ODTÜ'DE Kız ve Erkek Tuvaletleri Birleştirildi

Konu sahibi son olarak 3251 gün önce görüldü
Yine iddia ediyorum, bu işten en karlı AKP çıkacak. Çünkü mayaları aynı bakteriden yoğrulmuş: ''gerginlikten beslenmek''

knuyu açan arkadaş ODTÜ'de tüm fakültelerde olmuş gibi bu haberi vermiş bir kere bu doğru değil. İkincisi 400 imza toplanmasında acaba ne gibi bir metin düzenlenmiş bu da belli değil.
Evet bir insan eşcinsel olabilir kimse ona karışamaz bu sebeple horlanıp toplum dışına atılamaz. Ama be demek değildir ki hepimiz eşcinsel bir yaşam tarzını benimsemeliyiz yada onların bu yaşam tarzına destek vermeliyiz tuvaletlerde böyle bir uygulamaya gitmeliyiz.

AKP' bu politikalardan beslendi türbanı ön plana çıkarıp masumiyet kazandırdi. Sonra da tüm kamu kuruluşlarımıza kadar bu simgeyi yerleştirdi. Bu ikisinin birbirinden hiçbir farkı yoktur. İkisi de toplumu bölmek onu kutuplaştırp birbirlerine kırdırmak amaçlı yapılan sinsi bir tuzaktan başka bir şey değil.

Maalesef gençlerimiz bu tuzakların pençesine atılıp heba edilmektedirler, tıpkı ensar vakfında tecavüz edilen ikokul çağındaki evlatlarımız gibi hiç bir denetimin olmadığı devletin araziye uyduğu ilkokul yaşındaki bir çocuğumuz ile universite çağındaki bir gencimizin aynı evlerde ikamete zorlandığı evler misali sahipsiz bir ülkede yaşam sürmemiz istenmektedir.
Her ikisini yan yana koyduğumuzda bu yaşananların biribirinden ne farkı var. Ha LGBT lilerin istediği bir yaşam tarzı bizlere olçü olmuş ha Ensar vakfının dayattığı...
Bu soros beslemesi CİA taşeronu STK'lar ve onların anlı şanlı medyamızdaki kalemçörleri FETÇ'cüler, PKK'lılar, Cemaatlar,Türk toplumunun değer yargılarıyla daha nereye kadar oynayacak?

Bu

Marjinallik mi?
Çağdaşlık mı?
Eşitlik mi?
Medeniyet mi?
Kadınların sorunlarına çözüm mü?

Bunu yapanlar medeniyetin zirvesine çıkmış insanlar mı?

Hayır sadece,
Kendini çağdaş sanan yobazlar..
Ve sadece iğrençlik..

Olmaz ki simdi kizlar pisuvar sırası falan bekler:D

Sayın Talstoyevski,
İmza toplamak yada bir karar almak o eylemi meşru kılmaz. Alınan kararlar çoğunluk diye her zaman doğru olmaz. Bunu "karar vermişler, o halde saygı duyuyorum" diye normalleştirdiğiniz an benzer hassasiyeti diğer konulara da(taban tabana zıt dahi düşseniz) göstermeniz gerekir. O durumda, asla savunmayacağınız bir düşünceye, tarihsel olarak yanlış bir düşünce dahi olsa, ona meşruluk katmaktan öte bir sonuç çıkartamazsınız. Nihayetinde onlar da oy ile yapılmış tercihler. İnsanlar onu istemiş(!)

Ortada var olan bir eylem söz konusu. Eylemin sonucu değil, nedenleri daha fazla önem arz ediyor. İmza toplayıp bir arada işeyelim gibi bir hadisenin durduk yere gerçekleşmediği aşikar. Ne için? Bursa'da bir okulda karma eğitimin kaldırıldığını protesto etmek için-miş. Kadınların cinsel saldırıya maruz kalmasını Taksim'de etek giyerek protesto ettiğini zanneden soytarılardan farkları yok. Bundan ne özgürlük, ne eşitlik ne de bunların toplamı olan sol çıkar. Bundan çıksa çıksa saydığımız kavramları kişisizleştirmek, marjinalleştirmek, içini boşaltmak çıkar.

