ODTÜ'DE Kız ve Erkek Tuvaletleri Birleştirildi

Konu sahibi son olarak 3249 gün önce görüldü
Orta doğu teknik üniversitesi'nde öğrencilerin topladığı +400 imza ile tuvaletler cinsiyetsizleştirildi.Artik erkekler ve kadınlar aynı tuvaleti kullanacak.

ImageThumbnail2.aspx

rahat rahat bir birleriyle güzel ilişki kura bilecekler tuvaletlerde

Moda sahilde belediyenin koyduğu akbille giriş yapılan tuvaletlerinde kızların tarafı çok kalabalık olunca kızlar erkekler tuvaletine giriyor hiç de olumsuz bir şey olmuyor. zihni kötü olanlar ancak kötü şeyler yapar. Ahlaksızlıkla ilgisi yok, insanların birbirinin yaşam hakkına saygısıyla ilgisi var.

Umarım kadınlarımız bundan şikayetçi olmaz ileride. Umarım. Joe Black haklı fekat, o yaşam alanına saygının olacağı en son değil de, en zor memleketlerden biriyiz. Tuvaletiniz de ayrı oluversin, hakkı, özgürlüğü, ayrımsızlaştırılmamayı daha yararlı şeylerde arayın bence.
Gereksiz geldi.

Tuvalette aglayan kiz arkadaslarini teselli eden erkekler belirdi gozumde xd

'dervişin fikri neyse zikri de odur' demiş dedelerimiz. cinsiyetsiz tuveletlerde bilinçaltına bağlı olarak neler yapabileceklerinden yola çıkanlar oraları rahat sevişilebilecek yerler olarak görebiliyor. tuvalet fantazisi ile desteklenmiş fikirlere elbette saygı duymam gerektiğini biliyorum; tıpkı tuvaletlerin cinsiyetsizleştirilmesine saygı duyulması gerektiği gibi...
konuyla ilintili tek endişem: artık kimse rahat rahat sıçamayacak..

Bu işin içyüzü tamamen habere yansıtılmamış bence.. Mutlaka bir şeye tepki olarak böyle bir eylem alınmıştır.
Cinsiyetsizleştirmek - tuvaletlerin birleştirilmesi ile sağlanacaksa vay odtünün haline.. Gereksiz bir eylem.

yanlışlıkla kadınlar tuvaletine gitmiştim
o geldi aklıma

kişisel olarak tercih edeceğim bir şey degil ama insanların başkalarına baskı yapmadan istedikleri gibi yaşaması özgürlüğünü sonuna kadar destekliyorum.

mühendisliklerde ayrı işiyolar :ppp bize aynı yere mıçcanız die haber gelmedi :ppppp

Otobüsleri ayırıp tuvaletleri birleştirmek arasındaki çelişki :)

Bu ülkede en son olması gereken şeylerden biri erkek ve kız öğrencilerin aynı yurtta kalması.
Diğeri de aynı tuvaleti kullanması.

Çöp kutuları pet dolu olacak mesela erkekler bunu görecek.
Ne bileyim daha garip gelen şeyler daha var.
Saçma olmuş.

isteyenler kullansın bunda bir mahsur yok ama istemeyen için ayrı tutulması şart

Seksualiti faaliyetler için zemin hazırladıklarının farkında olmaları gerek , ileride bir gün grup videolarıyla tekrar gündeme düşmeleride oldukça muhtemel.
Belkide resmileştirmek istediler kim bilir.
Çağdaş olacağız diye batının ahlaksızlığına özenmeye devam ediyoruz , Sonumuz hayrolsun.

odtü civcarındaki alköllü cafelerde birleşikdi bir zaman.
bi gün cafeye gittik içtik yedik eğlendik derken tuvaleti kullanma gereksinimi hissettim tuvalete girdim 2 kıs makyaj yapıyor pardon deyip çıktım.ulan 2 duble içtik kafamız güzel oldu heralde dedim.barboy beyfendi erkekler tuvaleti ne tarafda diye sordum dedi abi karşısı olm kızlar var len orda dedi abi bizim tuvaletlerde cinsiyet ayrımı yok.neyse biraz utana sıkıla girdim kızlar hahinimhihinim gülüyor dedim bana gülüyor zilliler sırıtarak işimi gördüm elleri yıkadım sağ tarafımda bir kutucuk dedim el kurutma şeysi baktım çalışmıyo.üstünde 2 lira atınız vay avradını kesim deyip 2 lirayı salladım ellerimi makinenin altına tuttum üfüreceği yerde 2 paket bişi attı üstünle çilekli yazıyo ulan hizmete bak didim.içeri masaya gittim masaya salladım alın lan fakirller elinizi yüzünüzü silin masadaki kıs arkadaş şarapsız deyip ortamı terketti.paketlerden prezervatif çıktı buda beyle bi anımdır.

Geri