O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Üye sözlük konuları geride kalan üyeler için üzüldük bugün de
Vefasızsın dünya

Bugün ayrı bir enerjik hissediyoreee, tanrım başıma bir iş gelecekte kaldırabileyim diye mi böyleyim yoksa. Hep en kötü senaryolar geliyor aklıma imdat.

Çocukları uyutmaya çalışırken aklıma gelen saçmalıklar silsilesi ..

En saçma cümleniz neydi?
Ben doğum yaptığım an "Allahım sana şükürler olsun" demek yerine "Allahım, Allah senden razı olsun" demiştim.

Eskiden forum kuralları daha anlasılırdı . Mesela S1 S2 S3 vs
Şimdı sankı CMUK yasası düzenlıyoruz.
Madde 2 fıkra 3 vs @HosgeldinHarunAbi her geldiğinde değişiklık yapıyorsun :D
Yemin ediyorum eski kuralları anlayabilen tek kişisin… 7 senedir avukatım, bir sene staj, 5 sene hukuk fakültesi. Sayısız tuğla gibi kitaplar. Yani hani bu kural/kaide konusunda kendimi biraz mürekkep yalamış kabul ederim nacizane. Ben dahi anlamadım. Sana Ciğerci Ramazanda ciğer ısmarliyim bana da anlat …

Yeni kurallar çok basit ; Sataşma, Küfretme, Birilerine illegal ithamda bulunma. Bu kadar. Yani beyefendi/hanımefendi ol. Başına bir şey gelmez :d

Çocukları uyutmaya çalışırken aklıma gelen saçmalıklar silsilesi ..

En saçma cümleniz neydi?
Ben doğum yaptığım an "Allahım sana şükürler olsun" demek yerine "Allahım, Allah senden razı olsun" demiştim.

Jdjd ben herkese iltifat ediyordum, kızım dahil herkese “seni seviyorum” dedim… epidural kafa yaptı… şurada yazmıştım;

Erkek değilim ama ufak bir deneyimimi ben de söyleyebilirim, spinal-epidural anestezi ile doğum yaptım, uyanığım tabii ki, bana etkilerinden bahsediyorlar; mide bulantısı hissedebilirsin dediler; bir süre sonra gerçekten mide bulantısı hissettim ve bunu söyledim, ama çok uyuşuğum, ağrı kesiciyi bile zor alan ben için o hissi size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Böyle tatlı bir uyku hali, kafa güzel. Neyse mide bulantısını kesmek için bir şey daha verdiler. Sonrası inanılmaz hoş idi kfjd Eşim benimle birlikte doğuma girdi. O kafayla doğumda, seni çok seviyorum filan diye bir sürü ilan-ı aşk ettim, bütün doktor ekibine tek tek teşekkür ettim, herkese iltifatlar ettim. Uyuyabilirsiniz diyorlar, yok benim daha iltifat edeceğim, teşekkür edeceğim insanlar var :d Hep konuşmak istiyorum jfjf Sonra bebişim doğdu, yanak yanağa duruyoruz, ona da seni çok seviyorum, ne güzel doğdun sen kızım, çok iyi başardın filan diyorum kdjd anestezi kafası çok iyi ya, üstüme sarhoş kibarlığı gelmişti kfjd

Yahu bende anlamadım.
O kurallara beğenı atanlara soralım
Örneğin S2 nedir.
FYK nedır.
Neyse şaka yapmıştım ben zaten
Ben aynı şekıl devam edeyım.
Yemin ediyorum eski kuralları anlayabilen tek kişisin… 7 senedir avukatım, bir sene staj, 5 sene hukuk fakültesi. Sayısız tuğla gibi kitaplar. Yani hani bu kural/kaide konusunda kendimi biraz mürekkep yalamış kabul ederim nacizane. Ben dahi anlamadım. Sana Ciğerci Ramazanda ciğer ısmarliyim bana da anlat …

Yeni kurallar çok basit ; Sataşma, Küfretme, Birilerine illegal ithamda bulunma. Bu kadar. Yani beyefendi/hanımefendi ol. Başına bir şey gelmez :d

Geri