Hocam tam olarak söylemek istediğim şeyi tahmin edip dile getirerek jujudan da öne geçtiniz konudaKesinlikle. Konunun parlayan yıldızı juju
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam tam olarak söylemek istediğim şeyi tahmin edip dile getirerek jujudan da öne geçtiniz konudaKesinlikle. Konunun parlayan yıldızı juju
Ümmetçiyle olmaz evet. Haklısın...ayrılalım..
Konu ırkçılıktan ne ara kırmızı odaya geldi ya? Erkan Beyin söylemlerini beğenmesem de bence iyi bir oyuncu. İnstagramda kendisine ait bölümleri kısa kısa izlemiştim. Güzel oynamış. Psikolojimin bozulmayacağını bilsem izlerdim.
bana en son yallah demisti içinde Allah oldugu için jujuyu cok sevdim. kaostsn beslenmiyor zaten kaos oTşk ederim çok kibarsınız ikiniz de..
Bir de bana kaos sever diyorlar bakar mısınız ne kadar sevgi dolu bir ortam oldu.
bana en son yallah demisti içinde Allah oldugu için jujuyu cok sevdim. kaostsn beslenmiyor zaten kaos o
Kaos sever demeyelim de
Her kötü olayı kendi lehine çevirip bir eğlence bularak karşısındaki kişileri deli etme potansiyeline sahip kişilik diyelim.
aman beni yakma adsgvgfTabi insan istediğinde sevecek ufak bir şey bile bulabiliyor. Tşkler fındık... sen de çok kibarsın. Evli olmasan kalp işareti koyacaktım ama işte..hayat..
aman beni yakma adsgvgf
hayatta sana en zıt olan insani bile sevginle elde edebilirsin.
bak bir hadise anlatayim sana
peygamberimiz bur gun sahabeyle bir yere giderken müşrikler ezanla alay ediyormuş ( makamı bozarak falan) peygamberimiz alay eden adamin sesini cok begenmis ve sen bu guzel sesinle ezani guzel okusan belkide herkes seni dinlemek isteyecek, sesin cok guzel demis, adam etkilenip sonra musluman olmus. ben senin dininle dalga gecerken sende nasil bir ahlak var ki boyle dedin demiş.
bunun gibi birsey, ortamlarda anlatirsin afdfggfv
2. Sayfada sorduğum soruya erkek gibi cevap veremedin?Ülkücülerin çoğuna bak ya Boşnak ya Gürcü yada Makedon hep göçmen daha bana bi Türk gerçek anlamda denk gelmedi Türk değiller asimile olmuşlar hem Makedon hem Türk olunmaz müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz
Nedense Kürt kimliği altına saklanmış senin gibi Ermeniler de mağdur kürt edebiyatına giriyor hemenNedense Türk Kürt kavgasında hep Türk olmayanlar rahatsız oluyor geçende birine denk geldim oda Makedon Kürtçeye karşıyım gitsinler burdan demişti ne tuhaf..
Ülkücülere olan nefretin İslam a olan nefretin ebeveynlerinden mi geliyor?Nefret insanın içine doğarken girmez sonradan ya öğrenir ebeveynlerinden yada çevresinden insanın doğasında var bu