Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hızlı linki asagıya bırakıyorum anna hanımİkisinide çok seviyorum ya.. neyse gideyim de ikisine şarkı armağan edeyim 🔥🔥🔥
Bir de bu kötü bir şey değil ya nihayetinde… kimseyi üzecek bir şey de değil… eğlenceli oldu…
Arada böyle şeyler yapam…
bişi olmaz asla çıkarttmam uğraşmam yiyen dikkatli yesinVişne reçeli yapcam ama çekirdeklerini çıkarmaya eriniyorum öyle yapsam nolur ki.
İşte beklediğim cevap 😘bişi olmaz asla çıkarttmam uğraşmam yiyen dikkatli yesin![]()
Shini hnm ama sen hep geç kalıyorsun… kaldırdığımız sofrayı tekrar kurmak gibi bir şey yaşatıyorsun….Kimler ya onlar, benim yine her zamanki gibi hicbir seyden haberim yok :d Coh ayip ediyorsunuz : )))
Kim..ibanıma yüklü bir miktar para atana söylerim
![]()
O siz degilsiniz onu biliyoruz. 😅Kimler ya onlar, benim yine her zamanki gibi hicbir seyden haberim yok :d Coh ayip ediyorsunuz : )))
2si de cok sert dedi, sert deyince ben aklima geldim ne bileyimO siz degilsiniz onu biliyoruz. 😅
Aslinda Anna hanim cok guzel 1ipucu verdi. Onu yakalayip bulan, bulur. Adafs
2si de cok sert dedi, sert deyince ben aklima geldim ne bileyim![]()
Ahah benim de aklima siz geldiniz ama ismi gecen renk verdi... belki o kadar da sert degilsinizdir.😅2si de cok sert dedi, sert deyince ben aklima geldim ne bileyim![]()
Ahah benim de aklima siz geldiniz ama ismi gecen renk verdi... belki o kadar da sert degilsinizdir.😅