O Değil de...

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Usa Network Chucky GIF by SYFY
Horror Doll GIF by USA Network

Afsfs ex ile ilk Ankara'ya gelisimde yedirmisti... kokusu uzaktan guzel gibi istah kabartiyor oluyor ama ben sev(e)medim... ilk ve son kez deneyimledim, yani o zamandan beridir yemiyorum onu... daha cok kofte ekmek fln yiyorum... :d

Sakatat herkese hitap etmiyor haklısın.. Gerçi ben de içlerinden sadece kokoreç yiyebiliyorum onu da sadece AOÇ de. Orada iştahım açılıyor :)

Sakatat herkese hitap etmiyor haklısın.. Gerçi ben de içlerinden sadece kokoreç yiyebiliyorum onu da sadece AOÇ de. Orada iştahım açılıyor :)

Nereden yiyorsun perius? Biz de aoç çok seviyoruz, kokoreç ben yıllardır yemiyorum ama eşim kokoreççi ve ben dönerciyim, şençam’da yiyoruz

20260619_170430.jpg

Adini su an unuttugum ama ciftlik cikisinda solda tren istasyonu tarafina bakan 1yer var'di. Oturduk oraya ex arkadas güzel yapiyor, dedigi icin ama yedigime bin pisman oldum, hic guzel degildi. Buranin her seyi guzel, dediginiz yer varsa bi dahakine ozellikle ismine dikkat ederim.

@Kürt Kedisi mesajları ben sildim. Daha önce de defalarca dedim, bir sorununuz varsa özelden halledin diye. Sizin ikili kişisel gerilimlerinizi foruma yansıtmanız doğru değil. Gidip dm den konuşun.

Son kez uyardım. Devamı edenleri uzaklaştırmak zorunda kalacağım.

@Kürt Kedisi mesajları ben sildim. Daha önce de defalarca dedim, bir sorununuz varsa özelden halledin diye. Sizin ikili kişisel gerilimlerinizi foruma yansıtmanız doğru değil. Gidip dm den konuşun.

Son kez uyardım. Devamı edenleri uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
Sen şimdi neden sorunun kaynağı benmişim gibi davranıyorsun defalarca bu kadını uyardım yönetime de bildirdim forum uzerinden bana hakaret edip asağiliyorsa bende aynı şekilde karşılık veririm onun yazdıkları neden gormezden geliniyor da ben cevap verince Forum üzerinde gerginlik yaratiyorum oluyor bunu anlamadım
Ben de son kez uyarıyorum bir dahaki sefere sonucu ne olursa olsun bu kadına hak ettiği dersi vereceğim lütfen sen de sorunun kaynağı benmişmim gibi algı yaratıp bir tek beni etiketleme

Son düzenleme:
Sen şimdi neden sorunun kaynağı benmişim gibi davranıyorsun defalarca bu kadını uyardım yönetime de bildirdim forum uzerinden bana hakaret edip asağiliyorsa bende aynı şekilde karşılık veririm onun yazdıkları neden gormezden geliniyor da ben cevap verince Forum üzerinde gerginlik yaratiyorum oluyor bunu anlamadım
Ben de son kez uyarıyorum bir dahaki sefere sonucu ne olursa olsun bu kadına hak ettiği dersi vereceğim lütfen sen de sorunun kaynağı benmişmim gibi algı yaratıp bir tek beni etiketleme
Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusuna son mesaj yazanın iletişimde olmak istemediğin biri olduğunu görmene rağmen girip onu görmezden gelip mesaj yazıyorsun. Bu da sataşma. Ve evet sen başlatmış oluyorsun bu durumda sataşmayı.

Hiç “bende engelliydi” vs de deme. Engellesen de birini bir konudan o konuya girince onun yazdığı gözüküyor. Mesaj sadece kapalı onu da elle açabiliyorsun. Yani birini engelleyince senin için komple görünmez olmuyor forumda.

Fark ettiysen her iki tarafın da mesajlarını sildim ve her iki tarafı da uyardım ama haftada bir böyle bu ikili arasındaki kavga ve tamamen kişisel çatışmalar cidden artık can sıkıyor.

Bu forumdaki de en büyük problem bu ha, herkes kendini çok haklı görüyor. Herkes hatasız//kusursuz ve çok haklı.

Geri