O Değil de...

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusuna son mesaj yazanın iletişimde olmak istemediğin biri olduğunu görmene rağmen girip onu görmezden gelip mesaj yazıyorsun. Bu da sataşma. Ve evet sen başlatmış oluyorsun bu durumda sataşmayı.

Hiç “bende engelliydi” vs de deme. Engellesen de birini bir konudan o konuya girince onun yazdığı gözüküyor. Mesaj sadece kapalı onu da elle açabiliyorsun. Yani birini engelleyince senin için komple görünmez olmuyor forumda.

Fark ettiysen her iki tarafın da mesajlarını sildim ve her iki tarafı da uyardım ama haftada bir böyle bu ikili arasındaki kavga ve tamamen kişisel çatışmalar cidden artık can sıkıyor.

Bu forumdaki de en büyük problem bu ha, herkes kendini çok haklı görüyor. Herkes hatasız//kusursuz ve çok haklı.
Birden fazla üye engelli bende konulara her girdiğimde engellenmiş içerik yazıyor zaten yazdıklarını merak etsem engellemem öyle değil mi kaldı ki bu ilk değil her seferinde bana sataşacak yer arıyor
Forumun genel kaosu beni ilgilendirmiyor benlik bişey yok canınızın çok sıkıldığını benim problemim üzerinden değil de konunun muhataplarına direk yansitirsaniz sevinirim

• Hehe
Tepkiler: ne
Birden fazla üye engelli bende konulara her girdiğimde engellenmiş içerik yazıyor zaten yazdıklarını merak etsem engellemem öyle değil mi kaldı ki bu ilk değil her seferinde bana sataşacak yer arıyor
Forumun genel kaosu beni ilgilendirmiyor benlik bişey yok canınızın çok sıkıldığını benim problemim üzerinden değil de konunun muhataplarına direk yansitirsaniz sevinirim
Konu “üstteki üye” konusu ve belli ki senin engellediğin biri üstte çünkü engellenmiş içerik yazıyor ahmet veya mehmet kim olduğunun önemi yok yani sen iki üsttekine yorum yapmış oluyorsun. Bu sataşma. Bu kadar basit. Bu kadar yalın. Bu kadar düz bir matematik. Ama işte kendi iç dünyanızda o kadar haklısınız ki size yapılan her işlem hata, sizin istediğiniz gibi yapılmayan her işlem “adam kayırmaca”. Öyle değil işte

Ben genelden bahsetmiyorum. Bu olay üzerinden değerlendirme yapıyorum.

Konu “üstteki üye” konusu ve belli ki senin engellediğin biri üstte çünkü engellenmiş içerik yazıyor ahmet veya mehmet kim olduğunun önemi yok yani sen iki üsttekine yorum yapmış oluyorsun. Bu sataşma. Bu kadar basit. Bu kadar yalın. Bu kadar düz bir matematik. Ama işte kendi iç dünyanızda o kadar haklısınız ki size yapılan her işlem hata, sizin istediğiniz gibi yapılmayan her işlem “adam kayırmaca”. Öyle değil işte

Ben genelden bahsetmiyorum. Bu olay üzerinden değerlendirme yapıyorum.
Defalarca bana da yapıldı bu ama kimse şu an senin yaptığın tutumu sergilemedi adam engellemiş görmüyor dendi bende zaten çok ustelemedim olabilir yani kim ne yazmış diye iki posttan birinde engeli kaldıracak şak niye engelliyoruz çok tezat değil mi neyse bu kadar kâfi inşallah aynı hataya düşmez

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Defalarca bana da yapıldı bu ama kimse şu an senin yaptığın tutumu sergilemedi adam engellemiş görmüyor dendi bende zaten çok ustelemedim olabilir yani kim ne yazmış diye iki posttan birinde engeli kaldıracak şak niye engelliyoruz çok tezat değil mi neyse bu kadar kâfi inşallah aynı hataya düşmez
Yine manipülasyon. Göster o defalarca yapılanı.

Neyse dediğim gibi çok haklısın. İkna edemem. Şeffaf açıklama yaparım sadece.

gidin kutuplarda yaşayın
yallah
meymenetsizler

Her yıl ya sınava geç kalanları ya da sınava yetişmeye çalışırken ölümle sonuçlanan haberler görüyoruz ama hâlâ insanları en uzak yerlere gönderiyorlar. En yakın hatta yürüme mesafesindeki okullara gönderilseler ne geç kalanlar olur ne de ölümlü trafik kazaları

@Morsalkım 'in bekledigi hurdaci az once kapimin onunden gecti... yetisip diyemedim abii, bekleyenin var, diye...

Gossip What GIF by TRT

Tövbeliyim babama daha hiçbir şey almayacağım yarın babalar günü diye güzel bir hediye aldım yolladım.. neden aldın Türkiye’ye götürürüm bozulursa bozulsun diyen bir cevap aldım bir daha hediye alırsam siz bana hatırlatın e mi .. o kadar hayattan memnuniyetsiz ki annem pozitif babam negatif nasıl anlaşıyorlar gerisini siz düşünün..
Ne olursa olsun babam ama bundan sonra ne doğum gününde ne babalar Gününde artık hediyeleşme yok bende bitmiştir kuru kuru kutlar geçerim

Tövbeliyim babama daha hiçbir şey almayacağım yarın babalar günü diye güzel bir hediye aldım yolladım.. neden aldın Türkiye’ye götürürüm bozulursa bozulsun diyen bir cevap aldım bir daha hediye alırsam siz bana hatırlatın e mi .. o kadar hayattan memnuniyetsiz ki annem pozitif babam negatif nasıl anlaşıyorlar gerisini siz düşünün..
Ne olursa olsun babam ama bundan sonra ne doğum gününde ne babalar Gününde artık hediyeleşme yok bende bitmiştir kuru kuru kutlar geçerim
Bir angie sözü der ki ; Bu erkolar hepsi öyle takma kafana

Biraz önce mutfakta yemek yaparken dışardan bazı sesler duydum küçük bir kız çocuğu çığlığı balkona çıkıp baktım aşağıda adamın biri on yaşlarında bir kız çocuğunu kucaklamış gülerek bir şeyler söylüyor kızda bırak beni diye ağlayarak bağırıyor öfkeden başım döndü Ekim ayağım titredi kimsin kızı çabuk bırak diye bağırdım adam biseyler söylüyor ama ben o kadar öfkeli ve endişeliyim ki duymuyorum ne dediğini üst kat komşum seslendi "babasiyim kızım o benim " diyor dedi ve ben bunun üzerinden yarım saat geçmiş olmasına rağmen hala titriyorum az daha balkondan atliycaktim 😂 (Süper Kahraman khkgjvjv

Geri