O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
geri zekalıdan nefret etmem için bir sebep daha
kendiliğinden oluyor bazı şeyler, hiç müdahale etmeye gerek kalmıyor.: ))))

Burada iki kişi var, ikisi de birbirinden kıymetli ama artık eskisi gibi bir bağ yok aralarında. Ayrıntıları bilmiyorum, çok fazla kurcalamak da istemiyorum çünkü biliyorum ikisi de bile isteye birilerini kırmak isteyecek insanlar değiller. Birilerini domine etmekten de uzaklar. Artık olmaz ama tekrar birbirlerini sevsinler istiyorum:d Kız burada insanlar birbirlerine küfür edip reelde olsa yüzüne bakılmayacak şekilde kavga edip kanka kıvamına geldiler kfjf Bu derecesi tabii doğru bulduğum bir şey değil-bence-.
Bazen kırgınlıklar, eleştiriler, tersleşmeler oluyor… Ağır bir biçimde değilse telafi edilemez mi? :d keşke edilse…(İçimi döküyorum, kimse karışamaz…)

Acaba @Larien kimden bahsetti...
son yazanlari yazdigi yanitlarla eledik diyelim ya sonra? Bahsi gecen kisilerin yanitini bekleyerek cozumlemek eziyet... ya digerinden 1i yanit vermezse? Ah, Larien... keske azcik daha ipucu verseniz de boyle seyler dusunmek zorunda kalmasak... bilen biliyordur da ben bilmiyorum bence benim gibiler de cogunlukta... meraka koymayin lutfen, yaziktir gunahtir... asfsf ^^

son yazanlari yazdigi yanitlarla eledik diyelim ya sonra? Bahsi gecen kisilerin yanitini bekleyerek cozumlemek eziyet... ya digerinden 1i yanit vermezse? Ah, Larien... keske azcik daha ipucu verseniz de boyle seyler dusunmek zorunda kalmasak... bilen biliyordur da ben bilmiyorum bence benim gibiler de cogunlukta... meraka koymayin lutfen, yaziktir gunahtir... asfsf ^^
Merakını görünce içim burkuldu
Geçici olarak gidermek için merakını diyorum
Bana dedi
Hayır bana dedi :D

Saflığın da bi sınırı olmalı
Bu zamana kadar iyi gelmişler: )))
Çok zeki ya da farkında olmak ne kazandırdı? Her yerde farkettigin ve de kafani yordugun herşey bir sene daha yaslandirdi bizleri ama saflar öyle mi ? Ne güzel gelişine yaşayıp hiç bir duyguyu kendilerine yük etmiyorlar 💋

Çok zeki ya da farkında olmak ne kazandırdı? Her yerde farkettigin ve de kafani yordugun herşey bir sene daha yaslandirdi bizleri ama saflar öyle mi ? Ne güzel gelişine yaşayıp hiç bir duyguyu kendilerine yük etmiyorlar 💋

Sen kimsin serce misin

Müge anlı olacakken direkten dönüp mlshc olmuşsun sende.

son yazanlari yazdigi yanitlarla eledik diyelim ya sonra? Bahsi gecen kisilerin yanitini bekleyerek cozumlemek eziyet...

bu usttekı de sinan cetinin barıstırmak ıcın bi programı vardıya kapı acılınca calardı gülpembe. okurken o muzık geldi aklıma........

zaten merak ediyoruz sende tuzu biberi ol orty. ayıp ben cıkıyorum :D

Müge anlı olacakken direkten dönüp mlshc olmuşsun sende.

bu usttekı de sinan cetinin barıstırmak ıcın bi programı vardıya kapı acılınca calardı gülpembe. okurken o muzık geldi aklıma........

zaten merak ediyoruz sende tuzu biberi ol orty. ayıp ben cıkıyorum :D

Ya ama otomatik yuklenmiyor mu o durum sana da?
Hem terazi'yim ya ben, cozumlemek/cozumlendirmek benim isim. 😌
ayrica nereye ya, daha kisiler sahneye gelmedi, belki bi iz yakalariz...🫣🤫 adsfs

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri