Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merakını görünce içim burkulduAcaba @Larien kimden bahsetti...
son yazanlari yazdigi yanitlarla eledik diyelim ya sonra? Bahsi gecen kisilerin yanitini bekleyerek cozumlemek eziyet... ya digerinden 1i yanit vermezse? Ah, Larien... keske azcik daha ipucu verseniz de boyle seyler dusunmek zorunda kalmasak... bilen biliyordur da ben bilmiyorum bence benim gibiler de cogunlukta... meraka koymayin lutfen, yaziktir gunahtir... asfsf ^^
Çok zeki ya da farkında olmak ne kazandırdı? Her yerde farkettigin ve de kafani yordugun herşey bir sene daha yaslandirdi bizleri ama saflar öyle mi ? Ne güzel gelişine yaşayıp hiç bir duyguyu kendilerine yük etmiyorlar 💋Saflığın da bi sınırı olmalı
Bu zamana kadar iyi gelmişler: )))
Çok zeki ya da farkında olmak ne kazandırdı? Her yerde farkettigin ve de kafani yordugun herşey bir sene daha yaslandirdi bizleri ama saflar öyle mi ? Ne güzel gelişine yaşayıp hiç bir duyguyu kendilerine yük etmiyorlar 💋
EvetSen kimsin serce misin
Acaba @Larien kimden bahsetti...
son yazanlari yazdigi yanitlarla eledik diyelim ya sonra? Bahsi gecen kisilerin yanitini bekleyerek cozumlemek eziyet... ya digerinden 1i yanit vermezse? Ah, Larien... keske azcik daha ipucu verseniz de boyle seyler dusunmek zorunda kalmasak... bilen biliyordur da ben bilmiyorum bence benim gibiler de cogunlukta... meraka koymayin lutfen, yaziktir gunahtir... asfsf ^^
son yazanlari yazdigi yanitlarla eledik diyelim ya sonra? Bahsi gecen kisilerin yanitini bekleyerek cozumlemek eziyet...
Müge anlı olacakken direkten dönüp mlshc olmuşsun sende.
bu usttekı de sinan cetinin barıstırmak ıcın bi programı vardıya kapı acılınca calardı gülpembe. okurken o muzık geldi aklıma........
zaten merak ediyoruz sende tuzu biberi ol orty. ayıp ben cıkıyorum![]()