O Değil de...

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Biz saf saf forumda oyun oynarken neler olmuş ve hala sonuçları bitmiyor arkada büyük bir karanlık varmış ve biz yansımalarını şimdilerde görüyoruz ve buna rağmen bizede tavır alınıyor ne garip

Noolmuş ?

Sunflower Seeds Dedikodu GIF by TRT

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Miş miş de muş muş

Kafam bi dünyaaa

1781813000405.jpeg

Ece irtem kendini güzel bulmuyormuş arkadaşlarına bundan bahsetmiş insanlari kendinden sogutan ve uzaklastiran herkese lanet olsun. Hiç bir kadin bu kadar güzelken durduk yere ben çirkinim demez.

Ya sen neden az giriyorsun artik daha çok gir foruma özlüyorum 😊

Cok girince de laf geliyor.. asdf saka 1yana az olsun oz olsun boylesi hepimiz icin iyi gibi...🥹

Birisi vardı ismini unutmuştum trip attı bana mesajlara baksan söylemiştim zaten falan dedi ama mesajları silmiştim küçük stalk ile buldum sanmıştım çok alakasız bir yerde ismini söyledim hatta bak ismini hatırladım tarzı bir şeyler de söylemiştim
Meğer o isim kankisinin ismiymiş daha da sinir oldu ve küsüştük bir şeyleri bozmada üstüme tanımam canım kendim
Ahaha nedense bunu cok yabancilamadim... 😅

sokaktan sürekli sarımsak satan arabalar geçiyor

hiç ihtiyacım yok ama bu gidişle kesin alacağım gibi.: )

Sehir ANkara di mi? Hurdacisi, sarmisakcisi eksik olmuyor masaallah.
isim dustugunde bulamam ama onun disinda hep varlar...
Bana da lazim aslinda ama sicakta muhafaza edebilecegim yer yok diye almadim. Normalde her sene alirim; buzluga fln atiyordum ama bu kez usendim cikip almaya... alicam, dedim ya hani, yarin da gecmez simdi...:d

Cok girince de laf geliyor.. asdf saka 1yana az olsun oz olsun boylesi hepimiz icin iyi gibi...🥹

Ahaha nedense bunu cok yabancilamadim... 😅

Sehir ANkara di mi? Hurdacisi, sarmisakcisi eksik olmuyor masaallah.
isim dustugunde bulamam ama onun disinda hep varlar...
Bana da lazim aslinda ama sicakta muhafaza edebilecegim yer yok diye almadim. Normalde her sene alirim; buzluga fln atiyordum ama bu kez usendim cikip almaya... alicam, dedim ya hani, yarin da gecmez simdi...:d
Hayır Ankara'da değilim. Oranın da mı seyyar satıcıları çok fazla?

Acabam bizim bu meşgaleler ne zaman biter kii

Hayat çok kıskanç, hele birini sevdinmi canını okur senin

Geri