz evet. Haklısın...ayrılalım..
Konu ırkçılıktan ne ara kırmızı odaya geldi ya? Erkan Beyin söylemlerini beğenmesem de bence iyi bir oyuncu. İnstagramda kendisine ait bölümleri kısa kısa izlemiştim. Güzel oynamış. Psikolojimin bozulmayacağını bilsem izlerdim.

kirmizi oda mi daha onemli irkcilik mi yani? tabiki kirmizi oda...

Bu dizide o var evet aslinda topluma olumlu bir sey gibi ortaya cikti ama herkes uzulerek aglayarak izliyor, herkes uzgun. bakalim ne olacak.

televizyonda da aşıyı konusurken birden montroye geciyorlar bende kiskandim napim

Tşk ederim çok kibarsınız ikiniz de..
Bir de bana kaos sever diyorlar bakar mısınız ne kadar sevgi dolu bir ortam oldu.

Tşk ederim çok kibarsınız ikiniz de..
Bir de bana kaos sever diyorlar bakar mısınız ne kadar sevgi dolu bir ortam oldu.
bana en son yallah demisti içinde Allah oldugu için jujuyu cok sevdim. kaostsn beslenmiyor zaten kaos o

Kaos sever demeyelim de
Her kötü olayı kendi lehine çevirip bir eğlence bularak karşısındaki kişileri deli etme potansiyeline sahip kişilik diyelim.

bana en son yallah demisti içinde Allah oldugu için jujuyu cok sevdim. kaostsn beslenmiyor zaten kaos o

Tabi insan istediğinde sevecek ufak bir şey bile bulabiliyor. Tşkler fındık... sen de çok kibarsın. Evli olmasan kalp işareti koyacaktım ama işte..hayat..

Tabi insan istediğinde sevecek ufak bir şey bile bulabiliyor. Tşkler fındık... sen de çok kibarsın. Evli olmasan kalp işareti koyacaktım ama işte..hayat..
aman beni yakma adsgvgf
hayatta sana en zıt olan insani bile sevginle elde edebilirsin.

bak bir hadise anlatayim sana
peygamberimiz bur gun sahabeyle bir yere giderken müşrikler ezanla alay ediyormuş ( makamı bozarak falan) peygamberimiz alay eden adamin sesini cok begenmis ve sen bu guzel sesinle ezani guzel okusan belkide herkes seni dinlemek isteyecek, sesin cok guzel demis, adam etkilenip sonra musluman olmus. ben senin dininle dalga gecerken sende nasil bir ahlak var ki boyle dedin demiş.

bunun gibi birsey, ortamlarda anlatirsin afdfggfv

aman beni yakma adsgvgf
hayatta sana en zıt olan insani bile sevginle elde edebilirsin.

bak bir hadise anlatayim sana
peygamberimiz bur gun sahabeyle bir yere giderken müşrikler ezanla alay ediyormuş ( makamı bozarak falan) peygamberimiz alay eden adamin sesini cok begenmis ve sen bu guzel sesinle ezani guzel okusan belkide herkes seni dinlemek isteyecek, sesin cok guzel demis, adam etkilenip sonra musluman olmus. ben senin dininle dalga gecerken sende nasil bir ahlak var ki boyle dedin demiş.

bunun gibi birsey, ortamlarda anlatirsin afdfggfv

Ya fındık ben Nihat Hatipoğlu muyum nerede anlatacağım bunu?:D İlahi. Olsun tabi tşkler yine de. Çok güzel bir hadise imiş. cli hocama anlatacağım bunu.

ne güzel hikaye!
Youtube de çok var
ezan sesi dinleyip etkilenmiş taklidi yapan şaklabanlar aklıma geldi nedense

Twitter olduğu için büşramsı hesaplar genel de senaryo hazırlar. O yüzden pek umursamayın.
Bu twitter senaristleri neden böyle mk.
Bir de şeye tutuluyorum en çok "ilahi bir aşkın meyvesi" postlarına. Yok babam anneme kucukken bunu yazmis. Yok annem saclarini sarkitmis babam saclarindan tirmanip kulede ki ejderi öldürmüş. Yok dedem ile babanem howlin wolf dinlerken dedem boynunda sarap icmis anneannem gidiklanmis. Muhtemelen nick altında kesin @busrabisusya @busraamagocmen @busraamaalkalinli falan yazıyordur.

Ülkücülerin çoğuna bak ya Boşnak ya Gürcü yada Makedon hep göçmen daha bana bi Türk gerçek anlamda denk gelmedi Türk değiller asimile olmuşlar hem Makedon hem Türk olunmaz müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz
2. Sayfada sorduğum soruya erkek gibi cevap veremedin?
Erkek olmadığın için mi yoksa dansöz gibi kıvırmak aileden gelen bir gelenek mi siz de?

Son düzenleme:
Nedense Türk Kürt kavgasında hep Türk olmayanlar rahatsız oluyor geçende birine denk geldim oda Makedon Kürtçeye karşıyım gitsinler burdan demişti ne tuhaf..
Nedense Kürt kimliği altına saklanmış senin gibi Ermeniler de mağdur kürt edebiyatına giriyor hemen :)

İşine geleni savunup işine gelmeyince milletin değerlerine,kutsallarına laf etmeyi öğrenmişsin @Yabani

Kürtler konusunda ki bu ince hassasiyetin söz konusu Rum Gürcü Boşnak olunca neden hakarete maruz kalıyor? Forumda bu 3 etnik unsura sahip olan varsa ekte mevcuttur yabani adlı şahsın samimiyetsizliği !

Bir konuda eş cinselleri savunup bana oğlan, i.ne demen de yine çok çelişkili.
Madem i.nelik kötü bir şey bana niye hakarer olarak o ifadeyi kullanıyorsun? Ya da niye eşcinselliği savunup,koruyacak mesaj yazıyorsun? :)

Tartışılan konuda Anana sövdüğümde karşılık olarak konuda ‘ben annene küfür etmem senin. Senin annen benim de annem sayılır’ tarzı mesaj atıp özelden niye karşılık verip anama sövüyorsun?

İşin gücün tribünlere oynamak :) Senin ne mal olduğun çok iyi biliyorum.

Ağzına her ülkücülüğü aldığında ben de sana haddini bildireceğim!

Ekli dosyalar

• 68350C7A-3A25-41A0-B3E8-C140AB727B56.jpeg
    68350C7A-3A25-41A0-B3E8-C140AB727B56.jpeg
    88.9 KB · Görüntüleme: 8
İnsanların tercihlerine hakaret etme hakkınız yok arkadaşlar

Geri