günaydın sevgili No Pasaran,
çoğunluğun bir kararı meşrulaştırmasını gayet demokratik buluyorum. doğru veya yanlışın ise sadece bireyde değil konularda da değişkenlik gösterdiğini düşünüyorum. şöyle ki: cinsiyetsiz tuvaletlere onay verdiğim için başka bir konuya da onay vereceğim'in öngörüsü konuyla ilintili olan fikirlerin değişmesi kapsamında çürüyor. bu akıl yürütmeyi fazlasıyla zorlama buluyorum: zira kesinlikle bilinemeyecek ve geçerli kaynağı olmayan büyük bir öngörü ortaya atıyorsun. üslubuma dikkat etmeye çalışıyorum, yanlış bir ifade kullanmak istemiyorum; fakat şunu yaptın diye şunu da yaparsın sen demeyi çok absürt buluyorum. konuya döndüğümde ise şunu atlıyoruz: misalen; 1000 kişinin yaşadığı bir yerde cinsiyetsiz tuvaletler için 600 oy toplanmış ise var olan tuvaletler kaldırılmamalı: yeni bir cinsiyetsiz tuvalet yapılmalı. saygıyı bu bağlamda sunuyorum, özgürlüğü de. isteyen cinsiyetsiz olanına isteyen cinsiyetli olanına gider, işini görür. demem o ki: bu bir zorlama değildir. kültürel açıdan değerlendirdiğim vakit ise bunun anadolu kültürü kapsamında zerre kadar doğrulup payının olmadığı da aşikar; bu durum dahi belirli bir çoğunluğun, demokratik hakları ile yaptığı bir seçimin meşru olmadığını ifade etmemek gerektiği yanılgısından kurtarması gerekir. doğru değil diyebilirsiniz, ama meşrudur.
yozlaşmış solu eleştirirken kadınların taciz edilmesi karşısında göbeğini kaşıyan adamın kar marjı yükseliyor. protesto kültürünü marjinal bulmakla beraber ötekileştirmenin yersizliğini de vurguluyorum.

Taksimde bazı barlarda tuvaletler unisex dir , ve tuvalet çıkışının kapısında 1 tl ile çalışır yazılı "Condom" Makinası bulabilirsiniz.

Yine iddia ediyorum, bu işten en karlı AKP çıkacak. Çünkü mayaları aynı bakteriden yoğrulmuş: ''gerginlikten beslenmek''

Nasıl bir bağ kurdum anlat biraz şimdi başka bir partili tuvaletler birleşti diye AKP ye mi oy verecek ak parti tuvaletleri ayırmayı vaad edecek herhalde.)

Ortak karar ise hayırlı olsun gule güle kullansınlar.

Bunu normal karşılayan hatta savunan insanlar acaba sizin kızlarınızın, yabancı erkekler ile aynı tuvaleti paylaşmalarına razı olur musunuz?

Nasıl bir bağ kurdum anlat biraz şimdi başka bir partili tuvaletler birleşti diye AKP ye mi oy verecek ak parti tuvaletleri ayırmayı vaad edecek herhalde.)
Kısaca özetlersek, bizlere ölümü gösterip sıtmaya razı olmamız istenmekte. Ya Ensar vakfı gibi CİA'dan fonlanan İslamcı kuruluşlarla dirsek temasında olacaksın ya da tam zıttı olan yapılarla... İkisini de benimsemeyen bir yaşam tarzını seçtiyseniz yaşama şansınız oldukça zayıftır.

AKP'de bunu yapıyor, ''ya bendensin ya da onlardan'' deyip kestirip atıyor. Bu hadisede aynı amaca hizmet etmektedir. Kısacası AKP'nin eline malzeme sunulmaktadır. Tıpkı yıllarca PKK ile dirsek temasında olup da, Kılıçtaroğlu'nun ''Yeni CHP'' deyip PKK ile görüntü vermesinin ardından bu göllük pası anında değerlendirip oy avcılığı yaptığı gibi.

Eğer bu LGBT'liler, yarın tıpkı PKK'lılar, FETÖ'cüler gibi Kılıçtaroğlu'nun adalet yürüyüşünde görünürlerse şaşırmayalım. Çünkü bu durum en çok AKP'nin hanesine artı puan olarak yansır.

CİA'nın, bir yandan Ensar vakfını fonlaması, diğer yanda LGBT'lileri fonlamasının altındaki amacı anladığında beyninde bir şimşek çakmıyorsa benim elimden başka ne gelebilir orasını bilemem!

Galiba balık hafızalı olduk, hiç birimiz daha dün gibi zina yapmayı suç olmaktan çıkaran yasayı AKP'nin meclisten geçirip çıkardığını unuttuk, kalkmış LGBT'lileri elleştiriyoruz.
Bir arkadaşımız Taksim'deki bazı barlarda bu tuvaletlerden olduğunu belirtmiş doğrudur. Zina suç sayılmadığına göre bu gibi tuvaletlerinde olması doğaldır.
Aslında bunun adı, bir bankanın reklamı gibi olmuş, ''Yok aslında birbirimizden farkımız, biz Os....nlı bankasıyız'' gibi..

banane ya nasil yapmak istiyorlarsa oyle yapsinlar. O deeert bu deeert tuvaleti birlestirmisler o da mi dert.

Geri